פורסם 2007 בינואר 2818 שנים גם ממה שהבנתי בד"כ צריך לשנות בביוס כדי שהם יעבדו ב800 כי בד"כ זכרונות מגיעים כdefault על תדרים נמוכים יותר ותזמונים משוחררים יותר.. לא?בדיוק, ולפעמים גם לשנות את המתח.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר מוכנים להדריך אותי איך לשנות את כל זה, כדי שיעבדו כמו שהם אמורים ?אגב, הם 5-5-5-15 אם אני לא טועה. אני לא רוצה לעשות להם OC, אלא שיעבדו רק כמו שהם צריכים.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים חביבי, אני לא רואה מנוס מקודם כל לפתוח פיזית את המארז ולבדוק איזה זיכרונות שמו לך.אפשר לשחק עם ההגדרות עד מחר, אבל אם שמו לך זיכרונות 667MHZ אז שום דבר לא ישנה את זה.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר KSPפתחתי, בדקתי.. זה הזיכרון שרציתי (KHX6400D2/1G) - יש שניים כאלועכשיו, איך אני גורם לכך שהם יפעלו כמו שהם צריכים וכמו שהם אמורים ?הנה האינפורמציה שלהם:http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2_1G.pdfתוכלו להדריך אותי ?
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר אף אחד לא רוצה לעזור לי ?אני חושש שאולי הלוח שלי לא תומך בזכרונות האלה ובגלל זה הוא חושב שהם מדור ישן יותר, ולכן המהירות שלהם מוגדרת כנמוכה יותר.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר נתתי את כל הפרטים ואף אחד לא רוצה להיות נחמד ולעזור ?בבקשה ?זה ממש מעצבן כל הקטע.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים נתתי את כל הפרטים ואף אחד לא רוצה להיות נחמד ולעזור ?בבקשה ?זה ממש מעצבן כל הקטע.חבר פורום ממתין לתשובה..חוץ התשובות הביוקרטיבים של שלב אחרי שלב (איזה לוח? מאיפה קנית? ועוד) נראה לי שיש הרבה שאינם יודעים, או מתיימרים להבין.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר חבל... זה סה"כ אוברקלוק פשוט.. רק שאני לא רוצה להסתבך ולהרוס משהו. לוקח 5 דקות לכתוב תשובה כזו, ובתמורה תגרמו לבנאדם לשמוח
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים תכנס לביוס.כשאתה בביוס יש לך אפשרות אם אני זוכר נכון של יחס זיכרון למעבד FSB&MEMORY CONFIGORATION,זה אמור להיות בלשונית ה-ADVANCED.אם יש לך שם מצב אוטומטי תעביר את זה לידני ותשנה למהירות הזכרונות שיש לך.תאשר שישמור ותצא.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אפשר יותר פירוט ?מה לעשות בכל לשונית ?כי הבנתי שצריך לשנות גם את המתח מ2.0 ל1.8 (כתוב באתר של קינגסטון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.