עבור לתוכן

התאמת מסך למפרט

Featured Replies

פורסם

שלום....

אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים שהרכיבים העיקריים שלו הם:

Intel - E6600

ASUS - P5B Deluxe

GeForce 8800 GTs

הדילמה היחידה שנותרה לי היא בחירה של מסך שישיג את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט וכמובן לדרישות כרטיס המסך

כמו כן המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שאני לא מעוניין במסך רחב כי הבנתי שלא כל המשחקים תומכים בזה

התקציב הוא עד 2500

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם

מסך רחב עדיף למשחקים וינצל את הכרטיס מסך שלך בצורה יותר טובה.

המסך שהכי מתאים לך מבחינת איכות/תקציב זה ה Dell 2007WFP ואם אתה מתקעש על מסך רגיל

יש את ה Dell 2007FP אשר מגיע ביחס תצוגה רגיל של 4:3.

אתה מומזן לחפש בפורום על המסך, החיסרון היחידי של המסך הוא רולטת הפאנלים אבל בכל מקרה מדובר במסך שיהיה

יותר איכותי מרוב המסכים האחרים בתקציב שנתת וכמובן בעל רזולוציה שתאפשר לך לנצל את הכרטיס מסך שלך.

פורסם
  • מחבר

פשוט הבנתי שישנה בעיה בהרבה משחקים כיוון שהם לא תואמים למסך רחב

האם אני הוטעתי או שישנם תכנים שיגבילו אותי בגלל היותו מסך רחב?

כמו כן מה בדיוק בעיית הפאנלים מה זאת אומרת?

והאים מהירות התגובה האיטית כביכול 16MS תהווה בעיתיות במשחקים או סרטים?

פורסם

המסך רשום כ 16 מס אבל זה שחור ללבן או ההפך לא זוכר ממש...ולא כמו מסכים אחרים שרשומים כ אפור לאפור

מסך רחב יש כמעט בכל המשחקים האחרונים ועם אין תמיד יהיה פאקץ' שיוכל להוסיף את האפשרות הזאת..

או סתם הוספת שורה קטנה בקיצור דרך....

מסך רחב יכול במשחקים שתומכים להוסיף קצת זווית יותר רחבה במשחק

פורסם
  • מחבר

IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. הפאנל מציג כמות גדולה יותר של צבעים מ-TN וזוויות צפייה מאד רחבות (כמעט 180 מעלות). החיסרון הוא שזמני התגובה בפנל הנ"ל בדרך כלל גבוהים והוא איננו מיועד למשחקים וסרטים.

הבנתי שאחת מהאפשרויות שהמסך מגיע עם הפאנל הזה, ומצויית כאן שהוא אינו מיועד למשחקים לכן אני בדילמות האם להשקיע כל כך הרבה כסף במסך ובמחשב ולבסוף "ליפול" מיכוון שהוא לא יתאים למשחקים יתקע או ימרח או לא יודע מה

לכן אני מנסה להימנע ממצב שבו אקנה מערכת "שאתבאס" ממנה אז מה לדעתכם אני צריך לעשות???

תודה מראש לכולם על העזרה.... :yelclap:

פורסם

אם כתוב לך במפורש שזה לא מתאים למשחקים אז אין דילמה בכלל, תחפש משו אחר

פורסם

אין שום בעייה עם פנל IPS של הדל. בסרטים רואים איתו מצויין ואין בו מריחות. עושר הצבעים של ה IPS מוסיף מאד לחווית הצפייה.

אני אישית לא משחק אבל מחברי הפורום האחרים שיש להם את המסך הזה לא התלוננו אף פעם על מריחות.

אבל אל תאמין לי... אני ממליץ לך ללכת לחנות ולהתרשם בעצמך מהמסך המדהים הזה. לך לשם עם הסרט והמשחק החביבים עליך.

(למרות שזה נאמר אולי 50 פעם רק השבוע זמן התגובה של המסך מאפור לאפור הוא רק 6MS)

פורסם
  • מחבר

למונופולי....

פשוט הוא מאוד מומלץ ע"י חברי הפורום כפי ששמתי לב ואף אחד לא התלונן על הבעיה במשחקים אך מתוך הציטוט שהבאתי יש סטירה לגבי העניין הזה לכן אני לא יודע מה לעשות ואני לא מכיר מקום שיתנו לי לשחק עם המשחק שלי כדי לבדוק את המסך לכן אני מעיין היטב ונעזר רבות בפורום כדי לא להתאכזב לאחר הקניה.....

פורסם

מדובר בפאנל S-IPS, האס מסמלת Super, תכלס זה אומר שצירפו לפאנל OverDrive ולכן זמן התגובה שלו ירד.

הדל מתאים מאוד למשחקים וסרטים ויתאים למפרט שלך שהוא חזק וצריך מסך שיש לו רזולוציה גבוהה.

המסך יכול להגיע עם שני פאנלים, אחד מסוג S-IPS והשני S-PVA, שניהם טובים מאוד ועוברים כל מסך עם פאנל TN בשוק.

גירסת ה IPS תציג צבעים יותר איכותיים וזויות צפיה כמעט מושלמת, גירסת ה PVA אמורה להציג פחות רעש וניצנוץ סרטים ומשחקים,

יחס הניגודיות שלה אמור להיות טיפה יותר טוב ולשפר את הגוונים הכהים במיוחד (הנקודה הפחות טובה של פאנלי IPS).

זויות הצפיה של ה PVA טיפה יותר מוגבלותאבל עדייו טובות בהרבה משל פאנל TN.

רוב האנשים מהפורום שקנו בארץ את המסך (אם לא כולם) קיבלו את גירסת ה IPS, אשמח לדעת אם למישהו כאן את גירסת ה PVA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים