פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אני רואה ש + ו - כבר מולחמים.. לאיזה רכיב הם מולחמים? אני מניח (99% בטוח בזה) שהתאורה מתחברת בפינים A ו K כפי שכבר הוסבר במדריך . A מתחבר ל 5 וולט ו K מתחבר לפוטנציומטר ולהארקה. הם מולחמים לצד השני של המסך: אם יש לך מפרט ספיציפי של אותו מסך אוכל לסייע לך ביתר קלות ולהיות בטוח ב 1000% אחוז.פשוט תחפש במפרט את סידור הפינים.ותגיד מה רשום שם. לאחרונה רכשתי מסך LCD 16*2. הספספיקציות שלו נמצאות כאן.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אוקי.. לאחר בחינה של התמונש ושל המפרט (שקצת עשה לי העיות עם ה ACROBAT)נראה שדווקא V+ ו V- הם הפינם של התאורה האחורית... (ייתכן ש A ו K מקושרים אליהם ... אבל לא שווה להתעסק עם זה)ולכן את V+ מחברים לחוט האדום ואת V- לפוטנציומטר ולחוט השחור
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אוקי.. לאחר בחינה של התמונש ושל המפרט (שקצת עשה לי העיות עם ה ACROBAT)נראה שדווקא V+ ו V- הם הפינם של התאורה האחורית... (ייתכן ש A ו K מקושרים אליהם ... אבל לא שווה להתעסק עם זה)ולכן את V+ מחברים לחוט האדום ואת V- לפוטנציומטר ולחוט השחורok, יש לי רק שאלה אחת אחרונה: למה לחבר את הפוטנציומטר למינוס ולא לפלוס?
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים ok, יש לי רק שאלה אחת אחרונה: למה לחבר את הפוטנציומטר למינוס ולא לפלוס?מצטער על העיכוב ... אני מניח שניתן לחבר את הפוטנציומטר גם לפלוס וזה לא ישנה הרבה.. אבל כפי שאומרים - "לא הורסים את מה שתקין" ולכן מומלץ לחבר כפי שמוסבר במדריך.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים ok, יש לי רק שאלה אחת אחרונה: למה לחבר את הפוטנציומטר למינוס ולא לפלוס?מצטער על העיכוב ... אני מניח שניתן לחבר את הפוטנציומטר גם לפלוס וזה לא ישנה הרבה.. אבל כפי שאומרים - "לא הורסים את מה שתקין" ולכן מומלץ לחבר כפי שמוסבר במדריך.תודה רבה על העזרה, אני אנסה לחבר מחר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.