עבור לתוכן

צרך עזרה דחוף! המחשב לא עולה!

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מדליק את המחשב במקום לשמוע שני צפצופים קצרים אני שומע צפצוף ארוך והוא לא פוסק!!!!

והמחשב לא עולה... המסך אומר שהמחשב לא מחובר אליו..... אין לי מושג מה לעשות במיוחד שאני לא יודע מה עוללתי למחשב המסכן...

אתמול בלילה כיביתי את המחשב [הכל עבד טוב...] והיום הוא עושה לי את זה... =[ =[ =[

יש לציין שלא עושיתי שום אוברקלוקינג...

מפרט :

intel p4 3.2GHz

2gb 533MHZ

לוח אם Gigabyte GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, RAID, PCI-Express, ATX

enemerex liberty 500w

צריך עזרה דחוף!!

תודה.

פורסם

צפצוף ארוך זה זיכרון.

פורסם
  • מחבר

שיט שכחתי להוסיף את זה שכאשר אני מנתק את הכרטיס מסך [gf6600] מהלוח המחשב עושה שני צפצופים כרגיל...

אולי זה הכרטיס?וכאשר אני מנתק את הזכרונות אז יש הרבה צפצופים ארוכים [צרורות] וכאשר הם מחוברים אז יש צפצוף אחד ארוך ולא מקוטע...

מה עושים???

פורסם

תנסה להוציא סטיק אחד של זיכרון ולהעלות את המחשב.

לא עולה?תחליף בין הסטיקים>לא עולה?>תחליף מיקום של הסלוט.

במקביל תנסה לראות אם הכרטיס מסך יושב טוב ואין מה שמפריע/מקצר אותו.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הכרטיס יושב טוב....[איך אני בודק זאת??]

סטיקים החלפתי בין כולם והם עובדים טוב כאשר אין סטיקים זה משנה את אופן המפמוף [ראו הודעה קודמת...]

איך אני בודק אם הכרטיס נהרס.?????

פורסם

שני צפצופים זה כרטיס מסך, אחרי שהוצאת אותו והדלקת את המחשב בלעדיו הגיוני שתשמע את שני צפצופים...

תבדוק את הזכרונות האלה על מחשב אחר או שתנסה על המחשב שלך זכרונות אחרים, מציע לך גם לנקות עם לחץ אוויר את הסלוטים של הזכרונות ולעבור עם מטלית אנטי סטטית על המגעים של הזכרונות

פורסם
  • מחבר

שני צפצופים זה כרטיס מסך, אחרי שהוצאת אותו והדלקת את המחשב בלעדיו הגיוני שתשמע את שני צפצופים...

תבדוק את הזכרונות האלה על מחשב אחר או שתנסה על המחשב שלך זכרונות אחרים, מציע לך גם לנקות עם לחץ אוויר את הסלוטים של הזכרונות ולעבור עם מטלית אנטי סטטית על המגעים של הזכרונות

נקיתי אבק מהסלוטים [ע"י שואב רקב עוצמה] החלפתי בין סטיק לסטיק וזה לא עובד...

מה שמוזר זה שכאשר אין זכרונות זה מצפצף הרבה צפצופים בצרורות וכאשר יש סטיק אחד לפחות זה עושה צפצוף ארוך אחד...

משמע שהמחשב מזהה את הזכרון! זה אומר שהם עדיין בין החיים? מה עושים????

הזכרונות של המחשב השני בבית שלי הם ddr1 והם לא מכמסים לסלוטים שלי [פיזית] אין דרך אחרת לסדר אותם??

תודה לעוזרים....

פורסם
  • מחבר

<עברה יממה>

משהו יכול לעזור??? בבקשה זה ממש דחוף אין לי כח וזמן ליסוע לת"א להביא את המחשב לחנות!!!

פורסם

ואם עברה יממה זה נותן לך רשות להקפיץ?

יש לך אזהרה שנייה מתוך 3 על הקפצת דיון, כדאי שתקרא את חוקי הפורום כי עוד אזהרה אחת אתה פשוט תנעל / תורחק מהפורום

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים