עבור לתוכן

מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה.

Featured Replies

פורסם

היי

ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב.

עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין.

עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה).

האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו?

ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה?

ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דברים עם הדרייברים ואצטרך תוכנות נלוות של נוודיה וכו' בשביל להגדיר משהו בטלוויזיה וכו'?

-אם זה לא קשור לפורום, אז תעבירו לאן שצריך.

תודה מראש.

פורסם

יש מתאמים כאלה מ S-VIDEO לSCART או בננות

תחפש בזאפ גם בחניות כמו אייס יש את זה

פורסם

ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דברים עם הדרייברים ואצטרך תוכנות נלוות של נוודיה וכו' בשביל להגדיר משהו בטלוויזיה וכו'?

לא יהיו בעיות

תוכל לראות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה בו זמנית

לא מכיר ת'דרייברים של NVIDIA אבל הגדרה חד-פעמית שלהם וזהו - וגם תוודא שהם מעודכנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים