עבור לתוכן

בעיה חמורה במחשב

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים רציתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, כלומר הוא נדלק, הנורה דולקת אבל המסך נשאר בSTAND BY וכלום לא קורה. אפילו ווינדוס לא עולה (הבנתי את זה לפי האי-פעילות של נורת ההרד דיסק). לא ידעתי מה הבעיה אז פירקתי את המחשב. שם בדקתי מה שרק אפשר. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וכלום, המחשב נדלק, המאוררים עובדים אבל המסך לא נדלק ווינדוס לא עולה. בדקתי את המתחים בחיבורים של הספק בסדר ואכן הכל בסדר, 5.15 ו-12.15, בגדר הנורמה. דבר הבא שעשיתי זה פירקתי את הקירור על כרטיס מסך ובדקתי אם לא נשרך המעבד שלו ושם ראיתי שאין כל סימן לחריכות. אחרכך בדקתי אם הזיכרון בסדר. השארתי סטיק אחד של זכרון מתוך 2, אחרי זה החלפתי ביניהם ועדיין כלום לא קורה. אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות. גם בדקתי אם המסך תקין והוא אכן תקין. אני אבוד עצות.

מחכה לעזרה. תודה מראש.

המחשב הוא:

מעבד אינטל 530J, 3.0GHZ

כרטיס מסך GFORCE 6600GT

זיכרון 512*2 KINGSZTON 400MHZ

דיסק קשיח 80GB WD

לוח אם GIGABYTE 915 PL-G

פורסם

אחי זה קרה לי פעם כניראה זה סלוט דפוק של הכרטיס זיכרון....הקזתי דם פעם עד שגיליתי את זה....תחליף את הסלוטים מהסלוטים שבשימוש עכשיו ותראה אם זה יעבוד......

אני מקווה שיעבוד לי זה עזר...... ;)

פורסם
  • מחבר

יש בלוח רק שני סלוטים.

פורסם

עד לאן מגיע העליה של המחשב האם אתה רואה

או יכול להגיע לביוס ?

יתכן שזה בכלל הדיסק ויכול להיות שהכרטיס מסך יצא קצת מהסלוט

אם יש לך כרטיס מסך יכול להיות הרבה סיבות

פורסם

אחי יש בטריה בלוח אם יכול ליהיות שהיא נשרפה אז תחליף ותראה ויכול ליהיות שקרה משהו לספק אם לא תצליך שלח לתיקון בחנות מחשבים

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מוכנס טוב, וכמו שכבר אמרתי, המסך לא נדלק אפילו כך שאין מה לדבר על ביוס בכלל.

פורסם

תקח ספק ממחשב אחר ותראה אם המערכת עובדת

פורסם

CLRCMOS ניסית? לי זה קרה פעם גם עם לוח של ג'יגה בייט וצ'יפסט 915

פורסם

תנסה להחליף כרטיס מסך גם לPCI. הPC SPEAKER מחובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים