עבור לתוכן

מהי היכולת הצבאית הישראלית...

Featured Replies

פורסם

שימו לב! האוייב מאזין!

אנא, אל תזכירו שמות של בסיסים ומקום המצאותם וכמות האנשים ששוהים שם וכמות מצבורי נשק וסוגי נשק.

תזכרו, יש לנו צבא חזק מאוד וצריך לשמור עליו כך.

לדעתי יש לנו צבא חזק מאוד. גם הנ"מ חזק וגם האוויר חזק. בנוגע ליחידות המיוחדות... כולם יודעים שאנחנו THE BEST!

:ylsuper:

פורסם

שימו לב! האוייב מאזין!

אנא, אל תזכירו שמות של בסיסים ומקום המצאותם וכמות האנשים ששוהים שם וכמות מצבורי נשק וסוגי נשק.

תזכרו, יש לנו צבא חזק מאוד וצריך לשמור עליו כך.

לדעתי יש לנו צבא חזק מאוד. גם הנ"מ חזק וגם האוויר חזק. בנוגע ליחידות המיוחדות... כולם יודעים שאנחנו THE BEST!

:ylsuper:

:xyxthumbs: מחזק.

הרבה אנשים נוטים להתרברב בידע שלהם בפורומים, זה מקור איסוף לא רע לפרטים על יחידות. שימו לב למידע שאתם משחררים לעולם.

היכולת הצבאית הישראלית נתמכת בעיקר ע"י האנשים שבה. כשנלחמים על הבית נלחמים יותר טוב. מלחמה זה בלאגן אימים ומי שקצת יותר מסודר ובעל מוטיבציה מנצח גם כוחות עדיפים על הנייר (זה קרה פעמים רבות)

הבעיה זה בראש, יותר ויותר אנשים (בעיקר צעירים אבל לא רק) חושבים איך להתחמק ולעשות לעצמם ולא מבינים שאין לנו ארץ אחרת. גל השחיתות שנגלה לעיננו כמובן רק מחזק את ההרגשה לא לתרום ולא לעשות.

אני מציע פשוט לאהוב קצת יותר את המדינה ולהבין שאין לנו מקום אחר ולנסות לתרום ככל שניתן. זה הנשק הכי טוב שיכול להיות לנו. לכל שאר העזרים הטכנולוגיים המתקדמים יש כבר אנשים מקצועיים שדואגים.

פורסם

אני מציע פשוט לאהוב קצת יותר את המדינה ולהבין שאין לנו מקום אחר ולנסות לתרום ככל שניתן. זה הנשק הכי טוב שיכול להיות לנו. לכל שאר העזרים הטכנולוגיים המתקדמים יש כבר אנשים מקצועיים שדואגים.

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

אכן.

פורסם

אז ככה. הצבא הישראלי נחשב לאחד הצבאות החזקים בעולם או לפחות במזרח התיכון....

מה הגודל של הצבא הישראלי ומה היכולות שלו...הכוונה היא איזה סוגי נשק יש לצבא הישראלי מה הכמויות פחות או יותר,ומה הפער לעומת צבאות אחרים במזרח התיכון ובעולם.

תודה.

נשק מתקדם אבל כמויות תלוי על איזה נשק אתה מדבר אבל ברובו לא הרבה.

צה"ל בין ה20 הצבאות הטובים בעולם.

זה תלוי על איזו מדינה אתה מדבר, לסוריה למשל יש כמות לא גדולה יחסית של טנקים "מודרניים" כמו T-72, לעומת זאת למצריים יש אבראמס A1 ומסוקי אפאצ'י.

מבחינת כמות טנקים מתקדמים, ואני מדגיש מתקדמים, כלומר טנק בעל מד טווח לייזר ומחשב בקרת אש, לישראל יש את הכמות הכי גדולה בעולם, אפילו יותר מארה"ב, ועוד פעם, אני מקדים תרופה למכה, אני יודע שהרבה יקפצו ויגידו שלרוסיה יש עשרות אלפי טנקים, אני מדבר על טנקים בעלי 2 המערכות שציינתי.

אתה מהירח?

יש לנו את חיל האויר הכי טוב בעולם!!

עוד אחד מהירח.

פורסם

אנחנו מקום 33 ! חחחחחחח........

אנחנו מסומנים בכוכבית כלומר (מה שרשום למטה על מי שמסומן) :

* - Undeclared nuclear weapon state

כלומר שלא הצהרנו על הנשק הגרעיני שלנו :P

פורסם

אנחנו מקום 33 ! חחחחחחח........

אנחנו מסומנים בכוכבית כלומר (מה שרשום למטה על מי שמסומן) :

* - Undeclared nuclear weapon state

כלומר שלא הצהרנו על הנשק הגרעיני שלנו :P

לא מדוייק. זה אומר שלא הצהרנו על מצב הנשק הגרעיני שלנו!

פורסם

באיזה מצבים זה יכול להיות ? מתכוונים לפצצות גרעיניות ? כי בטח יש הרבה ...

פורסם

הנתונים האלו רחוקים מאוד מהמציאות.

פורסם

זה לא המקום לדבר על אם יש או אין!

וכן הם מתוונים לגרעיניות

פורסם
מבחינת כמות טנקים מתקדמים, ואני מדגיש מתקדמים, כלומר טנק בעל מד טווח לייזר ומחשב בקרת אש, לישראל יש את הכמות הכי גדולה בעולם, אפילו יותר מארה"ב, ועוד פעם, אני מקדים תרופה למכה, אני יודע שהרבה יקפצו ויגידו שלרוסיה יש עשרות אלפי טנקים, אני מדבר על טנקים בעלי 2 המערכות שציינתי.

אתה מהירח?

עוד פעם אתה? כבר ראינו בת'רד של הטנקים שאתה לא מבין גדול בנושאים האלה, קצת הבנת הנקרא, דיברתי על טנקים מבצעיים בעלי 2 המערכות הנ"ל.

פורסם

אתה לא קשור אליו.כן טנקים עם 2 המערכות האלו.אם הוא חושב וגם אתה מצטרף למחשבה הזו שלישראל יש הכי הרבה כאלו טנקים עם 2 המערכות אתם פשוט מטורפים.

פורסם

אפילו לה t72 יש את המערכות האלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים