עבור לתוכן

ברצוני לבצע שיפור לכ.מסך..פירוט בפנים!

Featured Replies

פורסם

טוב ,את הפעם האחרונה ששלחתי פה הודעה אני ממש לא זוכר ,זה היה מזמן.אני מקווה שהפורום נשאר איכותי כמו שהיה בעבר,את זה הוותיקים כנראה יודעים.

בכל זאת לעיניינינו,יש לי כרטיס מסך ישן יחסית RADEON 9600XT ,וכמו שאתם יודעים הוא מאוד מאוד חלש למשחקים של היום.ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק רציני.

כרגע לי לי יחסית מספיק צלעות קירור שהוצאתי ממעבדים (פנטיום 3) וצ'יפסטים ישנים.אני רוצה לחתוך אותם בהתאם ולשים אותם על הזיכרונות של הכרטיס,ואם יתאפשר אז גם על ליבת הכרטיס.

השאלות: עם מה אני חותך את הצלעות קירור כדי להתאים אותם לגודל של הזיכרונות? איך אני מדביק את הצלעות אל הזיכרונות והליבה?

יש לי משחה טרמית ננוטרם בלו 2 אבל אני לא חוזב שהיא תעזור כי היא לא מדביקה. בכל מקרה אם תעזרו לי אני אשמח.

פורסם

משחה טרמית או פד טרמי צריכה להדביק את הצלעות... בקשר לליבה סביר להניח שמה שיש עליה כבר מספיק טוב, גם ככה זה לא כרטיס שמתחמם בכלל.

פורסם

תחתוך את האלומיניום עם דרמל, מסור ידני או כל כלי אחר שתמצא לנכון(זהירות על הידיים).

אם הצ'יפים פונים ללמטה לא ניראה לי שהמשחה בלבד תחזיק את הקירור, בשביל זה המציאו משחה שהיא גם דבק וניראה לי שיש אותה בפנדה או נועה.

אופצייה נוספת היא פשוט לקמבן משהו עם אזיקונים או דבק חם או שפשוט לקנות קירור לזכרונות מוכן מראש.

פורסם
  • מחבר

משחה טרמית בכללי מדביקה? כי לא ממש נראה לי כך.יש לי את הננוטרם בלו 2 והוצאתי כבר כמה פעמים את המעבד והצ'פסט כדי לשים שום,ולא נדבק...

פד טרמי הוא דביק? אפשר להדביק בו את הזיכרונות את הסינקים על הזיכרונות?

דבר אחרון,דבק חם עלול לפגוע בכרטיס אם אני שם עליו קצת מהדבק החם..לא ?

פורסם

תשאל את עצמך אם המאמץ הזה שווה תוספת של 10% לביצועים של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

שאלתי את עצמי...ושווה

פורסם

יש דבק טרמי, הוא נקרא "thermal adhesive"

לא חיפשתי לעומק, אבל זה מה שאתה צריך לחבר צלעות קירור באופן קבוע.

פורסם

לפי דעתי לך על דבק טרמי שיש בנועה או בפנדס ואיתו תדביק את הקירורים לזכרונות או שתקנה כבר קירור מוכן באותו מחיר שזאת אופצייה יותר עדיפה

פורסם
  • מחבר

חבר'ה,היום התחלתי לעבוד על החיתוך של הצלעות קירור של פנטיום 3 ,בואנה,זה ממש קשה,יש להם בסיס מאודדד עבה.ניסיתי עם דרמל ודיסקיות חיתוך,ומאוד קשה לו לחתוך עומק כזה,אח"כ עברתי למסור לברזל...וגם מאוד קשה..

יש למישהו פה עוד עצות איך לחתוך את זה לקוביות?

פורסם

את שלי חתכתי עם מסור ידני(זהירות על הידיים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים