עבור לתוכן

gf 4 ti 4200 של leadtek מתפגר ליום הולדת

Featured Replies

פורסם

ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק.

שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק.

אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפני יום ההולדת שלי :'(.

ועכשיו אני עוד צריך לחכות עד שביום ראשון אני יתקשר לפיסי הארדוור ואז עוד לחכות כמה ימים עד שישלחו כרטס חדש :'(.

בפיסי בארדוור הם ישר ישלחו לי כרטיס חדש? או שקודם יכחו את זה ואחר כך ישלחו לי כרטיס חדש?

פורסם

קשה לי להבין את גורם הנזק מלבד אוברקלוקינג אשר לעיתים אחרי שעוברים את הגבול שלו מראה תצוגות שכאלו.

אבל בכל אופן הם קודם ישלחו את הכרטיס ליבואן יבדקו אותו ורק אז אם תיהיה זכאי תקבל כרטיס חדש.

נ.ב מזל טוב..לי יש מחר יומהולדת..

פורסם
  • מחבר

א)תודה וגם לך.

ב)זה אפילו את הביוס של הכרטיס לא מראה, איפה שהוא כותב את הדגם וכול מיני שטויות וגם עושה בדיקת זיכרון של הכרטיס מסך, לא של המחשב. אוף אכשיו אני מאוד מבואס עוד לחכות בטח עוד איזה כמה שבעות עד שהם יבדקו וישלחו לי את החדש :'(

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך...

אממ... איזו גירסה יש לך? 128MB+MyVIVO/64MB/64MB+MyVIVO ?

ד"א - מטוס זעיר ללא טייס... :jump:

איזו מתנה :-[

פורסם
  • מחבר

אך אתה מציעה שאני יעשה את זה עם אני לא יכול לראות כלום, ממש כלום מההתחלה עד הסוף המר של הדלקת המחשב?

אגב יש לי 128 +vivo

פורסם

אל תנסה לעשות כלום, הכרטיס שלך מת.

תחזיר אותו לחנות ותקח אחד תקין.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת מה הסיבה להתפגרותו, יכול להיות בגלל הברקים?

עם אני יסע לחנות שלהם אז הם יוכלו להחליף לי אותו במקום בלי לבדוק אותו?

פורסם

אל תנסה לעשות כלום, הכרטיס שלך מת.

תחזיר אותו לחנות ותקח אחד תקין.

אל תעשה לו כלום !

רק שתדע - עידכון ביוס לכרטיס יכול במקרים מסוימים לגרום לאיבוד אחריות !

אני בספק אם יחליפו לך במקום בדרך כלל החלפה לוקחת שבוע שבועיים.

פורסם

מוזר

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=25596

אלו שני מקרים יותר מדי של התפגרות של TI4200 בטרם עת.

כמו שאמר גשש בלש "חשוד מאוד", למרות שאחד מת אחרי פעילות אינסטנסיבית ואחד לא ידוע בדיוק מתי, שניהם מראים סימנים כאילו נפגמו מהתחממות יתר משמעותית :-\

פורסם

אולי משלוח פגום של כרטיסים ?

פורסם

מוזר

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=25596

אלו שני מקרים יותר מדי של התפגרות של TI4200 בטרם עת.

כמו שאמר גשש בלש "חשוד מאוד", למרות שאחד מת אחרי פעילות אינסטנסיבית ואחד לא ידוע בדיוק מתי, שניהם מראים סימנים כאילו נפגמו מהתחממות יתר משמעותית :-\

אממ... לא נראה לי, כנראה אולי הכרטיס עצמו פגום, כי אני עם אותו הכרטיס ( בערך ), והוא עבד שעות וספות כאשר קיבלתי אותו, ועדיין עובד שעות נוספות ;)

לקודקוד: באמת יכול להיות, שיגיד איך הוא קיבל, אי קיבלתי את שלי מהחנות פנדס ( אם יש בעיות, אז אפשר לצנזר! ), הביאו את הקופסה של הכרטיס, בארגז פי 3 יותר גדול, מלא בניירות כאלו כדי למנוע זעזוע או משהו כזה ( ובתוך האריזה קלקר... ) ::)

פורסם

כל הכרטיסים מגיעים בדיוק באותו אופן .

לדעתי אין מה לעשות אם לא עשית משהו קיצוני והכרטיס מת אז כנראה היה פגום - לא נורא קורה.

יחליפו לך והכל יהיה בסדר.

פורסם

דיברתי עם הבחור ההוא מן הת'רד הקודם עם ה ASUS שלו ב ICQ... בסופו של דבר התברר שההיטסינק שלו לא היה מחובר טוב וכל המחשה הטרמית שלו נזלה ! :bash: אולי זה גם אצלך ... בכל אופן תחליף אותו כי הוא כבר 100% לא מה שהיה קודם ....

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הכופסא של הכרטיס ביד מהשליח בלי שום עוד כופסא.

אני לא חושב שזה בעייה עם ההיטסינק או המאורר כי הוא גם לפני זה עבד טוב ועבד גם יותר זמן, אני אישית חושב שזה בגלל הברקים כי כשיש ברקים אז קורים אצלינו הרבה דברים מוזרים.

פורסם

אתה מריח משהו שרוף? כלום?

תסתכל על הכרטיס, אתה רואה אולי משהו נוזלי כזה, כמו שאמרו אולי החומר הטרמי נזל קצת...?

בכל מקרה, תיקח את זה לחנות, יש אחריות, אין לך מה לדאוג, אתה לא עשית כלום הם אמורים להחליף לך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים