עבור לתוכן

התלבטות, 1950PRO עכשיו או 8600 עוד 2 חודשים ? 1500-+

Featured Replies

פורסם

אומרים ש8600 יעלה 150$ בסך הכל... :)

פורסם

אם זה יהיה המחיר באמת אז כולם יעשו עם הכרטיס הזה sli זה יהיה משתלם בצורה מטורפת.

אבל זה לא יהיה המחיר במיוחד לא בישראל.

פורסם

אין מצב לכרטיסים משתלמים בקרוב מATIAMD כיוון שהם ציינו שהם יוציאו כרטיסים מוזלים רק ברבעון השלישי,אני חושש שNV לא יורידו מחירים בגלל שלא יהיו כרטיסים מתחרים בתקציב.יהיה רק את R600 בקרוב אבל לי אישית בכלל לא אכפת מה יהיה עם הזבל הזה(בחוזק של8800GTX וגם יותר יקר ומפיק יותר חום).

ומאיפה הפלצת את זה? אין שום באנצ'ים ואין לך מושג כמה הוא יעלה או כמה חום הוא יפיק אלא אם כן אתה עובד ב AMD . ::)

פורסם

או שהוא מתבסס על שמועות שחוזרות על עצמן ::)

פורסם

אפרופו שמועות..

It is shorter and is designed to run cooler than its main competitor, GeForce 8800 GTX and 8800 GTS. [5]

כל המידע שזמין על הR600 מרוכז פה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Radeon_R600

פורסם

אממ ויקיפדיה נגד הרבה אתרים אממממממממ......

פורסם

חחחח מידע על כרטיס מסך מויקיפדיה ששם כל אחד יכול לרשום מה שבא לו

פורסם

מה הקשר? הם אספו את המידע מאתרים אחרים, למטה יש לך לינקים אליהם.

פורסם

לדעתי תיקח עכשיו את ה 1950pro

בעוד שנה או משהו תיקח כרטיס DX10...

כרגע לא יצאו משחקים שתומכים בצורה טוטאלית רק ב DX10 ולכן ה 1950 פרו יהיה מעולה לשנה הקרובה...

עוד שנה ככה תנסה למכור את הכרטיס ועד אז כל הטכנולוגיה של הכרטיסים תיהיה "משופשפת" קצת יותר...

ATI יוציאו גם כרטיסים משלהם ואז תיהיה תחרות סוף סוף וגם מבחר גדול!

בכל מקרה זה מה שאני עשיתי... אותו כרטיס חח - ממליץ עליו דרך אגב כרטיס מעולה!

פורסם

מה הקשר? הם אספו את המידע מאתרים אחרים, למטה יש לך לינקים אליהם.

אז אתה רוצה להגיד לי שכל אלה שאמרו שR600 חם מאוד,וצורך חשמל גדול שיקרו והמקור של ויקפדיה אמין?

פורסם

אני אמרתי שהם שיקרו? כל אלה שמועות וכל אחת מהם אומרת משהו אחר, אי אפשר לדעת כלום עד שהכרטיס יצא אז תפסיקו להצהיר הצהרות.

פורסם

בטח שאפשר לדעת, מאיפה נראה לך יש אתרים שיודעים לפני כולם והנתונים שלהם אמיתיים(שאלה רטורית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים