עבור לתוכן

החורף הגיע..

Featured Replies

פורסם

בדיוק ברגעים אלו, יורד ברד ברחבי ראשון לציון... ;D

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל באמצע הרוחות בסביבות 8 בערב הלכתי לראות את הגלים בים, בחיים לא ראיתי משהו כזה..

ענקיים! והמון!!

(ואז התחיל גשם ורצנו כמו מטורפים :hat: )

פורסם

רוחות ושדים מה שהולך בחוץ, לא מומלץ לצאת מהבית.

פתאום יעוף עליך חתול או סנאי חרמן, או סתם איזה פח זבל עמוס מכל טוב... לא מומלץ ובטח שלא איכותי.

פורסם

או שלפתע ערימה של מוך תפגע בך במהירות על סנאית ... לא בריא . אתמול הייתי בשהם , חשבתי שהעצים שם יעקרו , הכי מפחיד להיות על גבעה במזג אוויר כזה .

פורסם

רוחות ושדים מה שהולך בחוץ, לא מומלץ לצאת מהבית.

פתאום יעוף עליך חתול או סנאי חרמן, או סתם איזה פח זבל עמוס מכל טוב... לא מומלץ ובטח שלא איכותי.

אפרופו חרמנות מעופפת, מה שלום העטלף של פבל? :asthanos:

פורסם

נחמד שזוכרים אותי ואותו ... נאלצתי למסור אותו לאילוף , אחרי שהוא עשה כמה מעשים מגונים .

בנתיים אני מנסה לביית פה איזה סנאי , והוא חתיכת סרבן . אבל חכו חכו . macr0t צריך גם לשלוח לי כמה תמונות של אלפקות ... ;D .

פורסם

לך על ארנבת, אבל לא מהארנבות שבכלוב, תן לה לרוץ חופשי.

מנסיון (של איזה מישהו שאני מכיר)- אחרי כמה זמן היא לא תעבור את הדלת של הכניסה של הבית לא משנה מה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל באמצע הרוחות בסביבות 8 בערב הלכתי לראות את הגלים בים, בחיים לא ראיתי משהו כזה..

ענקיים! והמון!!

(ואז התחיל גשם ורצנו כמו מטורפים :hat: )

אני ממליץ לך לך להתגייס לחיל הים, ואז כבר לא תתלהב כל כך מגלים ענקיים....

פורסם

פבל.. הבית שלי יותר מפחיד בזמן רוחות כאלה. יש לי 2 צלחות על הגג ואחת מהן שרדה כבר שלוש שנים רוחות כאלה... אבל לא נראה לי שהיא תמשיך להרבה זמן... :|

פורסם

לכל המעוניינים בסטטיסטיקות ישנו האתר של השירות המטאורולוגי המפרט כל מיני סטטיסטיקות לגבי כמות משקעים, תחזית וכו'.

http://www.ims.gov.il

biggrinumbrella1.gif

פורסם

אם כבר דיברנו על מוך פבל, הוא עמיד בגשם ? כלומר ניתן למלא בו מעילים וכאלה ?

ודווקא אצלינו כל היום אתמול הי הסתם בגרירי והרבבה רוחות לא גשם מיוחד או משהו כזה...

פורסם

איזה כייף ללא מאווררים חוץ..מ60 חלש על המעבד...

ואני ב27 מעלות

פורסם

פבל, זוכר את הקבצי קולות של אלפקות שהיו פה פעם? תעשה חיפוש מהיר ותוריד, נראה לי זה יהיה לעזר :-X

פורסם
:lol:
פורסם

אני לא חושב שזה הרעיון המרכזי של הת'רד

Thinkingof_.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים