עבור לתוכן

השוואת מסכי 19 אינץ' איכותיים (לא TN)

Featured Replies

פורסם

אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים:

EIZO S1931

EIZO S1910

VIEWSONIC VP930

SAMSUNG 971P

SAMSUNG 940T

PHILIPS 190P7ES

NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD

פורסם

דירגת אותם לא רע בעצמך, אך הייתי מדרג את ה 971P מעל ה VP930 בהקשר לאיכות תצוגה מהקופסא.

ה 940T לא מיוצר/מיובא יותר לארץ (ביררתי), אני גם לא בטוח שמייבאים את הפילפס לארץ באופן סדיר(רק חנות אחת מציגה בזאפ).

הנק מגיע עם פאנל MVA שהוא לא Premium זה אומר שהסיכוי לשחק או לראות עליו סרט ללא מריחות אפסי,

דרך אגב כנ"ל לגבי ה 940T שמגיע עם פאנל PVA ולא S-PVA שגם הוא לא מתאים לסרטים ומשחקים אבל טוב לגרפיקה.

לסיכום:

EIZO S1931 - המוביל. :yelclap:

EIZO S1910 - המוביל הקודם :'(

SAMSUNG 971P - מסך מצויין לשימושים כלליים, טיפה גוסטינג במשחקים :xyxthumbs:

VIEWSONIC VP930 - הטוען הקודם לכתר ה-All Round ויש שיגידו שעדיין המסך לשימושים כללים הטוב ביותר. :xyxthumbs: :xyxthumbs:

PHILIPS 190P7ES - נתונים יבשים בשילוב עם סוג הפאנל מראים מסך עם פוטנציאל לפחות כמו של ה VP930 אך המחיר גבוהה יותר. :s07:

SAMSUNG 940T - דגם יחסית ישן עם פאנל מדור קודם ללא OD, מתאים ביחוד לגרפיקה. :nixweiss:

NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD - כנ"ל. :nixweiss:

פורסם

SAMSUNG 971P - מסך מצויין לשימושים כלליים, טיפה גוסטינג במשחקים :nixweiss:

לא טיפה... זה לא מטרד רציני, אבל די בולט.

תיקון: בולט יותר במשחקים שהכרטיס לא מצליח לרנדר בצורה חלקה (Oblivion ,GTA:SA ,Company of Heroes). ב-Half-Life 2 וב-GTR2 המריחות אומנם מורגשות, אך זה פחות או יותר מסתכם בתחושת "בתוך סרט" קלה.

פורסם

צודק הגוסטינג במסך הזה 971P שקניתי יש רק שה FPS נמוך... שהמשחק רץ ב FPS גבוה זה נעלם!

מאוד מוזר.. בגלל זה אני רוצה מחשב חדש שהכל ירוץ מהר אז הגוסטינג במשחקים הכבדים יעלם.

מסך טוב מאוד ביחס למחיר בארץ לפחות וגם חתיך.

פורסם

זה לא נעלם - רק מתקבל יותר למצב שאפשר לסבול את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים