עבור לתוכן

מתלבטת בין שני לוחות אם. אני אשמח אם תעזרו לי להחליט. עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

דרוש כרטיס גרפי מובנה

אפשרות לשדרוג למרובע ליבות.

אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב).

אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM

תודה רבה !!

(בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שהבנתי GA-965G-DS3 יותר טוב ב-OC,וגם אני אישית אוהב את הביוס של ג'יגבייט.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי לוחות אם עם כרטיס גרפי מובנה עליהם בדרך כלל פחות טובים לOC בכל מקרה עניין ה OC כרגע פחות חשוב לי... אני אשמח אם יהיה מישהו שיש לו את אחד הלוחות והוא מרוצה ממנו ורוצה להמליץ.

פורסם

למה לך לוח OB ?

עד 1000 ש"ח אמרת ?

הנה:

Price list updated 24-01-2007

M.BOARDS for INTEL ABIT Price Units Total

IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 590 1 590

VGA CARDS Powercolor Price Units Total

X1300 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E 390 1 390

Total price 980 ¤

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאני רוצה און בורד לא? כתוב במפורש שאני הולכת לרכוש את ה 8600 כשהם יצאו. קודם תקרא אז תחשוב ורק אז תכתוב.

פורסם

נכון אבל כתבת גם במפורש שאת רוצה כרטיס גרפי מובנה. משמע OB

דרוש כרטיס גרפי מובנה

אפשרות לשדרוג למרובע ליבות.

אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב).

אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM

תודה רבה !!

(בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)

פורסם

מקיט, תהיה נחמד יותר, אנשים רק מנסים לעזור.

עכשיו עצה שלי היא לחכות עד שהם יצאו ואז ליקנות, כי קנייה של לוח עם ON BOARD זה ממש ביזבוז. עוד בהתחשב בעובדה שאתה מתכוון ליקנות 8600..

אין לך אפשרות לארגן כרטיס מחבר או משהו זמני אחר ?

ככה או ככה, אני ממליץ לך ללכת על ה ABIT AB9-PRO. לוח מצויין, גם חיית OC, גם ביצועיים סוף הדרך, וגם עם תמיכה במרובעי ליבה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון זאת מקקית.. דבר שני אני בחורה. דבר שלישי אני מצטערת. ודבר רביעי תודה על העזרה .

למען האמת אין הבדל כמעט במחיר בין למשל ga-965p-ds3 ל- ga-965g-ds3

ככה שאני לא חושבת שזה צריך להיות משמעותי. אני לא רואה סיבה לחכות אני אסתדר בינתיים עם הכרטיס האון בורד.

אני קודם קונה את מערכת המחשב ואחרי חודשיים שלוש אני מוסיפה כרטיס גרפי. אין לי ממי לקחת כרטיס גרפי זמני וזה נראה לי מטופש לקנות ולכן אני רוצה כרטיס מסך מובנה בינתיים.

פורסם

ללא OC כל הלוחות שהוזכרו למעלה יתפקדו באופן זהה. קני את הלוח שעונה על הדרישות שלך מבחינת כמות הפיצ'רים - חיבורי SATA, ATA, USB, FIREWIRE וכו'.

גם ה GB טוב, גם ה P5B למרות שיש לו עניין קטן עם מהירות המאוורר של המעבד, הוא מתריע על מהירות נמוכה מ800 סל"ד כמסוכנת למרות שכך המאוורר מסתובב כשהמעבד במנוחה, גם ה ABIT. אם את משתמשת בקירור המקורי של אינטל אז בכלל לא אמורה להיות לך בעיה של תאימות או כל דבר אחר.

כולם יעשו לך בדיוק את אותה העבודה, כולם תומכים במרובעי ליבה והשבב הגרפי המובנה הוא של אינטל ויספיק לך יופי עד שה8600 יצאו.

תתחדשי. בחרי לפי מחיר, מלאי ואמינות החנות ממנה את קונה. כולם לוחות מצויינים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סוף סוף מישהו שעונה לעניין... תודה :)

בכל מקרה יש סיכוי שאני אחליף את הקירור של המעבד אז כנראה שאני אקח את הלוח אם של GB אבל בכל זאת לפני אני באמת אשווה את כמות היציאות השונות.

תודה רבה רבה.

פורסם

אמרתי שאני רוצה און בורד לא? כתוב במפורש שאני הולכת לרכוש את ה 8600 כשהם יצאו. קודם תקרא אז תחשוב ורק אז תכתוב.

עדיין אני עומד על שלי:

הלוח הנ"ל + כ. מסך זול, כגון:

Price list updated 24-01-2007

M.BOARDS for INTEL ABIT Price Units Total

IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 590 1 590

VGA CARDS Point Of View Price Units Total

6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E 200 1 200

Total price 790 ¤

ככה תקבלי גם לוח טוב וגם ביצועים עדיפים עד ליציאת 8600 , והלוח הוא מעולה לOC עתידי, הוא על 965P ועדיין הרבה יותר עדיף מכל לוח ONBORD.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכולם. החלטתי ללכת על ה GA-965G-DS3 בגלל שהאסוס היא מיקרו. עכשיו נשאר לבחור מארז ולהזמין

פורסם

שימי לב שב-90% מהלוחות עם הכרטיס הגרפי המובנה אין אופציות OC

פורסם

ללא OC כל הלוחות שהוזכרו למעלה יתפקדו באופן זהה. קני את הלוח שעונה על הדרישות שלך מבחינת כמות הפיצ'רים - חיבורי SATA, ATA, USB, FIREWIRE וכו'.

גם ה GB טוב, גם ה P5B למרות שיש לו עניין קטן עם מהירות המאוורר של המעבד, הוא מתריע על מהירות נמוכה מ800 סל"ד כמסוכנת למרות שכך המאוורר מסתובב כשהמעבד במנוחה, גם ה ABIT. אם את משתמשת בקירור המקורי של אינטל אז בכלל לא אמורה להיות לך בעיה של תאימות או כל דבר אחר.

כולם יעשו לך בדיוק את אותה העבודה, כולם תומכים במרובעי ליבה והשבב הגרפי המובנה הוא של אינטל ויספיק לך יופי עד שה8600 יצאו.

תתחדשי. בחרי לפי מחיר, מלאי ואמינות החנות ממנה את קונה. כולם לוחות מצויינים. :xyxthumbs:

עד כמה שידוע לי העניין עם המאוורר, תוקן בביוס החדש.

פורסם

LiorP23

באיזה לוחות של אזוס וג'יגהבייט אין כרטיס מסך און בורד ?

בהם יש כרטיס מסך מובנה או אין ?

P5B

GA-965P-S3

GA-965G-DS3

GA-965P-DS3

תודה לעונים

ומצטער שמקפיץ נושא דיי ישן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים