עבור לתוכן

כדאי להוריד DX9 אם יש לי GEFORCE4 TI שהרי לא תומך ב-100%

Featured Replies

פורסם

בקשר לBACKup

מה בדיוק צריך לגבות ?

הכול או רק משהו מסוים שקשור לDX ?

פורסם

משונה ביותר... אצלי עובד.

ניסיתי להריץ בדיקה חוזרת לאחר התקנת ה Catalyst 3.0 וה DX 9, וקיבלתי תוצאה נמוכה מתמיד - 5197 נקודות בלבד.

שמתי לב שעם כל גירסת Catalyst שמשתחררת, התוצאה יורדת בהתמדה. עם Catalyst 2.2 הצלחתי להגיע קרוב ל 5350 נקודות.

פורסם

גם אצלי עובד, ללא שום שינוי בביצועים.

נ.ב, לא יצא לי לבדוק את גירסת 2.2, אבל ההבדל בין 2.4 ל-2.5.. הינו עלייה בביצועים במיוחד כאשר נעשה שימוש ב-AA.

פורסם

שאלה בקשר לסירטונים ששחררה ATI אשר מראים את האפקטים של ה DX 9 אז אם אני מוריד את הסירטונים האלה ואני מריץ אותם אז אני אוכל לראות את האפקטים למרות שהכרטיס שלי לא תומך ? ועוד משהו אני אצטרך להוריד את הדריבירם 3.0 ואת הDX9?

פורסם

כבר ניסיתי את זה, וזה לא עובד עם הכרטיס שלי, ובלוג השגיאה שנוצר נאמר שהוא לא מצליח לאתר את הכרטיס או משו בסגנון.

פורסם

הורדתי, אין שינויים בביצועים... :P

וגם אני ניסיתי את הסירטונים, וקיוותי, אך גם לי זה כתב לוג של שגיאה, ופעם אחת שאין לי R9700PRO (דה! ) .

אגב, זה מוזר שזה כותב שאין R9500PRO לא היה יותר חכם לכתוב R300, או 9500/9700/9500PRO/9700PRO ::)

פורסם

מי אמר שקבוצת המשימה של ה Catalyst מכילה אנשים חכמים?

פורסם

מי אמר שקבוצת המשימה של ה Catalyst מכילה אנשים חכמים?

אני חש עוינות?

פורסם

למה את רוב ההודעות שאתה כותב אתה שולח פעמיים?

פורסם

למה את רוב ההודעות שאתה כותב אתה שולח פעמיים?

אני לא, באג שמתרחש לאחרונה באתר גורם לכך שיראו הודעות של משתמשים פעמיים לפעמים למרות שאחרים רואים כרגיל. באג מוזר שכרגע הגדרנו אותו, קורה לא רק לך :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים