פורסם 2007 בינואר 2418 שנים כאשר אני בא לפרוס (מ-RAR) קובץ של מעל 4GB (קובץ ISO), אז בערך ב-95 אחוז (נקודת ה- 4GB), המחשב רושם לי שבסוג HD FAT32 לא ניתןלהעביר מידע של מעל 4GB במכה.איך אני מתגבר על הבעיה בלי לפרמט כ- NTFS ???? אגב הוא מציין שבסוג NTFS באמת ניתן להעביר מעל 4GB.והאם בכלל ניתן לפרמט כך..?תודה אנשים !נ.ב. מצטער על ההקפצה, פשוט רק עכשיו שמתי לב כי עקב תקלה הוא הקפיץ כי חשבתי שלא קלט ההודעה הקודמת.תודה!
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים זו לא הקפצה אלא הודעה כפולה, מחקתי את הקודמת.אתה צריך להפוך את הדיסק הקשיח שלך מ fat32 ל NTFS, תריץ חיפוש ואתה תמצא את הפקודה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר 1) האם ניתן להפוך מ-FAT32 ל- NTFS בפקודה פשוטה, ללא פירמוט המחשב וללא פגיעה במידע?2) הכונן הבודד שלי מחולק 20GB אחד C ואחד D, אם אני עושה כך לכונן D האם המידע ייפגע או לחילופין האם זה יפגע בכך שיהיה לי כונן של FAT32 וכונן של NTFS ??תודה !
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים לשנות מערכת קבצים מ - FAT32 ל - NTFS בצורה מהירה וקלה....יש פקודה ב-XP שהופכת את הכונן מ- FAT 32 - ל -NTFS. START > RUN > CMD:Code:convert X: /FS:NTFSכאשר X מיצג את הכונן, וזהו.או בעזרת - Partision Magic
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר וזה פוגע במידע שבכונן או לא ?ניסיתי והוא רושם שאכן יש לי FAT32 והוא רושם Enter current volume label for drive Dמה הכוונה ?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר חיפשתי והפתרון היה הפקודה:convert d:/fs:ntfs וזה עדיין שואל אותי את אותה שאלה Enter current volume label for drive Dמה אני אמור לעשות ???????
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אולי זה יעזור http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/convertfat.mspxאו שתקיש ב CMD convert help
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.