עבור לתוכן

איזה מעבד?QX6700 או X6800?

Featured Replies

פורסם

אמרתי כבר QX6700 לא יורד בקרוב .. רק כשיצא היורקפילד או QX6800 הוא ירד.

Q6600 עולה היום 880$ ובעוד כ 4-6 יעלה 530$ .

Q6400 (כX3210) עולה היום כ680$ ויעלה משהו כמו 400-450$ ב Q3 07.

• תגובות 70
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

8000 שקל?נועה מחשבים יקרנים בטירוף...אני קונה את זה ב4200

העלות תועלת תהיה הרבה יותר משתלמת עם תקנה עכשיו מעבד ב2000 ש"ח, ובעוד שנתים שלוש תחליף למעבד יותר מתקדם ב2000 ש"ח.

גם גיימינג של היום לא דורש כל כך הרבה משאבים עד כמה שהוא כבד, E66 ו88GTS יתנו לך מעל ומעבר למה שתצטרך בכל משחק.

פורסם

אמרתי כבר QX6700 לא יורד בקרוב .. רק כשיצא היורקפילד או QX6800 הוא ירד.

Q6600 עולה היום 880$ ובעוד כ 4-6 יעלה 530$ .

Q6400 (כX3210) עולה היום כ680$ ויעלה משהו כמו 400-450$ ב Q3 07.

לא מתוכנן QX6800

פורסם
  • מחבר

העלות תועלת תהיה הרבה יותר משתלמת עם תקנה עכשיו מעבד ב2000 ש"ח, ובעוד שנתים שלוש תחליף למעבד יותר מתקדם ב2000 ש"ח.

גם גיימינג של היום לא דורש כל כך הרבה משאבים עד כמה שהוא כבד, E66 ו88GTS יתנו לך מעל ומעבר למה שתצטרך בכל משחק.

אז זהו,שאני לא אקנה כל שבועיים מחשב חדש ואתחיל לחקור חלקים חלקים עד העצם שלהם.

ולדעתי אם המעבד הזה היה עולה 3500 ש"ח הייתי קונה אותו בעיניים עצומות...

למישהו יש לוח אם מומלץ למעבד הזה (QX6700)? (אני חושב בינתיים על Gigabyte GA-965P-DS3)

אני בינתיים מוצא רק לוחות של ASUS וGIGABYTE,ולא של עוד חברות כמו MSI...

פורסם

למישהו יש לוח אם מומלץ למעבד הזה (QX6700)? (אני חושב בינתיים על Gigabyte GA-965P-DS3)

בנאדם לפני שתזרוק בוכטה של כסף, אתה מודע לזה שהקינספילד הוא בעצם 2Xקונרו מודבקים יחד!

המעבד קוואד האמיתי יגיע בקיץ בשם קוד "ברצלונה", המעבד קוואד האמיתי של אינטל בתכנון ל-2008/9 בשם קוד "נחלים".

אז תעשה טובה לעצמך ושמור על הכסף שלך, אל תתלהב ממעבד מרובע ליבות שעשוי מקונרו כפול 2.

פורסם

זה נהלם

וה-Kentsfield הוא וירטואלי, ובלי 4 ליבות נכון?

הוא מרובע ליבה למרות כל הבולשיט שאתה זורק מסביב

פורסם

הוא מרובע ליבה למרות כל הבולשיט שאתה זורק מסביב

מרובע ליבות = מכיל בתוכו 4 ליבות, ה-QX6700 אומנם שני CONROE'Z מחוברים, אבל עדיין בתכלס יש לך שם 4 ליבות, והביצועים בהתאם.

עריכה 2 : לעוד מישהו NEHALEM לא נשמע כמו מילה בעברית?

ASUS P5B DELUXE, לוח מעולה לכל צורך שהוא ואוברקלוקר פנומנלי

עריכה : מאיפה הבאת את MSI?

פורסם
  • מחבר

בנאדם לפני שתזרוק בוכטה של כסף, אתה מודע לזה שהקינספילד הוא בעצם 2Xקונרו מודבקים יחד!

המעבד קוואד האמיתי יגיע בקיץ בשם קוד "ברצלונה", המעבד קוואד האמיתי של אינטל בתכנון ל-2008/9 בשם קוד "נחלים".

אז תעשה טובה לעצמך ושמור על הכסף שלך, אל תתלהב ממעבד מרובע ליבות שעשוי מקונרו כפול 2.

אני כבר יודע שQX6700 זה 2 E6700 מודבקים יחד,

אבל זה לא אומר שזה לא מרובע ליבה,יש לזה 4 ליבות? כן,זה אומר שזה QUAD-CORE אמיתי ולא בגלל השטויות שAMD אמרו שזה לא אמיתי כי זה כולה מעבד מודבק,סתם ניסו לרמות את האנשים בגלל שיש להם בקושי 2 ליבות.

שנת 2008?אני צריך מחשב חדש בחודש-חודשיים הקרובים לא בשנה שנתיים הקרובות (וגם אם זה אמור להיות 2007,אני לא יחכה 9 חודשים...)

וגם ככה,כבר עכשיו וגם ב9\2007 אני לא אוכל לנצל 100% מהCPU של הQX6700.

והביצועים של הQX6700 היום הם הכי טובים ב90% מהתוכנות שתומוכות ב4 ליבות,ובעתיד יהיו עוד הרבה תוכנות שייתמכו ב4 ליבות

אז למה לקנות X6800 שהתוכנות העתידיות(עוד חצי שנה,גג שנה) יתמכו כבר ב4 ליבות?

עריכה:כבר מפה אני אומר,שאני לא יעשה אוברקלוקינג,אני לא אסכן כזה מעבד יקר בשביל שהוא ישרף ואז אני גם אאבד את האחריות עליו.

אני רוצה שזה יעבוד לי כמה שנים,לא כמה חודשים.

פורסם

מרובע ליבות = מכיל בתוכו 4 ליבות, ה-QX6700 אומנם שני CONROE'Z מחוברים, אבל עדיין בתכלס יש לך שם 4 ליבות, והביצועים בהתאם.

כנראה שאנשים פה לא מבינים כלום בארכיטקטורה של מעבדים! 4 ליבות לא מקושרות בניהם, כל התקשורת מתבצעת דרך אפיק חד כיווני FSB.

להזכירכם פנטיום D סבל מאותה בעיה, עד שאינטל השכילו ללמוד מ-AMD ולייצר מעבד כפול ליבה על אותו ה-DIE כמו סדרת האתלון X2.

אני ממש מתפלא עליכם אנשים, K8L לעומת קינספילד יהיה מקושר בכל 4 הליבות שלו הוא גם יאפשר שליטה חסכונית לכל ליבה ומהירות שעון נפרדת,

עכשיו אולי תבינו שהמעבד קוואד של אינטל הוא פשוט בדיחה יקרה על חשבון הפראיירים כמו פותח הת'רד פה.

למה אתם חושבים שאינטל צריכה מטמון בגודל של D9 במעבד היורקפילד, כי היא זקוקה לפיצוי על צוואר-בקבוק שאפיק ה-FSB יוצר.

פורסם

urib,

אני מבקש ממך לא להסיט את נושא השרשור.

פורסם

עוד כמה זמן תהיה ירידת מחירים למעבדים: E6300 E6400 E6600 וE6700.?

פורסם

בריבעון השלישי של 07...

אורי, מה שלא תגיד זה עדיף על ה4X4 של AMD.. פשוט בדיחה..

פורסם

צודק..

באמת לא ההיתי בטח לגבי השני או השלישי.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאנשים פה לא מבינים כלום בארכיטקטורה של מעבדים! 4 ליבות לא מקושרות בניהם, כל התקשורת מתבצעת דרך אפיק חד כיווני FSB.

להזכירכם פנטיום D סבל מאותה בעיה, עד שאינטל השכילו ללמוד מ-AMD ולייצר מעבד כפול ליבה על אותו ה-DIE כמו סדרת האתלון X2.

אני ממש מתפלא עליכם אנשים, K8L לעומת קינספילד יהיה מקושר בכל 4 הליבות שלו הוא גם יאפשר שליטה חסכונית לכל ליבה ומהירות שעון נפרדת,

עכשיו אולי תבינו שהמעבד קוואד של אינטל הוא פשוט בדיחה יקרה על חשבון הפראיירים כמו פותח הת'רד פה.

למה אתם חושבים שאינטל צריכה מטמון בגודל של D9 במעבד היורקפילד, כי היא זקוקה לפיצוי על צוואר-בקבוק שאפיק ה-FSB יוצר.

מה שתגיד,אולי ה2 ליבות הראשונות לא מקושרות באופן ישיר ל2 ליבות השניות אלא דרך הFSB שהוא הרבה יותר איטי.

אבל הביצועים של הQX6700 לא סתם גבוההים,עובדה שבהרבה תוכנות הוא נותן ביצועים טובים יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים