עבור לתוכן

מה לרכוש? מגן ברקים או אל-פסק?

Featured Replies

פורסם

מה אתם ממליצים לרכוש למזק אוויר שכזה?

כבר היו לי כמה פעמים ברקים והחשמל נכבה לכמה שניות

אם אפשר להסתפק במגן ברקים או עדיף להשקיע באל פסק? ???

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו שאני צריך הסבר בבקשה

אם יש קצר באיזה שהוא חלק במחשב

אז האל פסק ימשיך לעבוד?

פורסם

הקפצת ת'רדים אסורה.. היית יכול לערוך, תלמד לפעם הבאה.

אם אתה כבר משקיע, תשקיע לדעתי באל-פסק שכולל מגן ברקים.

בקשר לשאלה השניה, לא כל כך הבנתי אותך, איפה הקצר יהיה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

נגיד ויש קצר באחד בחלקים של המחשב

ככה שהאלפסק לא יכבה תמחשב הקצר יימשך וישרוף דברים

p.s

האם הדבר הזה פצצות לגבות רסיסים לתריסות? ;)

http://www.sustainer.co.il/heb/product/ups/interactive/index.html

פורסם

p.s

האם הדבר הזה פצצות לגבות רסיסים לתריסות? ;)

http://www.sustainer.co.il/heb/product/ups/interactive/index.html

תלוי בהספק המוצא שתחברי בו, ובכמובן כמה כבדה המערכת שלך איזה מסך יש לך וכ"ו... בדקי הכל לפני, כדי שלא תתקעי סתם.

פורסם

כן... גם אני חושב לקנות אל פסק

אתמול היו לי 3 פעמים קפיצות מתח... בעעעע

אבל משהו שאני לא יודע... אם יש הפסקת חשמל... אז האל פסק מחזיק את המחשב פתוח כדי שאני יוכל לסגור אותו ?

או במקרה של הפסקות חשמל הכל יכבה ישר ?

תודה

פורסם

האלפסק יחזיק את המחשב לזמן סביר[5-10דקות] שתוכל לסגור את המחשב ושום דבר לא יפגם.או לחילופין שהחשמל יחזור.

הזמן שהאלפסק מחזיק תלוי בסוג שאתה קונה,וגם במה שאתה מחבר אליו

פורסם

הסתכלתי קצת על מחירים והאל פסק זה דבר יקר...

נראה לי שאני לא אקנה, מכיוון שגם ככה אין הרבה הפסקות חשמל וקפיצות מתח אצלנו... :)

פורסם

יקר זה עניין יחסי.לדעתי הוא שווה את המחיר

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני לא מבין למה? בשביל החמש פעמים (מקסימום עשרים) שהמחשב עושה RESET בשנה כאשר יש הפסקות חשמל (ואתם נמצאים בבית הרי מה משנה האל פסק אם אתם לא יכולים לכבות את המחשב!) נראה לי בזבוז נוראי...

תקנו עוד מאוורררים... ;)

פורסם

כן אבל אתה מדבר על הפסקת חשמל נורמאלית מה קורה שיש הפסקה בדיוק לשנייה זה הדבר הכי מעצבן בעולם

עוד לפני שאתה ממצמץ כל מה שעסקת בו נעלם, ומה קורה שהפסקות חשמל המעצבנות האלה באות אחת אחרי השנייה תאמין לי שאתה יוצא מדעתך.

לפי דעתי, צריך לפנות לאיזה אתר מכרזים בבקשה לארגן מכירה קבוצתית לאל פסק סביר, יש מלא דורשים ואז אולי המחיר יהיה יותר סביר.

יש מעוניינים?

פורסם

לצערי, כבר נוכחתי לגלות שכמה אנשים ששילמו ממיטב כספם בעבור אל-פסק, ראו את מחשבם מאתחל את עצמו בשעת נפילת מתח רגעית בעוד היה מחובר לאל-פסק שזה עתה רכשו. האל-פסק היבהב וציפצף, אבל את העבודה לא עשה. וחבל שכך.

פורסם

אתה רציני זאת הייתה אחת הסיבות העיקריות שבגללן רציתי לרכוש

כל הדגמים סובלים מאותה בעייה?

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני לא מבין למה? בשביל החמש פעמים (מקסימום עשרים) שהמחשב עושה RESET בשנה כאשר יש הפסקות חשמל (ואתם נמצאים בבית הרי מה משנה האל פסק אם אתם לא יכולים לכבות את המחשב!) נראה לי בזבוז נוראי...

תקנו עוד מאוורררים... ;)

כן ובוא נגיד שאחרי שהחשמל חוזר המחשב לא נדלק ואחרי בדיקה אתה מגלה שכל הרכיבים נשרפו והמחשב היקר שלך שרכשת במיטב כספו של אבא שלך ;D לא שווה יותר מהמיכל הירוק שליד הבית(זה שכתוב עליו "אשפה"), מה אז? (ואל תענו לי "אבא יקנה חדש!")

ואגב יואב המאווררים שלך אולי יפעלו אחרי קפיצת המתח רק שלא בטוח שישאר להם מה לקרר...

העל פסק נועד באמת רק לאפשר כיבוי מסודר במקרה של הפסקת חשמל אבל באיזורים שבהם זה קורה בתכיפות זה יכול אולי למנוע נזק פיזי לHD או אולי רכיב אחר שרגיש לנפילות מתח

המגן ברקים לדעתי זה גם דבר חשוב שכן במקרה של מכת ברק הוא סופג את המכה אבל לא מעביר אותה הלאה למחשב שמחובר אחריו

פורסם

לצערי, כבר נוכחתי לגלות שכמה אנשים ששילמו ממיטב כספם בעבור אל-פסק, ראו את מחשבם מאתחל את עצמו בשעת נפילת מתח רגעית בעוד היה מחובר לאל-פסק שזה עתה רכשו. האל-פסק היבהב וציפצף, אבל את העבודה לא עשה. וחבל שכך.

אז איזה אל-פסק אתה מציע לקנות ? וכמה עולה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים