פורסם 2007 בינואר 2418 שנים שלום לכולם,רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות.עכשיו יש לי מספר שאלות:1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-Asus Striker Extreme nForce 680i SLI או את ה-Asus P5N32-E SLI Plus? ולמה?2. מה ההבדל בין הלוח Asus P5N32-E SLI ואותו לוח בגירסת Asus P5N32-E SLI Plus (עם Plus בסוף)?תודה מראש.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים בלי צורך ב-SLI הייתי מעדיף לוח 965P (לא בהכרח RoG או סדרה מקבילה) מצוין ולא 680iלמשל ABit AB9 ייתן לך את רוב הדברים שיתנו האחרים, בהרבה יותר זול וביציבות מלאהכנ"ל Albatron 965P ו-Gigabyte 965P-S3/DS3
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר בלי צורך ב-SLI הייתי מעדיף לוח 965P (לא בהכרח RoG או סדרה מקבילה) מצוין ולא 680iלמשל ABit AB9 ייתן לך את רוב הדברים שיתנו האחרים, בהרבה יותר זול וביציבות מלאהכנ"ל Albatron 965P ו-Gigabyte 965P-S3/DS3תודה,אבל יש צורך ב-SLi - תוכל בבקשה לענות לי על השאלות שלי?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים גם אני לא מצאתי שום PLUS.באופן כללי ל-Striker Extreme אמורות להיות מן הסתם יכולות OC גבוהות יותרבצי'פסט הזה הלוחות של אסוס יקרים מדי, והלוחות של EVGA ו-ABIT יעשו את העבודה לא פחות טוב ובהרבה פחות מחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.