עבור לתוכן

איזה מעבד?QX6700 או X6800?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל המעבדים האלה עובדים על FSB של 1066.. יש עוד כמה חודשים עבור סידרת ה E6X50 שיעבדו בFSB של 1333MHZ .

ללא ספק בין שני אלה קח QX6700.. ביחוד אם אתה חושב על מחשב להרבה זמן..

אבל תצא מהחלום שמחשב כזה יחזיק לך 5 שנים ברמה גבוה..

בקשר להורדת מחיר.. אני ראיתי ירידות מחירים רק ל Q6600 (לא קוראים לוQE) ולQ6400 לא כולל QX6700 שיוזל כניראה רק כשיצא QX6800 או היורקפילד העתידי (וגם אז הוא יהיה כבר Q6700 כלומר מכפלה נעולה כלפי מעלה)

אני לא אומר שבעוד 5 שנים המעבד הזה יהיה עדיין נחשב למעבד חזק,

אבל אל תמהר להרוג אותו,מעבד כזה יהיה טוב אפילו עוד 3 שנים. (למרות ששוק המחשבים הפרטיים מתפתח במהירות סופר גבוהה)

טוב אז עכשיו קראתי בCNET,שהמעבד הזה החום שלו הוא 130WATT,שזה רותח,

אז למישהו יש המלצה על איך לקרר את המעבד? (ולא קירור מים אם אפשר...)

תודה שוב...

• תגובות 70
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל עוד לא מדובר על OC רציני אם בכלל יהיה OC.. אז טוניק/נינג'ה יספיקו.. רק שתיתרגל ליראות טמפ' של 65-70 מעלות.. (לא שזה מזיק לו..)

על 3.8GHZ טוניק מגיעה ל 100 מעלות איתו.

פורסם
  • מחבר

כל עוד לא מדובר על OC רציני אם בכלל יהיה OC.. אז טוניק/נינג'ה יספיקו.. רק שתיתרגל ליראות טמפ' של 65-70 מעלות.. (לא שזה מזיק לו..)

על 3.8GHZ טוניק מגיעה ל 100 מעלות איתו.

לא אני לא מתכנן לעשות למעבד OC (אני קצת פחדן בדברים האלה xD) בגלל שמאבדים את האחריות,

אז ראיתי פה ביקורת על המעבד אז Thermaltake Big Typhoon VX יספיק לי בשביל לקרר את המעבד? (והמעבד לפעמים יגיע איתי ל100% CPU)

ולמה טמפ' של 65-70 מעלות לא יזיקו לו? (זה לא ממש טמפ' נמוכה)

עריכה: ולפי מה שהבנתי מהרבה אתרים ומאבא שלי בכלל (שהוא עובד בהיי-טק),Thermaltake היא חברה טובה נכון?

פורסם

תלוי מאד באיזה תחום, הביג טייפון בכל מקרה מעולה.

פורסם

אבל הטוניק ואינפיניטי וגם הנינג'ה טובים ממנו...

טמפ' של 65-70 מעלות לא יזיקו לו? (זה לא ממש טמפ' נמוכה)

לא.. שם לב לטמפ' שלו עם הקירור מקורי..

הוא לא כל כך רגיש לטמפ' גבוהות.. למה ? לא יודע..

כניראה שאינטל למדה משהו בתקופה של המעבדים החמים שלה.

פורסם
  • מחבר

תלוי מאד באיזה תחום, הביג טייפון בכל מקרה מעולה.

אז הביג טייפון VX יספיק לי בשביל לקרר את המעבד?,והוא שקט או שהוא רועש כמו טרקטור?

וגם,איזה לוחות אם תואמים את המעבד QX6700?

פורסם

יקרר אותו.

כל לוח עם צ'יפסט 965

אבל אני חוזר ואומר לך, המעבד הזה לא משתלם בעליל...

וחוץ מזה מה התקציב שלך למחשב כולו, ומה השימושים ?

פורסם

אז הביג טייפון VX יספיק לי בשביל לקרר את המעבד?,והוא שקט או שהוא רועש כמו טרקטור?

וגם,איזה לוחות אם תואמים את המעבד QX6700?

יספיק בשני המצבים שלו.

לגבי הרעש זה תלוי.. על מינימום הוא בסדר.. על מקס' הוא רועש מאוד.

פורסם

כן אני יכול לחכות חודש חודשיים אם זה ירידה של יותר מ1000 ש"ח,

אבל עד אז - מישהו יודע על עוד תכנון של אינטל על מעבדי QUAD-CORE בעתיד הקרוב מאוד? (חודש חודשיים)

וראיתי את הQE6600,ובכלל ביטלתי אותו - כי אם כבר אני קונה מחשב חדש (שזה לא משהו שיקרה ב3-5 שנים הבאות) אז אני כבר יקח משהו מסדרת הEXTREME.

אבל בעוד חודש חודשיים - כמה כבר ירד מחירו של הQX6700? ואיזה מעבדים עתידים לצאת שהם QUAD-CORE?

חכה לקיץ ותקנה QUAD-CORE אמיתי, ובטח אינטל יורידו את המחירים לזנות.

פורסם

כן..

אחלה מעבד...

מה אתה רוצה להגיד בזה ?

לא מתאים לך המחיר אתה יכול ליקנות Q6600 או Q6400 כבר היום.

הוא רוצה את הטוב ביותר וזה עולה ...

פורסם
  • מחבר

יקרר אותו.

כל לוח עם צ'יפסט 965

אבל אני חוזר ואומר לך, המעבד הזה לא משתלם בעליל...

וחוץ מזה מה התקציב שלך למחשב כולו, ומה השימושים ?

אוקיי צ'יפסט 965...קרוב לוודאי שאני אקח של חברת Gigabyte או של Asus

והמטרה של המחשב היא גיימינג בעיקרון,

ולמה המעבד הזה לא משתלם?

עריכה: 8000 שקל?נועה מחשבים יקרנים בטירוף...אני קונה את זה ב4200 (מביאים לי את זה מארה"ב,ולפי מה שאני יודע המעבדים בארה"ב יעבדו לי על דברים בארץ)

וגם אני מוכן לחכות חודש חודשיים,אם המחיר ירד באמת ב1500 ש"ח,אבל לא עד הקיץ (שזה 6 חודשים) אני נמצא פה במחשב ענתיקה והצורך במחשב חדש הוא די מיידי (אבל לא עד כדי כך מידי שאני לא יכול לחכות חודשיים)

וגם אני לא אחד שמחליף מחשב כל הזמן,אני מחליף מחשב לעיתים רחוקות - אז אם כבר אני קונה מחשב אז אני קונה את ה2 היותר חזקים שיש לאינטל\AMD להציע.

וזה אחלה מעבד,הביצועים שהוא יתן יספיקו לכמה שנים טובות,וזאתי אחת הסיבות שאני קונה קוואד-קור ולא דואל-קור.

פורסם

נועה מחשבים ממש יקרנים אבל יש את זה בפלונטר ב-6332 ש"ח...וזה גם BOX..

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=QX6700&cart=1169603676414317〈=heb

שמע ה-QX6700 ייתן לך ביצועים מעולים אבל כמה שנים טובות זה קצת מוגזם לדעתי,אולי שנתיים שלוש,כי עולם המחשבים מתפתח בקצב מטורף...

אתה יכול לחכות ולקנות Q6600 כמו שאמרו כאן,לדעתי הוא לא יהיה כזה רחוק בביצועים מה-QX6700,זה בערך כמו ה-E6600 וה-E6700..

פורסם
  • מחבר

נועה מחשבים ממש יקרנים אבל יש את זה בפלונטר ב-6332 ש"ח...וזה גם BOX..

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=QX6700&cart=1169603676414317〈=heb

שמע ה-QX6700 ייתן לך ביצועים מעולים אבל כמה שנים טובות זה קצת מוגזם לדעתי,אולי שנתיים שלוש,כי עולם המחשבים מתפתח בקצב מטורף...

אתה יכול לחכות ולקנות Q6600 כמו שאמרו כאן,לדעתי הוא לא יהיה כזה רחוק בביצועים מה-QX6700,זה בערך כמו ה-E6600 וה-E6700..

נו זה מה שאני אומר,אבל מישהו יודע אם צפויה ירידת מחירים לQX6700?

פורסם

לא יודע אבל האמת היא שלא נראה לי שבזמן הקרוב,הרי אינטל הולכת להוציא מעבדים מרובעי ליבות יותר חלשים לשוק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים