פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול)מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות).מישו מכיר?
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אתה מדבר על אתרים בתשלום ? כי תמונות איכותיות בגודל מקורי קשה למצוא בחינם...
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים את המחיר של הציוד, השרת, זמן העבודה, והמציאת שבה אשכרה מישהו מנסה להתפרנס וצריך גם לשלם מיסים על זה
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים שרת? נו באמת.. זמן עבודה? מקובל , אבל 200 שקל לכל תמונה שמישהו מוריד?יש אתרים שנותנים להוריד תמונות בחינם , מה בדיוק ההבדל בינהם?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים ההבדל?זה עולה כסף וזה בחינםזה כמו שתשאל למה בשביל לשחק בWOW אתה משלם כסף ואילו עם משחקים אחרים אפשר לשחק ONLINE בחינם
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים קיצר , הגיוני שזה עולה כסף ואין עם זה שום בעיהאבל אני חושב ש 200 שקל לתמונה זה ממש יותר מידי..
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר וואי! תודה רבה מצאתי עוד אחד: http://www.photocase.com/en/ מה דעתכם על התמונות הבאות (בתור תמונות שיודפסו בגדול וייתלו בבית)? אני חושב ללכת על theme עירוני-מודרני.... [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני אשלח לך כמה אם אתה רוצה...יש לי כמה מניו זילנד / פיג'י / נפאל שבטוח שוות הגדלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.