פורסם 2007 בינואר 2618 שנים שלום לכולם,יש לי בעיה, התקנתי 2 תוכנות לניטור על חום המערכת ואני מקבל נתונים מלחיצים..1. speed fan - תוכנה זו מציגה במסך הראשי שלה בשם Readings , את הערכים הבאים:temp1: 25ctemp2: 28ctemp3: 69c כמו שאתם רואים הערך של temp3: 69c.מה בדיוק הערך הזה מציין?איזה מאוורר עושה בעיות?יש מאווררים על המעבד, על ה HD, ואחד על כל המערכת.חשוב לציין שהמשחה הקרמית על המעבד התקלפה בגלל בעיה שהיתה בעבר.יש לי לוח אם של gigabyte מדגם:GA-K8N-Ultra9עם דיסק ההתקנה שהגיע איתו.מעבד +amd 64bit 3000socket 969למאוורר של המעבד נשברה כנף אחת אבל נראה שהואמסתובב מספיק מהר.פתחתי את המארז ושמתי מולו מאוורר חזק והטמפרטורה לא ירדה.רעיונות?
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים קודם כל תוריד תוכנה נורמאלית כמו CORE TEMP ותבדוק טמפ' שם ותראה מה שייך למה בקלות.דבר שני,אני חושב שזה שנשברה כנף אחת למאורר מאוד משפיע על הטמפ',לפני שנשברה כנף הטמפ' היו נמוכות יותר?בנוסף,אולי צריך לרענן משחה טרמית
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר תודה על העזרה,1- אני אוריד את התוכנה שהצעת.2- הטמפ' היתה אותו הדבר לפני שנשברה הכנף אבל כנראה שהיא היתה עקומה והאתה את פעילות המאוורר, אני אקנה את המשחה ביום א'..האם 70 מעלות זה טמפ' מסוכנת או שאפשר להשאיר את המחשב דלוק ככה?
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר נראה לי שזה לא הטמפ' של המעבדCoreTemp מציגה טמפ' נמוכותמצורפות תמונות של הדוחות בשתי התוכנות SpeedFan + CoreTemp ושוב תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים הטמפ' של המעבד שלך בכלל 32C וזו טמפ' מעולה.ה-70 מעלות שראית זה כנראה איזה חיישן שמזייף או שהוא לא מחובר לכלום.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר באמת ?איך אני יכול לבדוק את זה כדי להיות רגוע שהכל בסדר?הרי יכול להיות שזו טמפ' במקום אחר ולא של המעבד וזה עדיין מסוכן
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים everest נותנת גם טמפ' של HD ושל כ.מסך בגרסאות מסוימות של התוכנה.בכל מקרה אני לא חושב שיש לך סיבה לדאגה,לפחות לא מהטמפ' של המעבד
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים בד"כ אני רואה שיש לאנשים 127 מעלות בספידפאן, זה סתם שטויות.. אם אתה רוצה להיות בטוח - תבדוק באוורסט
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים שני דברים:כנף שבורה? תחליף מאורר! הוא יצא מאיזון וגורם לויברציות בכל המחשב.החום הגבוה בא כנראה מהצ'יפסט שמקורר פסיבית בלוח האם הזה והוא נוטה להתחמם מאוד.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים האם הטמפ' היא 70 קבוע?תבדוק באוורסט, ובביוס ותן דגש לטמפ' הציפסט(הnorthbridge).גם NB שמקורר פסיבית לא אמור להגיע ל70 מעלות.אני מסכים עם הבחור מעליי שחובה עלייך להחליף מאוורר.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר חברה אני מאד מעריך את העזרה, אבל תצטרכו להדריך אותי קצת...יש לי את אוורסט מותקנת ואני לא מצליח להבין את הטמפ' של ה NB.אני רוצה להפיק לכם דו"ח כדי שתראו בדיוק מה שאתם צריכים, תוכלו להסביר לי איזה דוח יש להפיק?בנוסף אני מוכן להוריד כל תוכנה או לבצע כל בדיקה בהמלצתכם כדי להבין מה קורה פה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.