פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים יש לי כרטיס מסךG-force 4 ti4200 128MB by ASUSקרתה לי בעיה נוראה !!!כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMarkהרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפקוהתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!!ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשהמישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?!ד"אישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טובולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהובבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוותבתודה מראשlir@n
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים דבר ראשון, תרגע ושנה כותרת (זו לא המלצה).אני מניח שלא עשית אוברקלוקינג לאיזשהו רכיב במערכת?איזה גרסת דרייברים?מה הכוונה בהצבע נדפק?ד"א במבחנים האחרונים ב3DMARK המרחות של הצבע, כאילו זה משהו מאוד מאיר שמזיזים במהירות לצד לצד (כמו זיקוקים שמחזיקים ביד של יום העצמאות וימי הולדת), היא די נורמלית.
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר גירסאת הדרייברים היא41.09_win2kxpהצבעים לא בדיוק נמרחים כיאלו פשוט המשחק לא עולה וזה בג'י טי אייבאנריל בכלל קטסטרופהכמו שאמרת לא יכול להיות שעשית אוברקלוקינגאבל בכל זאת משחקים לא עולים ויש כאלה דברים שקופציםאם אתה יכול תתחבר לאיי סי שליבתודה lir@n115052996
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים בוא נמשיך את הדיון פה, זה לא לוח מודעות זה מאגר מידע.אם משחקים לא עולים, יש הודעת שגיאה או פשוט לא עולה, מסך שחור ויוצא?עריכה: הבעיה קיימת במשחקים שציינת רק מאז שהפעלת את 3DMARK?
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר כן הבעיה התחילה מאזשהרצתי את ה 3dmark אני מעלה תמונה כדוגמא למה שוקרה זאתי דוגמא דיי עדינה... הטישטוש שרואים הוא מקפץ וקורה ככה על כל המסך...
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אתה בטוח שזה הכרטיס? ואולי זה המסך תנסה להחזיר את הכרטיס הישן ובדוק את זה
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים כן, זו התחממות יתר ואני בטוח כמעט ב100%.אל תתעסק עם זה, לך לחנות ותגיד להם שהכרטיס מקולקל ותדרוש כרטיס זהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.