עבור לתוכן

המיליונר בני לנדא: "להגביל את הילודה"

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שהחשש נמצא בכך שביבי ילמד זאת רק את החלשים שבסוף יעבדו רק בשביל לחם - לא בשביל בשר וירקות ודירה ומשכנתא, רק לחם, בעוד שהחרדים ימשיכו לחגוג כמו שהם עשו בזמן הקנדנציה שלו כראש ממשלה וחבר אליהם. בסוף, החרדים תמיד מחליטים לא משנה מי בראש, כי תמיד, כולם בסוף נכנעים להם וחוברים אליהם.

• תגובות 70
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כאחד שעובד בסביבה בדואית. אני תומך ב1000% בהצעת חוק הזאת.

היום הגיע אליי בחור בן 22. שאני אסדר לו את המכשיר לאינטרנט. אמר לי שהילדים שלו משגעים אותו.

לא ידעתי מה הגיל שלו ושאלתי. הוא אמר לי 22. (אני גם בן 22) שאלתי אותו ילדים ??? ???...

כן מתברר שיש לו 2 ילדים ששיגעו אותו כי הוא שם את המכשיר בחוץ בגשם והמכשיר נשרף. :bash:

בן 22 עם 2 ילדים.

ויש המון המון פוליגמיה באזור שם. המון בדואים יש להם 3-4 נשים. עם 4-5 ילדים מכל אישה.

אני מכיר מישהו שהוא בן 29. יש לו 11 ילדים. מ3 נשים.

הבעיה הענקית היא שאנחנו גרמנו לזה... ברגע שאפשרנו את זה.

במיוחד בחברה הבדואית והחרידית. שמתחתנים בגיל צעיר מאוד. ומביאים ילדים חופשי. הם יודעים שיש להם את הקצבאות להישען עליהם.

נוריד להם את ולאט לאט הילודה תרד.. כמובן צריך לעזור לכל מי שהביא ילדים עכשיו. כי אם נשלול מהם את זה עכשיו 100% שהילדים ירדו לפשע\זנות.

הגיע הזמן להוריד את הנטל מהמדינה. לא יכול להיות שמישהו מחליט שהוא רוצה ילדים ואני אממן לו את זה.

צריך לקחת אחריות על המעשים. ולהפסיק לאפשר לאנשים לחיות כמו פריזיטים.

והכי עצוב שמדובר ב2 המגזרים הכי בעייתים במדינה. (כמובן יש כמה צדיקים בסדום. אבל הרוב הוא הבעייתי.)

פורסם

אין בעייה בני,

אבל קודם קצת דוגמא אישית.

אולי נתחיל בזה שנקצץ לך את הב**צים. :lol:

פורסם

^^^^^

???

לפעמים התגובות שלך פשוט הזויות...

פורסם

אתה יכול להסביר לי בבקשה מה הקשר בין לאומניות לבין גישה כלכלית סוציאליסטית?

אני בעיקרון בעד חיסול הערבים ומצד שני תומך בקומוניזם :nixweiss:

אני הפסקתי להסתמך על החברה מזמן בקטע הזה ולקחתי את העניינים לידים שלי :beerchug:

וואלה, רעיון- נפציץ את הקוף מאירן, נפנה שם שטח, ונשלח לשם את עודפי הבדואים והערבים שיש לנו בארץ :smile1:

נו, זה הענין. אתה פשוט קיצוני, לא משנה במה ולמה.

לחסל את כל הערבים זו מטרה ולא חשוב הנזק לישראל, קומוניזם גם תיאוריה קיצונית דוגמטית ללא מה שמכונה "גווני ביניים".

ואמר אדם חכם פעם: מי שלא היה קומוניסט עד גיל 20 אין לו לב, מי שנשאר קומוניסט אחרי כן אין לו שכל.

זה עקרון טוב לכל קיצוניות, גם לקיצוניות לכוון הימין הפוליטי בארץ.

פורסם

יופי... עוד דוגמא לחוכמה השמאלנית?

איפה ראית שהמטרה שלי היא לחסל את כל הערבים?

אני תומך בזה כי זה כנראה הדבר היחיד שיוביל למטרה הסופית- שקט שלום.

ונכון, אני קיצוני בזה שאני מחפש קצת שקט ושלום- ואתה קיצוני בזה שאתה שואף להתרחק מהמטרה שלי בכול מחיר (שכולל בעיקר חיים של ישראלים) רק כי זה אני שהגדרתי אותה (או כל "ימני" אחר לצורך העניין).

והתמיכה שלי בקומוניזם לא קשורה ל"קומוניזם" שהייה ברוסיה. השאיפה שלי שיהייה בכול העולם קומוניזם בסיגנון של קיבוץ +-. שיהיה מותר להחזיק הון מסויים, ושכול אחד יקבל את מה שמגיע לו- שמנהל לא יקבל פי 1000 יותר מהפועלים רק מהריבית...

פורסם

יופי... עוד דוגמא לחוכמה השמאלנית?

איפה ראית שהמטרה שלי היא לחסל את כל הערבים?

אני תומך בזה כי זה כנראה הדבר היחיד שיוביל למטרה הסופית- שקט שלום.

ונכון, אני קיצוני בזה שאני מחפש קצת שקט ושלום- ואתה קיצוני בזה שאתה שואף להתרחק מהמטרה שלי בכול מחיר (שכולל בעיקר חיים של ישראלים) רק כי זה אני שהגדרתי אותה (או כל "ימני" אחר לצורך העניין).

והתמיכה שלי בקומוניזם לא קשורה ל"קומוניזם" שהייה ברוסיה. השאיפה שלי שיהייה בכול העולם קומוניזם בסיגנון של קיבוץ +-. שיהיה מותר להחזיק הון מסויים, ושכול אחד יקבל את מה שמגיע לו- שמנהל לא יקבל פי 1000 יותר מהפועלים רק מהריבית...

דווקא דוגמא לחוכמה ימנית, כטיעון נגד השמאל ובהסתמך על הסטיגמה שכל שמאלני בהכרח קומוניסט ולהפך.....

איפה ראיתי? אתה אמרת. הנה שוב אישרת זאת.

איך אתה יודע מה אני שואף? אני שואף לקצת שקט ושלום בלא הרג, ולדעתי הרג בכל מחיר של ערבים ללא אבחנה וללא הבנה יביא להרג של יהודים ללא אבחנה.

הטיעון הזה שמי שמתנגד לדעתך בענין הרג ערבים הוא תומך בהרג ישראלים או מסיע לכך הוא דמגוגיה פשיסטית ימנית בזויה.

אתה קראת את מארכס?

למעט קיבוץ אחד (יד חנה) באף מקום לא היה באמת קומוניזם. לפחות תדע על מה אתה מדבר.

פורסם

מה לי ולסטיגמה שכל שמאלני בהכרח קומוניסט?

תקרא מה כתבתי על זה מקודם..

לגבי מה ראית ומה אישרתי- זה באמת כבר בעייה אם אתה לא מסוגל להבין מה זה "מטרה" ומה זה "אמצעים".

השאיפה שלך, בדרך "שלך", הובילה רק ליותר הרג. כל ההסכמים שהשמאל חתם עליהם, כל ההקלות שנתנו לפלסטינאים- הכול! הביא רק להתחזקות של הקיצונים, לרצח ישראלים ולעוד פגיעה בפלסטינאים היקרים שלך.

אחרי כל כך הרבה שנים של כישלון- לא הגיע הזמן לנסות גישה שונה?

דמגוגיה פאשיטית?!

זו "רוח גבית לטרור". זה רק מראה להם שעם יותר טרור יש להם יותר הצלחה ב"שיכנוע" יותר ישראלים בעלי זכות הצבעה לכנסת ישראל שהדרך שלהם צודקת.

אם יש לך שם אחר לזה חוץ מהזמנה לרצח ישראלים- תרגיש חופשי.

לא יצא לי עדיין לקרוא את מרכס, ואני יודע שהקיבוצים לא היו קומוניסטיים לגמרי- וזו בדיוק הכוונה שלי.

ולא על זה הדיון, אז בו נפסיק עם זה כאן...

אגב, אם אתה מצפה לתגובה בדיון הקודם על הספר שרשמת שם- צמצם...

פורסם

הנה דוגמא משעשעת-

כולם מתלוניים על האחוז הגדול של העניים בארץ..

עכשיו אלה עושים הרבה ילדים שהופכים להרבה עניים..

אם הם לא יעשו ילדים (או שיעשו רק ילד אחד) המצב שלהם יהיה יותר טוב ולא יהיה דור המשך לעוני ...

כעבור 2 דורות-ירידה משמעותית באחוז העניים

פורסם

^^^^^

אפשר גם להוציא להורג את כל האנשים שיש להם הכנסה מתחת לממוצע :P

פורסם

אני חושב שהגבלת ילודה קצת יותר ריאלית מחיסול כל העניים ::)

פורסם

מה לך ולמחשבה ריאלית? :o

פורסם

ביניינו... מישהו צריך להיות ריאלי ::)

פורסם

^^^^^

אפשר גם להוציא להורג את כל האנשים שיש להם הכנסה מתחת לממוצע :P

אבל זה פשוט אכזרי :גרין:

פורסם

אני חושב שהגבלת ילודה זה רעיון טוב.

לדעתי מי שהציע זאת צריך גם להראות דוגמא ראשון.

כנ"ל לגבי התומכים ברעיון, ויפה זרעון אחד קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים