פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטליאפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר לפי מה שהבנתי fly video הם לא הכרטיסים הכי איכותיים שיש אני רוצה להקליט סרטים ולשמור אותם כ divx איכות טובה מביניםחוץ מזה אני רוצה לקנות את הכרטיס באינטרנט ולא מצאתי אפילו זכר לכרטיס שאמרת מקסימום fly video 2000 מצאתיעם אפשר לא מחייב שלכרטיס יהיה שלט ורדיו אבל זה לא הכרחי
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים כל כרטיס בעל כניסת וידאו אפשר לעשות את הפעולות הנ"ללי יש ג'יפורס 4 עם VIVO ובעזרת COMPOSITE אני רואה טלוויזיה מהממיר הדיגיטלי ויכול גם מהווידאו
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים מחבר אבל כבר יש לי כרטיס מסך טוב (radeon 9700 pro) ואני לא יחליף את הכרטיס הזה אין כרטיס וידאו שאתם מכירים שעושה את הדברים האלה באיכות טוב אבל לא fly video?
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XPשמעתי שהוא איכותי.... פה יש ביקורת עליו...
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים אפשר לחבר גם וידאו (VCR - עם קלטת) לכרטיס וידאו בעזרת ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XPע"פ הציטוט הבא מתוך התכונות שלו: Bridging video to PC from VCR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.