פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים גם אני לא יודע וכל מי ששאלתי גם לא ... אבל אם אתה תוהה מה זה הקליפס המוזר הזה שיש מתחת לקופסאות HDD\FLOPY זה מין תומך לכרטיסים אורכים
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים זאת טבעת סיכוך לחוטים שמתחברים ללוח , החוט של הריסט , של ההפעלה ושל הלדים .
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אני חייב לציין שגם לי הוא נשאר בגדר תעלומה עד שהוא נשבר לי (בהתחלה חשבתי שהוא מגנט או משהו, עד שגיליתי שהוא לא ממגנת...)
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים זאת טבעת סיכוך לחוטים שמתחברים ללוח , החוט של הריסט , של ההפעלה ושל הלדים . ומה זה בדיוק עוזר לנו ? :
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים "כדי שהחוטים לא יטיילו לך יותר מדי במארז , אתה לוקח את החוטים , מעביר בטבעת , קושר אותם שם . הטבעת גם אמורה לסנן רעשים סטטיים בחוטי חשמל" כמה זה באמת מועיל? אני לא יודע
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים לסנן רעשים סטטים בחוטי חשמל... : L ;D L היא גם מכינה קפה??? מה זה מסננת אעשים סטטים!!!!!!! LOL
פורסם 2002 בדצמבר 2222 שנים מישהו יכול לפרסם תמונה של הטבעת המיסתורית הזאת?נראה לי שלא קיבלתי את זה - או שפשוט אין לי מושג על מה אתם מדברים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.