פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ג'ל פשוט מקשיחווקס שומר של השפיץ בצורת שפיץ לא יודע איך להסביר את זה אבל אם אתה הולך לעשות שפיצים יעני קוצים מלאים ועבים אז ווקס קיצר ג'ל ביי ביי חרא של דבר הווקס הרבה יותר טוב
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים link=topic=234229.msg2056785#msg2056785 date=1169663989]icewax עושה שפיצים ונותן מראה פחות רוסי מג'ל איך בדיוק זה קשור לרוסים?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ווקס נותן מראה הרבה פחות נוצץ לשיער ולא מקשיח אותו לעומת ג'ל, החיסרון הוא שצריך כמה חפיפות כדי להוריד אותו לגמרי.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים הג'ל הוא שומני ולא נוח בכלל לעצב איתו את השיער.הווקס שאני קונה,מון פלאטין הוא חזק בצורה אדירה ומסדר מעולה את השיער.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים וואקס דווקא שומני יותר אם כי היום יש קרם-וואקס או "חימר" (ככה קוראים לזה אבל זה לא באמת חימר). מה שכן, השיער נהייה שמנוני וכל הלכלוך נדבר אליו מהר יותר אם שמים ווקס. אני מעדיפה מוס או ג'ל חוחובה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים וואקס דווקא שומני יותר אם כי היום יש קרם-וואקס או "חימר" (ככה קוראים לזה אבל זה לא באמת חימר). מה שכן, השיער נהייה שמנוני וכל הלכלוך נדבר אליו מהר יותר אם שמים ווקס. אני מעדיפה מוס או ג'ל חוחובה.לא הולך לי עם הג'ל הזה ולא עם שום ג'ל אחר, השיער פשוט לא נראה טוב. בגלל זה אני לא שם ג'ל.מה אתם ממליצים? ווקס, חימר או משהו אחר? יש לי שיער בלונדיני וקצר.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אם כבר, חימר של Keune, גם הספרית שלי משתמשת בזה. הוא יקר אבל הוא ישמר לך להרבה זמן ויש לו ריח נעים והשיער לא נהיה כ"כ שמנוני ממנו. אתה ממש צרייך טיפה על קצות האצבעות.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ultras, מה שאתה צריך לחפש זה וקס עם חוחובה ושיהיה על בסיס מים, שלא ירגיש כמו משקולת על הראש וישטף בקלות.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר ultras, מה שאתה צריך לחפש זה וקס עם חוחובה ושיהיה על בסיס מים, שלא ירגיש כמו משקולת על הראש וישטף בקלות.איך קוראים לו כפרה וכמה הוא עולה..?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים זה לא כרטיס מסך, חפש פשוט וקס חוחובהשלי שקוף בקופסה שקופה עם מדבקה צהובה למעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.