עבור לתוכן

איזה עכבר עדיף? תמונות בפנים.! תודה

Featured Replies

פורסם

חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל...

ראיתי זה חמוד

Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו?

וראיתי את זה גם

Genius NetScroll Eye PS2

עם 800 dpi

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540

תודה!

פורסם

כמה DPI ...?..לא הרבה זה בטוח...(אני בספק גם לגבי הGenius)..

בכל אופן במחיר הזה לך על מה שנראה לך כי ביצועים וכו זה לך השיקול פה..

לדעתי לך הGenius כי אני מכיר את העכבר של מיקרוסופט והוא לדעתי קטן מהרגיל....(הGenius לפי הנתונים גם מכיל יותר פיצרים)..

פורסם

העכבר של microsoft הוא מאוד פשוט, אולם הוא איכותי ללא ספק ( יש אותו לאחותי ), ולמחיר הזה הוא אחלה עכבר!

בקשר ל-genius, אני לא הייתי מסתכן עם החברה הזאת בעיקר עם מחיר כזה נמוך

פורסם

בתוספת קטנה יש את העכבר הזה שעדיף בהרבה - http://www.metromedia.co.il/products/32841

יש לי את העכבר הזה, לא משהו, בינוני לחלוטין.

פורסם

בינוני מבחינת מה?

פורסם

בינוני מבחינת מה?

לא הכי נוח, הלחיצות עושות קליק מאוד חזק והתוכנה בשביל הלחצנים לא הכי ולא אהבתי שהיא תפסה זיכרון... (התקנתי והשתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט בסוף ומלבד כמה בעיות תאימות היה בסדר)

מבחינת העיצוב העכבר יפה עם תאורה אדומה שנראית ממש טוב אם יש לך שולחן לבן ואתה לא משתמש בפד (או הפד לבן)

יש לו 3 כפתורים נוספים שאפשר לעשות להם קיצורי דרך, לא שמצאתי לזה יעילות רבה, מבחינת הנוחות הוא גרוע אבל ראיתי עכברים נוחים יותר.

היה לי את ה-Microsoft wheel optical

wheel.jpg

הוא היה עדיף עליו...

לא ניסיתי כל כך עכברים של Logitech אבל הבא יהיה כנראה שלהם.

פורסם

גם ההרגשה ב-microsoft ממש טובה, ויחסית למחיר העכבר מאוד נחמד ונוח, הוא עשוי מפלסטיק איכותי וקצת מחוספס שמונע הזעה כמו בפלסטק חלק ופשוט.

פורסם

אני יש לי דגם טיפה יותר ישן של הג'ניוס, גם הוא ישן וזול כמו זה.

ואין לי איתו שום בעיה במשך כבר קרוב ל4 שנים.

פורסם
  • מחבר

אני משחק הרבה שמחשב....וחשוב לי שיהיה DPI גבוהה....וראיתי שבג'יניוס יש 800...אם במייקרוסופט יש גם ככה אני יקח אותו..אם לא אז את הג'יניוס....אולי מישהוא יודע כמה יש DPI ב מייקרוסופט?

פורסם

אני משחק הרבה שמחשב....וחשוב לי שיהיה DPI גבוהה....וראיתי שבג'יניוס יש 800...אם במייקרוסופט יש גם ככה אני יקח אותו..אם לא אז את הג'יניוס....אולי מישהוא יודע כמה יש DPI ב מייקרוסופט?

יש דגמים שונים... לעכברי לייזר של לוג'יטק יש 1600 אם אני לא טועה (1000 בטוח יש, אני מתעצל לבדוק בגוגל...)

הם עולים 200+ אבל שווה את הקנייה בגלל הבנייה הטובה. (וורסטיליות)

עריכה:

הפסקתי להיות עצלן ובדקתי... 2000 DPI

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={62F9CD01-ED90-41F0-9385-35B08E9C4957}

פורסם

יש עכשיו את ה-G5 ב-250 שקל בנועה, מחיר מטורף!!!

אבל בכל זאת, לא נראה לי שהוא יגיע לכזה מחיר.

אתה יכול לקנות את ה-mx518 ב-170 בנועה שיש לו 1600dpi והוא עכבר מצוין לגיימינג.

אם אתה רוצה עכבר טוב לגיימינג אז אני מציע לך לעלות את התקציב

פורסם
  • מחבר

אני יודע..אבל אני לא יוציא עכשיוו 170 שקל על עכבר....פשוט תגידול י מה עדיך משניי אלו...תודה!

פורסם

כמו שאמרתי, אני ממליץ לך ללכת על ה-microsoft למרות שאני לא בטוח כמה dpi יש לו, עדיף שתשאל חנות שמוכרת אותו ( לא כתוב באתר של microsoft ) או שתעשה חיפוש רציני ב-google.

אבל שתדע, אף אחד משני העכברים מיועד לגיימינג, אז שלא תתאכזב

פורסם

אני יודע..אבל אני לא יוציא עכשיוו 170 שקל על עכבר....פשוט תגידול י מה עדיך משניי אלו...תודה!

מנסיון שלי עדיף להשקיע קצת... עכבר לא טוב יפגע לך בפרק כף היד ובעמוד השדרה...

וזה נכון לגבי כל מוצר שתקנה, עדיף להשקיע ולקבל מוצר שאתה יודע שהוא טוב יותר (לא הכי טוב, אבל אם יש 10 מוצרים אז שיהיה בין 3 הטובים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים