עבור לתוכן

כפולי ליבה במשחקים?

Featured Replies

פורסם

תעשה SET AFFINITY (ב-TASK MANAGER)ותוריד את אחת הליבות, הוא לא התכוון להוריד את השאלטר של אחת הליבות פיסית.

ו"SweeT_EviL" שאמר "אני מאמין שכבר כל משחק שיוצא תומך בהם

ויש כבר מלא שתומכים בהם (אני לא מתכוון להביא רשימה כי היא ארוכה מאוד)"

ואללה לא ידעתי ששניים וחצי משחקים זו רשימה ארוכה מאוד.

יש די תסכול מהעובדה שכמעט אף משחק לא תומך בכפולי ליבה(או בסביבת עבודה של 64BIT לצורך העניין) ולחשוב שהם כבר נמכרים שנתיים בערך.

לצורך איזה עיניין?

משחקים תומכי 64 לא יצאו עדין כי להם ממש תמיכה, אבל עכשיו עם יציאת הVISTA המשחקים תומכי ה64 יזרמו

בקשר למשחקים - אתה חי באשליה כל(או רוב) המשחקים שיצאו בQ4 2006 תומכים בכפולי ליבה ועוד לפני...

הם לא חייבים לציין באפשרויות של המשחק "אם יש לך 2 ליבות או יותר סמן כאן",כמו QUAKE 4 , יש משחקים שאין להם תאפשרות הזאת אבל הם מתאימים את עצמם למחשב

פורסם

איך בדיוק אפשר לכבות ליבה אחת?! סתם ליידע כללי....יש לי CORE 2 DUE איך בדיוק אני יכול לכבות ליבה אחת? יש איזה מתג אולי?!

קודם כל, לא מכבים ליבה אחת, אלא מונעים מהאפליקציה המסויימת להשתמש בה.

דבר שני, מה שכתבו עד עכשיו יכול לבלבל מי שלא מכיר את ה-Task Manager.

אתה צריך להיות בטאב של תהליכים (Processes) ואז לעשות את זה, לא על האפליקציה עצמה.

לגבי משחקים - אני תקווה שיצרני המשחקים כבר חושבים קדימה, ומפצלים את המשחקים למקסימום ת'רדים שאפשר (כל עוד מרוויחים מזה ביצועים) - ואז גם למרובע ליבה יהיה יתרון, וכו'.

פורסם

מהידע שלי בתכנות זה לא עובד ככה: טוב אני יעשה מולטי טראד רק ל2 ליבות

כשעושים מולטי טראד זה עובד לפי מספר ליבות שיש....

אבל אני לא בטוח בזה..

פורסם

לצורך איזה עיניין?

משחקים תומכי 64 לא יצאו עדין כי להם ממש תמיכה, אבל עכשיו עם יציאת הVISTA המשחקים תומכי ה64 יזרמו

בקשר למשחקים - אתה חי באשליה כל(או רוב) המשחקים שיצאו בQ4 2006 תומכים בכפולי ליבה ועוד לפני...

הם לא חייבים לציין באפשרויות של המשחק "אם יש לך 2 ליבות או יותר סמן כאן",כמו QUAKE 4 , יש משחקים שאין להם תאפשרות הזאת אבל הם מתאימים את עצמם למחשב

שאתה אומר תומכים הכוונה היא למצליחים לעבוד בלי באגים .

המשחקים לא יודעים לנצל את שתי הלביות זאת הבעיה

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי.

עד היום, למי שיש DUAL CORE, ולא שיחק ב QUAKE4 ואולי עוד משחק, לא הרגיש שיפור במקרה הטוב , וסבל במקרה הפחות טוב.

מצד שני המערכת הפעלה מנסה להסתדר עם שניהם ופה זה כן עוזר.

פורסם

שאתה אומר תומכים הכוונה היא למצליחים לעבוד בלי באגים .

המשחקים לא יודעים לנצל את שתי הלביות זאת הבעיה

לא יודע מה זה לא יודעים לנצל, אם המתכנת כתב קוד יעיל הוא ינצל מידה הרצויה אם לא אז לא

בכל אופן כשאתה מגיע למשחקים לא ברזולוציות נמוכות זה לא ממש משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים