פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אם אין לי חיבור LPT או COM מה אני עושה ? :'(הולך ל"15 שניות של LCD למתקדמים" ומבזבז 150$ או שמחליט לוותר על הרעיון.
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אתה יודע במקרה איך להחליף את התאורה האחורית של המסך?כי יש לי-Digidoc חדש(בן 6 שעות) וכבר נמאס לי מהתאורה הכתומה שלו...
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אתה יודע במקרה איך להחליף את התאורה האחורית של המסך?כי יש לי-Digidoc חדש(בן 6 שעות) וכבר נמאס לי מהתאורה הכתומה שלו...אני אישית לא ניסיתי אבל הם ו הם ניסו
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים רגע מישהו יכול להסביר ליאז אם יש לי מסך עם 14 פינים אני לא צריך נגד בכללואם יש לי מסך עם 16 אני צריך נגד של 100ohm?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים כן... אם יש לך תאורה אחורית (כלומר פינים 15-16) אז אתה צריך נגד משתנה של 100ohm
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר את פינים 18-25 בחיבור הפרללי מחברים להארקה - חוט שחור בחיבור המולקס. (הכל רשום כבר בטבלה)איך בדיוק אני מחבר את כל ה-7 האלו לחוט שחור במולקס ?ועוד שאלה:איך אני יודע לאיזה צד אני מלחים את הפינים לצג ?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים את פינים 18-25 בחיבור הפרללי מחברים להארקה - חוט שחור בחיבור המולקס. (הכל רשום כבר בטבלה)איך בדיוק אני מחבר את כל ה-7 האלו לחוט שחור במולקס ?ועוד שאלה:איך אני יודע לאיזה צד אני מלחים את הפינים לצג ?בנוגע לשאלתך הראשונה - אתה מחבר את החוטים שיוצאים מאותם פינים אחד לשני ולמולקס...הנוגע לשאלתך השניה - ??? לא הבנתי בכלל את השאלה ???
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר את פינים 18-25 בחיבור הפרללי מחברים להארקה - חוט שחור בחיבור המולקס. (הכל רשום כבר בטבלה)איך בדיוק אני מחבר את כל ה-7 האלו לחוט שחור במולקס ?ועוד שאלה:איך אני יודע לאיזה צד אני מלחים את הפינים לצג ?בנוגע לשאלתך הראשונה - אתה מחבר את החוטים שיוצאים מאותם פינים אחד לשני ולמולקס...הנוגע לשאלתך השניה - ??? לא הבנתי בכלל את השאלה ???קודם כל תודה על התגובה המהירה, (חבל שלי לקח קצת זמן להגיב)אני לא צריך להלחים לצג פינים ומהפינים הלו את החוטים השונים לחיבור הפרלל ?אז על הפינים האלו אני מדבר
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים לא... בצגים ישנם כבר פינים או נקודות להלחמה (שפשוט נקראים פינים גם כן פינים) אליהם אתה מלחים את החוטים.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מחבר אוקיי החלטתי שאני רוצה תאורה, אבל לא הבנתי מה קורה עם פין מס' 3 ?!גם בשיבלו צריך פוטנציומטר ? ככה היה רשום במדריך
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים בהמשך לשאלתי הקודמת: פין 16 במסך הוא ה + או האפס? עריכה: לאיפה אני צריך לחבר את הפלוס (דרך הנגד) ואת המינוס ל-backlight? מהם המגעים מצד ימין שמסומנים ב-V+ ו-V-? תודה.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אוקיי החלטתי שאני רוצה תאורה, אבל לא הבנתי מה קורה עם פין מס' 3 ?!גם בשיבלו צריך פוטנציומטר ? ככה היה רשום במדריך הפוטנציומטר עבור פין מס' 3 הוא אופציונלי.... בעברית פשוטה - אתה לא צריך פוטנציומטר.
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים לאיפה אני צריך לחבר את הפלוס (דרך הנגד) ואת המינוס ל-backlight? מהם המגעים מצד ימין שמסומנים ב-V+ ו-V-?תודה.אני רואה ש + ו - כבר מולחמים.. לאיזה רכיב הם מולחמים?אני מניח (99% בטוח בזה) שהתאורה מתחברת בפינים A ו K כפי שכבר הוסבר במדריך . A מתחבר ל 5 וולט ו K מתחבר לפוטנציומטר ולהארקה.אם יש לך מפרט ספיציפי של אותו מסך אוכל לסייע לך ביתר קלות ולהיות בטוח ב 1000% אחוז.פשוט תחפש במפרט את סידור הפינים.ותגיד מה רשום שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.