עבור לתוכן

לא יכול להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך(ATI)

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק.

עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה:

setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup.

ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגלגל את העכבר למטה שאני גולש זה זז באיטיות כזאת...)

מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה מראש!(אם צריך את המפרט המלא של המחשב תגידו לי,פשוט לא נראה לי שזה רלוונטי :S)

פורסם

תנסה להתקין את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים

פורסם

\/\/\/\/

או תתקין מחדש את ההוינדוס גם אפשרות , אבל לנסות להתקין ממנהל התקנים

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להתקין דרך מנהל ההתקנים,כי הכרטיס מסך לא מופיע שם :S

ולא נראה לי שלהתקין מחדש את הווינדוס זה משו שאני יכול לעשות עכשיו,רק אתמול עשיתי ריפייר :-\

פורסם

אני לא יכול להתקין דרך מנהל ההתקנים,כי הכרטיס מסך לא מופיע שם :S

ולא נראה לי שלהתקין מחדש את הווינדוס זה משו שאני יכול לעשות עכשיו,רק אתמול עשיתי ריפייר :-\

דבר ראשון אתה יכול להתקין דרך מנהל ההתקנים תסתכל בתמונה ששלחתי

דבר שני אם לא תצליח שום דבר אז תתקין מחדש כבר וזהו

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאמרתי שהמנהל התקנים לא מזהה את הכרטיס בכלל!!

תסתכל בתמונה:

untitled8bx.jpg

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

כנס ל Control Panel ותנסה דרך Add Hardware להתקין את הכרטיס מחדש, אם לא עוזר אני מציע שתוציא את הכרטיס מסך, תדליק את המחשב בלי הכרטיס ואז תדליק את המחשב בצורה רגילה עם הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר את שני הדברים,לא עזר... :'(

שהסתכלתי על הכרטיס מסך ראיתי שהמאוורר לא עובד,יש מצב שכל הכרטיס הלך?(למרות שאני כן יכול לחבר את המסך אליו ???)

ואולי יש איזו דרך להתקין את הדרייברים בלי שהוא יזהה את הכרטיס?כי שאני עושה דרך ה Add Hardware הוא מזהה לי בכלל דברים לא קשורים...

פורסם

אני לא מבין... דרך ה Add Hardware אתה חייב לפחות ליראות את אופציה להתקין.

אני ירשום לך את השלבים של מה שצריך לעשות ותגיד לי אתה אם זה מה שעשית:

ברגע שפתחת את ה Add Hardware תלחץ על Next, אחר כך אחרי שה Wizard יסיים לחפש ולא ימצא את מה שהוא מחפש תבחר באפשרות הראשונה

Yes, i have already connected the hardware

ותלחץ על Next, במסך הבא תגלול לתחתית העמוד ותבחר ב Add a new hardware device ותלחץ Next, אחר כך תבחר באופציה השניה שהיא

(Install the hardware that i manually select from a list (advanced

אחר כך Next, במסך שתיראה תבחר ב Display Adapters ותלחץ Next, דבר חשוב שכדאי שתעשה עכשיו הוא שתחלץ את הקבצים של ההתקנה של ATI לתיקיה נפרדת כי תצטרך להשתמש בהם בתור קבצים בודדים ולא בתור התקנה רגילה של EXE.

עכשיו תבחר ב Have DIsk... ואז תפנה לקובץ הדרייבר, אני לא יכול להגיד לך לאיזה קובץ ספציפי ללכת כי לא יודע באיזו גרסא אתה משתמש כי זה דבר שהוא משתנה מגרסא לגרסא... אחרי שמצאת את הקובץ תעשה סיום ותיראה אם הצלחת

פורסם
  • מחבר

אז זהו שעשיתי את זה כבר,אבל אני לא יודע איזה קבצים הם הקובץ של הדרייברים...הורדתי את גרסא 7.1 לRadeon 9600 series מהאתר של ATI,אתה יודע אולי איפה הקבצים של הדרייברים אמורים להמצא?

אה ועוד משהו,ניסיתי להשתמש בקבצים שבתוך התיקייה Driver\2KXP_INF,אבל שאני בוחר באחד הקבצים שיש שם לא מופיע לי שום דבר לבחירה בחלון של ההוספת חומרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים