פורסם 2007 בינואר 2418 שנים נראה כאילו "המפלצת" גוססת. נראה איך אתה תיראה כשנוריד את הלחץ סביבך פי 60
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים חשבתי שזה לשון מישהו פה ראה את הסרט "כחול מופלא" סרט מדהים! סרט דוקמנטרי אבל ממש יפה...פשוט מראים כל מיני דגים ומדוצות...דברים מדהימים! הראו כל מיני יצרוים פשוט מפלצות! והיה שם איזה מדוזה כאילו היא עשתה מודניג.... היא היתתה כחול+אדומה+ירוקה+....וזה זאר....פשוט מדהים! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים חשבתי שזה לשון מישהו פה ראה את הסרט "כחול מופלא" סרט מדהים! סרט דוקמנטרי אבל ממש יפה...פשוט מראים כל מיני דגים ומדוצות...דברים מדהימים! הראו כל מיני יצרוים פשוט מפלצות! והיה שם איזה מדוזה כאילו היא עשתה מודניג.... היא היתתה כחול+אדומה+ירוקה+....וזה זאר....פשוט מדהים! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: היה ב-Yes דוקו (או ערוץ אחר). אחלה סרט. לדעתי זה איזשהי מוטציה של צלופח או כריש, או מוטציה של שניהם ביחד.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים או איך אני אוהב את האתר זה, באיזה עוד אתר ראיתם שעושים צחוק על מפלצת ימית?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה ביולוגים ימים... נראה לי הכרישצלוח הזה יחיה בסבבה עם הדג זהב שלי.. :itschy:
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים חחחחחחזה הכי מזויף שישהאור האדום שיש לו הפההעיניים הפלסטיקיות האלהוהקטע המוקרש הזה שבין הזנב לראש שלו:\
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים קודם כל לא הייתי מפקפק רק בגלל האור חלק מהיצורים שחיים במים עמוקים מפיקים אור ביולוגי בכל מיני דרכים ואם תיבדקו תנושא תיראו שזה אפשרי ככה שמבחינתי יכול להיות שזה אמיתי יכול להיות שלא וכבר היו תגליות של חיות מאוד מוזרות בכל מיקרה מעניין מתי ימצאו את פיקצו ;D
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים חחחחחחזה הכי מזויף שישהאור האדום שיש לו הפההעיניים הפלסטיקיות האלהוהקטע המוקרש הזה שבין הזנב לראש שלו:\ה"אור האדום" בוקע לדעתי מהרקמה הדקה מאוד שיש לו באזור הזימים שלצד הפה. האור עובר דרך הרקמה בזימים ומאיר את הפה שלו בצבע אדמדם. אבל מה אני יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.