פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אוקי, תקשיבו, גלידה טוני על הטיילת בנתניה, מרס לבן, פררו רושה, קרם עוגיות ושאר ירקות.אני לא צוחק, גלידה טוני היא הגלידה אולי הטובה ביותר שטעמתי בארץ. זה בערך כמו ג'מיל מכפר מרר בשווארמה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני הכי אוהב וניל (בעיקר אם זה מגלידת אריה בהרצליה)יש בתל אביב יפו חנות קטנה שמוכרת גלידות אמריקאיות בכמה טעמים (שוקו, וניל,בננה,תות,ריבת חלב) שזה די מיוחד וטעים מאוד
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר link=topic=234236.msg2057038#msg2057038 date=1169668972]JustMe! , אתה חייב לעשות משהו בנוגע לפטיש הגלידות שלך זה ממש לא בסדר גלידות רולללזזז :silly: מואאהאאאהאהאה ועכשיו ברצינות גלידת פיסטוק לא טעמתי אבל כולם מדברים על זה...נראה לי אני אנסה...עוד שבוע חח
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים גלידות א ר ל ק י נ ו בתחנת הדלק פז שבצומת בית חרות-בית ינאי (M הדרך) כשנוסעים מדרום לצפון. מי שלא ניסה שם - שלא ידבר על גלידות.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים פיסטוק. אנשים לא קולטים שזה אחד הטעמים הכי מדהימים לגלידה.פיסטוק שולללללט, נסו בסניף המקורי של אלדו בזכרון יעקב. :jump1:
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר הייתי בסקנדינביה פעם,כשביקרתי בנורבגיה או בשוודיה (לא זוכר כבר באיזו מדינה בסקנדינביה זה היה),הייתה שמה את החנות עם הגלידות הכי טובה באירופה (ככה אמר המדריך),ואיזה ריחחחח יצא משמה יאממי כל הרחוב היה מלא בריח הזה,ויש שמה תור כמו בעובד ברמת-גן כפול שתיים חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.