פורסם 2007 בינואר 2318 שנים היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאהשצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותריםומה אומרת ההודעה runtime eror[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים התקלה הזאת נובעת מכיוון שהקובץ שהיה בכתובת שמצוינת בהודעה היא בעצם ספייוואר/וירוס כלשהו שמחקת (וטוב שעשית ככה), ביגלל שאותו קובץ כבר לא עולה עם מערכת ההפעלה כמו לפני שמחקת אותו המערכת מחפשת להעלות אותו והיא לא מוצאת.מה שאתה אמור לעשות בשביל להעלים את ההודעה הזאת זה להיכנס ל Start>Run לרשום Msconfig ולהקיש אנטר, אחר כך בחלון שיפתח לך אתה ניגש ללשונית Startup ומחפש בתוך החלון את הפקודה לפתוח את אותו הקובץ "eupdate.exe" ומוריד את ה-V שמסומן לידה.אני חושב שעל הדרך אתה יכול לבטל עוד כל מיני קבצים או תוכנות שאתה לא מעוניין שיעלו עם ההפעלה של ווינדווס
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני חושב שעדיף קודם לבטל רק את התכנה הזאתכדי לוודא 100% שזה נפתרואחר כך להוריד את כל שאר הלא רצויים
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים זה נכון אבל ברגע שאתה עושה את זה משום מה הסדר של הקבצים שעולים עם הווינדווס משתנה בתוך ה MSCONFIG ואז קשה לזכור מה כן חשוב שעלה לך עם הווינדווס
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר היי תודה לכם על העזרה אבל בכל מקרה הפקודה אינה מופיעה באם אס קונפיג מה עוד יכול להיות סוג כזה של בעיה?ובאופן כללי מה אומרות הודעות ראן טיים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.