עבור לתוכן

מה ההבדל בין וואקס לג'ל ?

Featured Replies

פורסם

תשאל את הומוים מה הם מעדיפים: ווקס או ג'ל , לצרכים פנימיים כמובן :lol: :lol: :lol:

• תגובות 47
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזלין :lol:

פורסם

קנה דאקס..

פורסם

יש לי ווקס של נטורל פורמולה למראה מט, הוא ממש טוב, נותן מראה יבש ופרוע..

פורסם

הקירחים חוגגים :funn:(לא שאני קירח)

פורסם

ג'ל זה רחא חומר, גורם נלשירה אצל כל בנאדם שמשתמש בו..

אני משתמש אישית בחימר של OSMO (נחשב הכי טוב שיש כיום, גם הכי יקר...) ובווקס של MON PLATIN

ההבדל זה שחימור שמים על שיער יבש כדי לעצב, לא נותן מראה רטוב, עיצבו נטו.

הווקס נותןכ בר ברק ומראה רטוב.

תהנה :-)

פורסם

products_dax_red_la.jpg

רק Dax.

פורסם

חיילים לא צריכים לא ווקס ולא ג'ל :xyxthumbs:

ואני לא מאמין בכל החומרים האלו, מספיק שמפו ומרכך טוב לשיער יפה :)

פורסם

products_dax_red_la.jpg

רק Dax.

אתה מישתמש בזה?

אתה יודע מזה?

זה חרא של דבר תשים את זה חודש על הראש ותיראה נשירה רצינית

פורסם

זה לא חרא, אבל זה בטח לא לשימוש יומיומי.

משתמשים ב-DAX פעם ב...ליציאות וכאלה ושמתקלחים דואגים לחפוף פעמיים טוב טוב טוב, זהו.

פורסם

וזה גם לא יורד אני מדבר מניסיון רק אחרי שקיצצתי את השיער הדבר הזה ירד לי לגמרי מהשיער אסור להישתמש בזה

פורסם

גם אני, מן הסתם, מדבר מניסיון.

יכול להיות שהשיער שלך רגיש או משהו, כי אני מכיר הרבה אנשים שמשתמשים בדאקס והשימוש בדאקס לא גורם להם שום תופעות לוואי קיצוניות. (אלא אם אתה מגדיר שתי חפיפות רציניות "תופעות לוואי קיצוניות"...)

פורסם

dax לא יורד אחרי 2 חפיפות שאני הייתי שם זה היה אחרי 3-4 ימים השיער שלי היה מעוצב עד שזה היה יורד...

זה מגרד זה שומני... אני אישית שהייתי יוצא ממספרה זה היה מסדר אותי ממש טוב..

כמובן אף אחד פה לא דיבר על שיער חלק או לא.. אם אין לך שיער חלק זה לא שווה כלום אלא אם כן אתה עושה פן וזה עוד זמן ושורף והורס את השיער ואת הקרקפת..

אם יש לך שיער חלק אז רק לסדר אם זה זה מצויין

בכל מקרה אני מעדיף את האייס ווקס חומר חזק.. מבוסס על מים ככה שלא תהיה לך נשירה ממנו יורד אחרי חפיפה אחת זה למעשה ג'ל בריכוז גבוה

פורסם

dax לא יורד אחרי 2 חפיפות שאני הייתי שם זה היה אחרי 3-4 ימים השיער שלי היה מעוצב עד שזה היה יורד...

זה מגרד זה שומני... אני אישית שהייתי יוצא ממספרה זה היה מסדר אותי ממש טוב..

כמובן אף אחד פה לא דיבר על שיער חלק או לא.. אם אין לך שיער חלק זה לא שווה כלום אלא אם כן אתה עושה פן וזה עוד זמן ושורף והורס את השיער ואת הקרקפת..

אם יש לך שיער חלק אז רק לסדר אם זה זה מצויין

בכל מקרה אני מעדיף את האייס ווקס חומר חזק.. מבוסס על מים ככה שלא תהיה לך נשירה ממנו יורד אחרי חפיפה אחת זה למעשה ג'ל בריכוז גבוה

תפסיק לחפוף במים בטמפ' של 20 מעלות.

ותפסיק לשים חצי חבילת דאקס אחרי כל שערה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשבילי רק הג'ל של כיף...מו כיף

יש שלושה צבעים הכחול המחוזק,הירוק קוצני,והכי קליל הכתום למראה רטוב וקוצני.....כל אחד והרעל שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים