עבור לתוכן

כרטיס מסך באחריות התקלקל צריך עצה לגבי שדרוג

Featured Replies

פורסם

שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?)

הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים

השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?)

קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם של NVIDIA זה יהיה מצויין ואם תהיה לו תמיכה לCF או SLI כמו לX1950 PRO זה יהיה עוד יותר טוב את הכסף הגדול אני ישים כבר על כרטיסי הDX10 בטח בשנה הבאה

משחק בעיקר COUNTER STRIKE SOURCE והFPS שלי סביר גם ברזולוציות גבוהות (אבל בלי HDR או AF או AA) אבל עדיין אני ישמח לנצל את ההזדמנות לקחת כרטיס יותר חזק

תודה על העזרה

פורסם

תממש את האחריות כמה שיותר מהר.

יש דברים שלא צריך להתעסק איתם יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג יש עוד שנתיים עד שתגמר האחריות

אבל תבין אם זה עוד שבוע עד הכרטיסים החדשים של ATI שיוזילו לי את העניין ויאפשרו לי לקנות במקום PRO כרטיס XT אז מה אכפת לי לחכות

הקטע שאת הכרטיס הזה קניתי לפני שנה ב1300 ש"ח ועכשיו הוא עולה אצל הספק 500 ש"ח שתבין איזה קריזה כי זה כל הזיכוי שאני יקבל

לא בא לי לקנות עכשיו כרטיס ב1000-1200 ולגלות שאחרי שבוע הוא ירד ל700 ש"ח חחח

פורסם

אין מה לעשות ככה זה הטכנולגיה של המחשב מיתפתחת במהירות שיא ואים הוא יתן לך עליו נגיד 500 תגיד תודה תוסיף 700 שקל תיקנה את הכרטיס x1950pro שיחזיק לך מעמד לעוד הרבה הרבה זמן ותהנה ל3 השנים הבאות לפחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים