עבור לתוכן

בעיית חום עוד מעט נשרף

Featured Replies

פורסם

אין אני לא יודע מה לעשות אך אמי חושד במשהו אבל זה בהמשך אז ככה יש לי מארז שלטסוני והמפרט תקראו במפרט. יש לי בעיות חום החום כל הזמן על 60 ומעלה עכשיו אני לא יודע אני חושד שהמאוורר של המעבד דפוק ז"א לא עושה את העבודהת הטמפ' הגיע לי עד 70 והיתה די הרבה זמן ככה לפני הבדיקה גלשתי באינטרנט ולא העמסתי על המחשב. עכשיו ככה המארז נמצע כל הזמן במקום הזה בשולחן למחשב שכמובן הוא מקום די סגור.

היום הוספתימאוורר של 80ממ כאשר שמתי אותו שיקרר בתוך המארז החום עדייין עלה אבל היה בין64 ל67 אבל כששיניתי אתכיוון שלו ז"א שיוציא אויר הטמפ'מתייצבעל62 61 חבר'ה מה לעשות????

אם אני ישים VOLCANO זה יעזור???

אני רוצה גם להוסיף בתכנה HMONITOR זה מראה ככה(אני לא יודע איך סמים תמונה):

בCOOLINGFANS

רוב הזמן 5100 פלוס מינוס

בVOLTAGES

ב+12 זה 12.47V+

ב5+ זה 4.73+

בCORE זה 1.76V+ וזה באדום

ב AUX זה 1.25V+ וזה באדום

ב I/O זה3.22V+

HELP!!!!!!!

פורסם

אני לא רואה שום מפרט אבל אני מאמין שיש לך AMD, הריילים של הספק שלך אגב באמת יחסית משוגעים...

הטמפרטורה של המעבד שלך גבוהה מאד אבל לא ממש קריטית, הייתי בוד התקנה נכונה של ההיטסינק וסירקולציה טובה במארז אם ישנה בכלל, ורק אז שוקל החלפה להיטסינק מעט חזק ואיכותי יותר !

פורסם

תסלח לי על השאלות החצופות, אבל היות ואני לא מכיר אותך ולא יודע מה עשית עם המחשב אני חושב שזה חיוני.

א. האם עשית OC למעבד או שהוא רץ כפי שקיבלת אותו מהחנות?

ב. מתי התחילה התופעה? האם ביום שבו עשית OC (אם עשית) או לחילופין ביום שבו קיבלת את המחשב בפעם הראשונה?

ג. אם קודם הטמפ' היו סבירות, ניסית לבדוק שהמאוורר תקין?

נסה לפרק את המאוורר מהמעבד, ולבדוק אם הוא בכלל עובד.

אם הוא לא עובד, תחליף אתו

אם הוא כן עובד, תנסה לראות איזה שינוי עשית לפני שהוא התחיל להתחמם כל כך ותנסה לנטרל אותו.

פורסם

כמו שקובי אמר באמת תבדוק אם הגוף מותקן כראוי.דבר שני הסירקולציה הבסיסית זה מאוורר למטה בקידמת המארז שמכניס אוויר ומאוורר בצד הוחורי של המארז שמוציא.וגם תוכל לראות פהעוד שיטות סירקולציה

ד"א-ברוך הבא לפורום ;)

פורסם
  • מחבר

הוספתי את המפרט.

לא עשיתי אובר קלוק

לא בדקתי טמפ' כשקיבלתי אותו אבל אני חושב שזה היה פחות או יותר ככה

המאוורר תקין לחלוטין ומסתובב תוב מאוד, אבל כשהוצאתי את ההיטסינק כמעט ולא היה חומר טרמי על הליבה יכול להיות שבגלל זה כל הסיפור

פורסם

מאוד הגיוני,אני ממליץ לך לקרוא את המדריך הזה ולעבוד לפי המדריך

פורסם
  • מחבר

כמה זה עולה ואיפה ניתן להשיג(משחה או חומרים נלוים)

פורסם

כמה עשרות שקלים, יש את זה כמעט בכל חנות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים