עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס USB

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board.

תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה)

כל המחובר לכרטיס עבד מצויין.

לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד.

העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד.

יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..).

יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל.

אבקש פתרון, תודה אנשים !

פורסם

נסה להעביר אותו לסלוט אחר....

תסיר ותתקין אותו מחדש...

פורסם
  • מחבר

אגב לא עשיתי כלום מלבד להעביר העכבר ליציאת USB של ה- MotherBoard ולהחזירו לכרטיס וזה עבד מחדש !

ממה הבעיה יכולה לנבוע ? האם כרטיסי USB עם 5 יציאות ב- 45 ש"ח גנרי, ולא ב-171 ש"ח כמו במקומות אחרים יכולה לשקף הבעיה?

פורסם

יכול להיות שהיציאה הספציפית הנ"ל דפוקה או שפשוט יש לכרטיס :-X...

ואל תצפה לנפלאות מכרטיס של 50+- שקל..

פורסם
  • מחבר

אז אתה רוצה להגיד לי שבניגוד לאמונה הרווחת, למחיר יש משמעות במוצרים גנריים סופר פשוטים לייצור מעין זה ?!

פורסם

אז אתה רוצה להגיד לי שבניגוד לאמונה הרווחת, למחיר יש משמעות במוצרים גנריים סופר פשוטים לייצור מעין זה ?!

כן ויכול להיות שפשוט (מזל) הכרטיס "שנפלת" עליו יצא :-X...

פורסם
  • מחבר

ויכול להיות שזאת היתה חוויה מיסטית חד פעמית שלא תחזור גם כמו שקורה בהרבה חומרות ?

פורסם

ויכול להיות שזאת היתה חוויה מיסטית חד פעמית שלא תחזור גם כמו שקורה בהרבה חומרות ?

חח כן..(אהבתי את ההגדרה)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים