עבור לתוכן

מתלבטת בין שני לוחות אם. אני אשמח אם תעזרו לי להחליט. עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רק ב-965G-DS3 יש מהרשימה שנתת

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק את צריכה לשים לב טוב לעיניין האחריות אם את קונה ABIT מחנות KSP תקבלי שנה אחת אחריות

לעומת 3 שנים בחנויות אחרות וכניראה שהלוחות האלה הם מייבאים לבד ולא דרך יבואן מורשה

אז חפשי לך משהו עם 3 שנים באיכות טובה

פורסם

שימי לב שב-90% מהלוחות עם הכרטיס הגרפי המובנה אין אופציות OC

:xyxthumbs:

בלוחות עם VGA מובנה אין אפשרות ל-OC,זה פשוט נעול גם אם מתקינים כרטיס על אפיק ה-AGP/PCX.

פורסם

רק את צריכה לשים לב טוב לעיניין האחריות אם את קונה ABIT מחנות KSP תקבלי שנה אחת אחריות

לעומת 3 שנים בחנויות אחרות וכניראה שהלוחות האלה הם מייבאים לבד ולא דרך יבואן מורשה

אז חפשי לך משהו עם 3 שנים באיכות טובה

עד כמה שזכור לי הם אחד היבואנים של ABit

ואפשר להרחיב את האחריות בתוספת של 10%

פורסם

:xyxthumbs:

בלוחות עם VGA מובנה אין אפשרות ל-OC,זה פשוט נעול גם אם מתקינים כרטיס על אפיק ה-AGP/PCX.

שטויות. אני יודע על 2-3 לוחות עם VGA מובנה שיש לך בהם אופציות OC.

אולי מה שניסית להגיד הוא שהאופציות האלה מוגבלות ולא נרחבות כמו בלוחות ללא VGA.

פורסם

תוכל לומר לי בבקשה לאחר שאמרת "שטויות.." איזה לוחות יש להם אפשרות OC?

ואל תביא לי לוח שניתן להעלות את הכל ב-2% או 5% אלא OC במובן המילה שלו:

1.שינוי FSB

2.שינוי מתח

3.שינוי מחלקים ליחס זיכרונות מעבד.

4.שינוי מכפלה.

5.הוספת מתח לזיכרונות

6.הוספת מתח לאפיק ה-PCX

יש עוד?או ששכחתי משהו..?

פורסם

חביבי לא כל לוח שמאפשר OC חייב להיות ברמה של Lanparty.

יש לוחות פחות טובים, אבל זה עובדה שלוח עם VGA מובנה לא בהכרח מוגבל לגמרי באפשרויות OC.

לוחות שעכשיו עולים לי לראש הם M2NPV-VM ו-P5LD2-VM.

תבדוק את זה ותחזור אלי.

פורסם

M2NPV-VM דווקא לזה יש ממש אפשרות מוגבלת מאוד ב-OC וכבר כתבתי על זה באחד הדיונים.וגם מה שיש ממש בטל בשישים!

OC זה OC עם כל מה שכתבתי,אלא אם יוסבר פה שזה לא.

אז איזה לוחות עוד יש?אתה צריך להבין שכשמישהו מבקש לוח ל-OC או לוח עם אופציה עתידית ל-OC אתה לא יכול להמליץ על לוח עם VGA מובנה ולהסביר לאחר שהוא יבוא להתלונן כאן כי הלוח עם אפשרות אבל אין לו 1,2,3,4,..קאפיש?

לגבי הדוגמא שנתת על LANPARTY אז כנראה שאתה לא מבין מה ההבדל בין יכולות לבין אפשרויות.. :silly:

פורסם

M2NPV-VM

יש בו את כל האפשרויות שציינת חוץ משליטה במתח המעבד ואפילו שליטה די מתקדמת בתזמונים. הוא גם מאפשר שליטה במתח הזיכרון.

P5LD2-VM

יש את כל האפשרויות שציינת + יכולות שלא יביישו לוחות מתקדמים ללא VGA (מתח לצ'יפסט, תדר PCI-E, מתח לזיכרון).

אני מוסיף לרשימה גם את הלוח GA-M55plus-S3G של GIGABYTE.

לוח מרשים מאוד ביכולות ה-OC ומכיל הרבה יותר מהרשימה שלך!

מה אתה אומר? אני עדיין מטעה אנשים שמחפשים OC עתידי?

נ.ב.

אל תכתוב לי שציינתי את הדוגמאות היחידות ללוחות עם VGA מובנה ויכולות OC, כי יש לא מעט כאלה.

פורסם

אין לי כוח להתווכח איתך.

לגבי האסוס (הראשון)אתה טועה ובגדול!הוא מאפשר OC באחוזים ולא כפי שציינת.

פורסם

אין לי כוח להתווכח או שהבנת שאתה טועה? זה לא בושה...

אם אתה מתכוון ל-M2NPV-VM אז תדע שאין סיכוי שאני טועה, כי יש אותו במחשב שבניתי לחבר ובדקתי אותו לעומק.

עשיתי OC בלי שום אחוזים.

פורסם

יש את ה GA-965G-DS4 ב1050.

פורסם

http://www.tweaktown.com/reviews/966/5/page_5_bios_and_overclocking/index.html

כן..ממש אפשרויות OC..פששש מרשים מאוד..חחחחח

אתה ממשיך עם השטויות.

רשמתי לך בהודעה הקודמת שיש ללוח את כל היכולות מהרשימה שלך, חוץ משליטה על מתח המעבד.

אחר כך הבאתי לך עוד שני דוגמאות ללוחות עם יכולות OC לא רעות בכלל שכוללים את כל הרשימה המהוללת שלך.

מה אתה עוד רוצה? כתבת שטויות... תרד מזה.

פורסם

לא נורא,כנראה שהבנת הנקרא זה דבר חלש אצלך,ואני כבר לא מדבר על אנגלית..

Now its into the BIOS section of the ASUS M2NPV-VM. Being a budget board, we arent expecting too much in the way of overclocking options.

When in the Jumperfree section you see how few overclocking options we have. There are only three major ones - FSB, DRAM voltage and CPU multiplier. Your FSB range goes from 200MHz to 400MHz in 1MHz increment, DRAM voltage goes from default to 1.9v only and CPU multiplier, well thats explanatory.

With all these settings we only managed a 213MHz FSB clock. This was likely because there are no voltage changes for the CPU, HT links or any multiplier adjustments for the HT link.

: Cons

While overclocking was extremely limited and the onboard graphics system isnt going to break any records for gaming

Extremely limited overclocking

אז ידידי,לך ולמד מה זה OC,אבל אל תציע למי שרוצה לוח ל-OC לוח שאין לו שינוי מתח מעבד,אין לו שינוי מכפלה ואפשרות לשנות את ה-HT ומתח זיכרונות מוגבל,ואפשרות ה-OC היא באחוזים של 3%,5%,8%,10% ואת זה כבר רשמתי לך בהתחלה.

או שיהיה הגון יותר אם תציע לוח כזה למי שלא מצפה ל-OC או למי שלא יודע מה זה. :screwy:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים