פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספתכרגע מכור לפריזון ברייקלוסטהירואוספאמלי גאיסאות פארק (מזמן)משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר אם אפשר גם לכתוב קצת על הסידרה (סגנון וכדומה)veronica mars איזה סגנון זה?וeral אני מכיר.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים לא מזמן ראיתי DEXTER - חביב מאודתאמת אני רואה רק סדרות גמורות (יעני עם עונה לפחות גמורה) ככה שאני לא יכול להמצליץ על סדרות לא גמורות...דרך אגב אם אתה בעיניין של סאותפארק תתחיל להוריד משפחת סימפסון יש לו מספר לא קטן של עונות
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים החברה שלי ממליצה על The L Wordאני אישית לא ראיתי את הסידרה, אבל היא אומרת שהיא התמכרה אליה
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אם אפשר גם לכתוב קצת על הסידרה (סגנון וכדומה) veronica mars איזה סגנון זה? וeral אני מכיר. ורוניקה מארס זו בחורה, שהיא בת לחוקר פרטי, שהיא גם בערך חוקרת פרטית, בקיצור יש נושא אחד גדול שסובב סביב כל עונה וכל פרק\מספר פרקים יש בעיה משלהם (כמו כל סדרה טיפוסית) בכל אופן, אני אוהב את הD200 שיש לה ;D (המצלמה ) סדרה נחמדה מאוד, אני ממליץ.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר החברה שלי ממליצה על The L Word אני אישית לא ראיתי את הסידרה, אבל היא אומרת שהיא התמכרה אליה זאת סידרה של לסביות! יש שם לסבית ששוכבת עם כל הבחורות שהיא פוגשת סידרה מעפנה אבל יש הרבה קטעים לסביים שווים
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים זאת סידרה של לסביות! יש שם לסבית ששוכבת עם כל הבחורות שהיא פוגשת סידרה מעפנה אבל יש הרבה קטעים לסביים שווים ולמה עד עכשיו אף אחד לא טורח ליידע אותי בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.