פורסם 2007 בינואר 2418 שנים שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה.בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה.בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.יצרת מחיצות? פירמטת את הכונן?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים איזה לוח אם ? איזה Hard disk ? ה BIOS מזהה את ה Hard disk ?ניסית עדכון BIOS ?ללוחות אם ישנים יש בעיות עם כוננים חדשים.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר איזה לוח אם ? איזה Hard disk ? ה BIOS מזהה את ה Hard disk ?ניסית עדכון BIOS ?ללוחות אם ישנים יש בעיות עם כוננים חדשים.למיטב ידיעתי, הוא משתמש בWIN98, לא SE, הכוננים מג'ומפרים טוב לפי מה שראיתי (מאסטר וסלייב בהתאמה), הBIOS מזהה את הHD בסדר גמור. יצרת מחיצות? פירמטת את הכונן?איך ? הווינדוס לא מזהה אותו.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים right click on My Computer-> Manage-> Disk Managementופרמט את האמא שלו.או רגע... 98, לא זוכר אם זה אותו הדבר :-X
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר right click on My Computer-> Manage-> Disk Managementופרמט את האמא שלו.או רגע... 98, לא זוכר אם זה אותו הדבר :-Xאין לך ניהול דיסקים ב98...הכונן מפורמט בNTFS? הכונן לא מזוהה, אני לא יכול לפרמט אותו.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אני נזכר במשהו... אני חושב שזה נקרא fdisk.זו פקודה שצריך להריץ במצב דוס ודרכה אפשר ליצור מחיצות בכוננים חדשים.
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים הכונן לא מזוהה, אני לא יכול לפרמט אותו. תנסה לפרמט אותו לfat32 על מחשב אחר. אם הוא לא מזוהה גם על המחשב האחר אז אני משתתף בצערך
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אם אני לא טועה יש מגבלה בוינדוס 98 לזיהוי כוננים קשיחים שגדולים מ64גיגה או משהו כזה.יש לי כמה מערכות הפעלה ווינדוס 98 לא קולט את ההארד דיסק של ה80 גיגה
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים התשובה כבר ניתנה פה , ככל הנראה הכונן מפורמט ב NTFS , ולכן אתה לא רואה אותו , תכניס BOOT של 98 ותכנס ל FDISK ומשם תפרמט את הכונן ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.