עבור לתוכן

איזה מעבד?QX6700 או X6800?

Featured Replies

פורסם

לפי התקציב שלו וה"דרישות הגבוהות" שלו, אני נוטה יותר לחשוב בכיוון של E6600 באוברקלוק

• תגובות 70
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רכשתי את הQX6700 ב800 $ בEBAY ,אני צריך לקבל אותו בשבוע הבא.

השגתי גם את הזכרונות של OCZ OCZ DDR2 PC2-9200 2GB במחיר של 450 $ חדשים .

אלו זכרונות מדהימים הצלחתי להגיע איתם לבינתים למהירות של 1225GH .

פורסם
  • מחבר

עזוב את המעבד מספיק 6300

תפסיק לחפש שטיות

3 שניים ...ה 6300 יספיק .

תתמקד בכרטיס מסך עם כואב, לך כאן באמת השינויים יותר אפקטיבים.

עלות תועלת במעבדים כאלה היא נגדך

נראה לי אני יעשה דבר כזה:

1.יקנה את הE6700

2.יקנה לוח אם צ'יפסט 965

3.יקנה כרטיס מסך טוב של ATI,עם 512MB לפחות (לא את היקרים של ה2500 ש"ח,אלא את אלה של פחות מ1000 ש"ח)

4.יקנה 2 ג'יגה זכרונות,של 800MHZ

5.יקנה ספק כוח טוב

6.הארד דיסק חדש של 250GB (אני לא צריך יותר,יש לי כבר אחד SATA של 80GB שיספיק למערכת הפעלה שלי)

7.מארז חדש וזהו...

יש לי דברים כמו צורב DVD כבר שקניתי לפני חודשיים למחשב שיש לי עכשיו...

אני לא מעוניין להחליף מחשב כל חודש עם OC,והE6700 דורש קירור מיוחד,או שהוא מעבד קריר יחסית שהקירור של אינטל מספיק לו?

ואני עדיין לא יודע לגבי אם אני יקח את הE6600 או את הE6700...

פורסם

נראה לי אני יעשה דבר כזה:

1.יקנה את הE6700

2.יקנה לוח אם צ'יפסט 965

3.יקנה כרטיס מסך טוב של ATI,עם 512MB לפחות (לא את היקרים של ה2500 ש"ח,אלא את אלה של פחות מ1000 ש"ח)

4.יקנה 2 ג'יגה זכרונות,של 800MHZ

5.יקנה ספק כוח טוב

6.הארד דיסק חדש של 250GB (אני לא צריך יותר,יש לי כבר אחד SATA של 80GB שיספיק למערכת הפעלה שלי)

7.מארז חדש וזהו...

יש לי דברים כמו צורב DVD כבר שקניתי לפני חודשיים למחשב שיש לי עכשיו...

אני לא מעוניין להחליף מחשב כל חודש עם OC,והE6700 דורש קירור מיוחד,או שהוא מעבד קריר יחסית שהקירור של אינטל מספיק לו?

ואני עדיין לא יודע לגבי אם אני יקח את הE6600 או את הE6700...

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

"3.יקנה כרטיס מסך טוב של ATI,עם 512MB לפחות (לא את היקרים של ה2500 ש"ח,אלא את אלה של פחות מ1000 ש"ח)"

בחור, בחיים אל תקנה כרטיס מסך עם 512MB זיכרון גראפי שעולה פחות מ-1000, הם כל כך חלשים וכל כך איטיים, שהם בכלל לא משתמשים בזיכרון הזה, לא מרוויחים ביצועים ממנו ואז אתה סתם משלם על גימיק מטומטם, תעשה בשכל ותקנה לך כן כרטיס מסך ב-2500 במקום להשקיע על מעבד מטורף שאתה לא באמת צריך

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

"3.יקנה כרטיס מסך טוב של ATI,עם 512MB לפחות (לא את היקרים של ה2500 ש"ח,אלא את אלה של פחות מ1000 ש"ח)"

בחור, בחיים אל תקנה כרטיס מסך עם 512MB זיכרון גראפי שעולה פחות מ-1000, הם כל כך חלשים וכל כך איטיים, שהם בכלל לא משתמשים בזיכרון הזה, לא מרוויחים ביצועים ממנו ואז אתה סתם משלם על גימיק מטומטם, תעשה בשכל ותקנה לך כן כרטיס מסך ב-2500 במקום להשקיע על מעבד מטורף שאתה לא באמת צריך

2500 ש"ח על כרטיס מסך?!

אני גיימר מתחיל,אני משחק כולה בHL2 וSRO,

ומה רע בכרטיס גרפי של ATI עם 512MB שעולה 700-900 ש"ח?

וגם יש עוד הרבה משחקים שאני משחק בהם,שהם לא תומכים 2 ליבות אז המהירות שעון באמת משנה (וגם המעבד)

וגם מה יותר ישתלם לי,

זכרונות של 1GB DDR2 עם 800MHZ

או אותו דבר רק עם 667MHZ?

פורסם

גם אם אתה גיימר מתחיל, תנצל את הכסף שלך הרבה הרבה יותר טוב אם תקנה לך כרטיס לא יקר (2500 מינימום והשמיים הם הגבול), למשל 7900GS של NVIDIA או אפילו קצת יותר חזק X1950PRO של ATI, הם עולים בערך 1200 כל אחד וחזקים הרבה יותר מרוב (אם לא כל) כרטיסי ה-LOW END עם 512 מגה זיכרון שתביא.

פורסם

וגם יש עוד הרבה משחקים שאני משחק בהם,שהם לא תומכים 2 ליבות אז המהירות שעון באמת משנה (וגם המעבד)

אתה לא מבין בגרוש, אז את תדבר שטויות- אתה מטעה את עצמך, לא חבל ?

כח העיבד ש הE66 הוא אדיר והוא לא יצור לך צוור בקבוק.

אני חוזר ואומר לך, ההפרש בין הE66 ובין הE67 הוא 260 MHZ בלבד שעליהם אתה משלם יותר מ1000 ש"ח,

שאם אתה מתעקש להוציא שים אותם על הכרטיס מסך.

אתה מצד אחד שואל שאלות ומצד שני נאטם כלפי התשובות שנותנים לך, אז מה הטעם ?? אף אחד לא רוצה לרעתך פה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין בגרוש, אז את תדבר שטויות- אתה מטעה את עצמך, לא חבל ?

כח העיבד ש הE66 הוא אדיר והוא לא יצור לך צוור בקבוק.

אני חוזר ואומר לך, ההפרש בין הE66 ובין הE67 הוא 260 MHZ בלבד שעליהם אתה משלם יותר מ1000 ש"ח,

שאם אתה מתעקש להוציא שים אותם על הכרטיס מסך.

אתה מצד אחד שואל שאלות ומצד שני נאטם כלפי התשובות שנותנים לך, אז מה הטעם ?? אף אחד לא רוצה לרעתך פה.

אני לא מבין בגרוש?אני חושב שיש אי הבנה כאן,זה הכל.

אני עדיין חושב ולא יודע אם באמת הE6700 ישתלם לי יותר מהE6600,בהתחשב לכך שזה מחשב שיהיה אצלי עוד כמה שנים טובות. (החלפת מחשבים זה לא תחביב אצלי)

אולי באמת אתה צודק,ועדיף לחסוך במעבד ולהשקיע יותר בחלקים אחרים כמו זכרונות (שאני מעדיף להשקיע בהם יותר מכרטיס מסך)

פורסם

תשמע, אנחנו מתחילים לגלוש פה לפורום מפרטים, שם דנים לא רק במעבד, לוח האם וזכרונות המחשב, אלא במחשב כולו, אני ממליץ לך לפתוח ת'ראד שם (על תשכח לכתוב בנושא את שימוש המפרט וכמה כסף אתה מתכוון להשקיע בו), ושם כבר יעזרו לך (למעשה, נראה לי שאני עצמי הולך להגיב שם) לבנות את המפרט שהכי מתאים למטרות שלך ולדרישות שלך מהמחשב, כמובן במסגרת התקציב שתקבע, נדבר כבר שם.

המשך גלישה מהנה לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תשמע, אנחנו מתחילים לגלוש פה לפורום מפרטים, שם דנים לא רק במעבד, לוח האם וזכרונות המחשב, אלא במחשב כולו, אני ממליץ לך לפתוח ת'ראד שם (על תשכח לכתוב בנושא את שימוש המפרט וכמה כסף אתה מתכוון להשקיע בו), ושם כבר יעזרו לך (למעשה, נראה לי שאני עצמי הולך להגיב שם) לבנות את המפרט שהכי מתאים למטרות שלך ולדרישות שלך מהמחשב, כמובן במסגרת התקציב שתקבע, נדבר כבר שם.

המשך גלישה מהנה לך :xyxthumbs:

צודק,אני באמת אפתח שם ת'רד,בינתיים מנהלים - אתם יכולים לנעול את הדיון.

ותודה לכל מי שעזר לי פה! :xyxthumbs:

פורסם

שוב לא שווה לך את ה-E67,לא שווה להוסיף יותר מ-1000 ש"ח על 260Mhz עלובים..כך את ה-E66,הוא ייתן לך ביצועים מעולים,לא צריך יותר מזה...את ה-1000 שלך תוציא על חלקים אחרים..עדיף לך לקנות 2GB זכרון,במהירות של 667Mhz או 800Mhz אם אתה עושה OC..בקשר לכרטיס כבר אמרו פה עדיף לך 1950PRO או 7900GS(כרטיס מעולה לOC) ב-1200 ש"ח מאשר כרטיסי לו-אנד עם 512מגה..

ובאמת כבר עדיף לך לפתוח נושא בקשת מפרט אם אתה מתכנן לקנות את כל הדברים שציינת..

עריכה:לא שמתי לב שכבר הגבת.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים