עבור לתוכן

איזה מעבד?QX6700 או X6800?

Featured Replies

פורסם

כנראה שאנשים פה לא מבינים כלום בארכיטקטורה של מעבדים! 4 ליבות לא מקושרות בניהם, כל התקשורת מתבצעת דרך אפיק חד כיווני FSB.

להזכירכם פנטיום D סבל מאותה בעיה, עד שאינטל השכילו ללמוד מ-AMD ולייצר מעבד כפול ליבה על אותו ה-DIE כמו סדרת האתלון X2.

אני ממש מתפלא עליכם אנשים, K8L לעומת קינספילד יהיה מקושר בכל 4 הליבות שלו הוא גם יאפשר שליטה חסכונית לכל ליבה ומהירות שעון נפרדת,

עכשיו אולי תבינו שהמעבד קוואד של אינטל הוא פשוט בדיחה יקרה על חשבון הפראיירים כמו פותח הת'רד פה.

למה אתם חושבים שאינטל צריכה מטמון בגודל של D9 במעבד היורקפילד, כי היא זקוקה לפיצוי על צוואר-בקבוק שאפיק ה-FSB יוצר.

בולשיט ורבע

אם אתה מקבל יותר ביצועים בשורה תחתונה, מה זה מעניין אותך אם המעבד הוא פאקינג 4 ליבות על Die אחד או על 4?

• תגובות 70
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בולשיט ורבע

אם אתה מקבל יותר ביצועים בשורה תחתונה, מה זה מעניין אותך אם המעבד הוא פאקינג 4 ליבות על Die אחד או על 4?

כתבתי כבר על העניין הזה, מעבד 4 ליבות אמיתי יכול לתקשר ולחלק את העבודה בין הליבות, לאפשר לשלוט על מהירות שעון בנפרד לכל ליבה אונליין.

בסופו של דבר אינטל יודעת שזה הדבר האמיתי, לא סתם הם מתכננים מעבד קוואד אמיתי לקראת 2008/9.

>הבט בתמונה ותראה איזה הרמוניה יש בין הליבות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל תאריך שבין 1.3.07 ל1.6.07. הוא Q2 ומתאים להוזלה.

פורסם

כתבתי כבר על העניין הזה, מעבד 4 ליבות אמיתי יכול לתקשר ולחלק את העבודה בין הליבות, לאפשר לשלוט על מהירות שעון בנפרד לכל ליבה אונליין.

בסופו של דבר אינטל יודעת שזה הדבר האמיתי, לא סתם הם מתכננים מעבד קוואד אמיתי לקראת 2008/9.

>הבט בתמונה ותראה איזה הרמוניה יש בין הליבות.

תגדיר אמיתי

כי אין הגדרה חד משמעית לזה

ההגדרה שלך היא למעשה K8L (לא שזה מפתיע)

פורסם

קח E6600 ותהנה, אני לא מבין מה הבעיה שלך.

פורסם

ההוזלה תהיה בתחילת מרץ או שהיא יכולה להיות אפילו במאי יוני?

פורסם

למעשה זה עד ה 31.5.07... אבל לא נהיה קטנוניים.. :smile1:

אם היה תאריך מדויק או חודש מדויק זה כבר היה מיתפרסם..

פורסם
  • מחבר

וואי וואי,היום התקשרתי לאייבורי מחשבים ושאלתי אותם לגבי מחירים של הQX6700,

הם אמרו שהוא עולה 6500 ש"ח (!!!) שזה כמו מחיר של מחשב קומפלט עם E6700! (ולא סתם מחשב,מחשב חזק)

אז אני חושב שאני אלך על הE6700 או על הX6800,הX6800 והE6700 דורשים צ'יפסט אחר? (כלומר,אני יודע ש965 מתאים להם,אבל אפשר גם עם צ'יפסט אחר?)

עריכה:מישהו יודע על יציאה של קוואד-קור יותר חזק מהQX6700?

פורסם

אין שמעות על משהו בכיוון של QX6800... לפחות לא עכשיו..

אבל ב Q3 07 יוצא היורקפיילד .

פורסם

וואי וואי,היום התקשרתי לאייבורי מחשבים ושאלתי אותם לגבי מחירים של הQX6700,

הם אמרו שהוא עולה 6500 ש"ח (!!!) שזה כמו מחיר של מחשב קומפלט עם E6700! (ולא סתם מחשב,מחשב חזק)

אז אני חושב שאני אלך על הE6700 או על הX6800,הX6800 והE6700 דורשים צ'יפסט אחר? (כלומר,אני יודע ש965 מתאים להם,אבל אפשר גם עם צ'יפסט אחר?)

עריכה:מישהו יודע על יציאה של קוואד-קור יותר חזק מהQX6700?

אתה מודע לזה שהמעבד הזה עולה כמו מחשב שלם, שיספק אותך גם ל3 שנים- ביבוז כסף טוטאלי.

כמה שלא תהיה מולטי טאסקר אתה בחיים לא תנצל את כל כח העיבוד שבמעבד הזה.

כבר אמרתי לך את זה, מה אתה מופתע כל כך ?!

אויש, אני כל כך ידעתי.

כל הת'רד הזה היה חירטוט- האמא של החירטוט.

כמה ציפית שהמעבד הזה יעלה 1000 שקל ??

ועוד אמרת מביאים לך אותו ב4000, הכל היה כדי להשוויץ כאילו אתה הולך לקנות כזה מעבד.....זה כל כך מצחיק.

וזה כל פעם קורה מחדש, כמו אנשים שרוצים "מפרט ב30K" ,תעשו לי טובה, בושה אפילו להתייחס אליהם.

סתם ביזבוז זמן. הכל היה כדי לעשות את הרושם שהוא עלק ילך לקנות אז זה.

ואז אפילו אתה חוזר ושואל על מעבד עוד יותר חזק ??? פחחחח- די כבר.

הE66 משתלם מאד כרגע (1700ש"ח לבוקס).

ההבדל בינו לבין ההE67 הוא רק ה260 MHZ המסכנים האלו.

פורסם

לדעתי ה - E6600 גם לא משתלם.

עדיך לחסוך את הכסף ולקנות או E6300 או E6400 שהפרש הביצעים בין המעבדים בסטוק קטן עד מאד גם ככה, ועוד לא הזכרנו OC.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי לך את זה, מה אתה מופתע כל כך ?!

אויש, אני כל כך ידעתי.

כל הת'רד הזה היה חירטוט- האמא של החירטוט.

כמה ציפית שהמעבד הזה יעלה 1000 שקל ??

ועוד אמרת מביאים לך אותו ב4000, הכל היה כדי להשוויץ כאילו אתה הולך לקנות כזה מעבד.....זה כל כך מצחיק.

וזה כל פעם קורה מחדש, כמו אנשים שרוצים "מפרט ב30K" ,תעשו לי טובה, בושה אפילו להתייחס אליהם.

סתם ביזבוז זמן. הכל היה כדי לעשות את הרושם שהוא עלק ילך לקנות אז זה.

ואז אפילו אתה חוזר ושואל על מעבד עוד יותר חזק ??? פחחחח- די כבר.

הE66 משתלם מאד כרגע (1700ש"ח לבוקס).

ההבדל בינו לבין ההE67 הוא רק ה260 MHZ המסכנים האלו.

זה היה אמור לקרות,אבל דברים הסתבכו והידיד שלי בארה"ב בסוף לא חוזר לארץ ב3 חודשים הקרובים.

אני חושב שאולי אני יקח את הE6700 ואולי בעתיד בגלל שאני קונה לוח אם עם צ'יפסט 965 אז אני ישדרג לקוואד קור.

אני יבדוק בקרוב לגבי מחירים של הE6700.

ושאלתי לגבי מעבד חזק יותר,בגלל כשאחד חזק יותר יוצא אז הזה שהיה פעם החזק הופך להיות הרבה יותר זול.

גם השאלה אם כדאי לקנות E66 ולעשות לו אוברקלוקינג...

המעבד בנוי טוב לאוברקלוקינג?

הסיכון באוברקלוקינג איתו גבוה?

פורסם

עזוב את המעבד מספיק 6300

תפסיק לחפש שטיות

3 שניים ...ה 6300 יספיק .

תתמקד בכרטיס מסך עם כואב, לך כאן באמת השינויים יותר אפקטיבים.

עלות תועלת במעבדים כאלה היא נגדך

פורסם

כמו שאמרו פה ההבדל בין ה-E6700 ל-E6600 הוא בסך הכל 260Mhz מסכנים,אבל ההבדל במחיר הוא יותר מ-1000 ש"ח לטובת ה-E67,כך שזה לא משתלם. עדיף E66,או שתקח E63 או E64.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים