פורסם 2007 בינואר 2518 שנים ג'ל זה רחא חומר, גורם נלשירה אצל כל בנאדם שמשתמש בו..אני משתמש אישית בחימר של OSMO (נחשב הכי טוב שיש כיום, גם הכי יקר...) ובווקס של MON PLATINההבדל זה שחימור שמים על שיער יבש כדי לעצב, לא נותן מראה רטוב, עיצבו נטו.הווקס נותןכ בר ברק ומראה רטוב.תהנה :-)
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים חיילים לא צריכים לא ווקס ולא ג'ל ואני לא מאמין בכל החומרים האלו, מספיק שמפו ומרכך טוב לשיער יפה
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים רק Dax. אתה מישתמש בזה? אתה יודע מזה? זה חרא של דבר תשים את זה חודש על הראש ותיראה נשירה רצינית
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים זה לא חרא, אבל זה בטח לא לשימוש יומיומי.משתמשים ב-DAX פעם ב...ליציאות וכאלה ושמתקלחים דואגים לחפוף פעמיים טוב טוב טוב, זהו.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים וזה גם לא יורד אני מדבר מניסיון רק אחרי שקיצצתי את השיער הדבר הזה ירד לי לגמרי מהשיער אסור להישתמש בזה
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים גם אני, מן הסתם, מדבר מניסיון.יכול להיות שהשיער שלך רגיש או משהו, כי אני מכיר הרבה אנשים שמשתמשים בדאקס והשימוש בדאקס לא גורם להם שום תופעות לוואי קיצוניות. (אלא אם אתה מגדיר שתי חפיפות רציניות "תופעות לוואי קיצוניות"...)
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים dax לא יורד אחרי 2 חפיפות שאני הייתי שם זה היה אחרי 3-4 ימים השיער שלי היה מעוצב עד שזה היה יורד...זה מגרד זה שומני... אני אישית שהייתי יוצא ממספרה זה היה מסדר אותי ממש טוב..כמובן אף אחד פה לא דיבר על שיער חלק או לא.. אם אין לך שיער חלק זה לא שווה כלום אלא אם כן אתה עושה פן וזה עוד זמן ושורף והורס את השיער ואת הקרקפת..אם יש לך שיער חלק אז רק לסדר אם זה זה מצוייןבכל מקרה אני מעדיף את האייס ווקס חומר חזק.. מבוסס על מים ככה שלא תהיה לך נשירה ממנו יורד אחרי חפיפה אחת זה למעשה ג'ל בריכוז גבוה
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים dax לא יורד אחרי 2 חפיפות שאני הייתי שם זה היה אחרי 3-4 ימים השיער שלי היה מעוצב עד שזה היה יורד...זה מגרד זה שומני... אני אישית שהייתי יוצא ממספרה זה היה מסדר אותי ממש טוב..כמובן אף אחד פה לא דיבר על שיער חלק או לא.. אם אין לך שיער חלק זה לא שווה כלום אלא אם כן אתה עושה פן וזה עוד זמן ושורף והורס את השיער ואת הקרקפת..אם יש לך שיער חלק אז רק לסדר אם זה זה מצוייןבכל מקרה אני מעדיף את האייס ווקס חומר חזק.. מבוסס על מים ככה שלא תהיה לך נשירה ממנו יורד אחרי חפיפה אחת זה למעשה ג'ל בריכוז גבוהתפסיק לחפוף במים בטמפ' של 20 מעלות.ותפסיק לשים חצי חבילת דאקס אחרי כל שערה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים בשבילי רק הג'ל של כיף...מו כיףיש שלושה צבעים הכחול המחוזק,הירוק קוצני,והכי קליל הכתום למראה רטוב וקוצני.....כל אחד והרעל שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.