עבור לתוכן

התלבטות, 1950PRO עכשיו או 8600 עוד 2 חודשים ? 1500-+

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות קשה מאוד !

אם אני אקח 1950PRO עכשיו אז זה מסדר אותי לפסח ולעד סוף כיתה ט' לפחות (אני כיתה ח') אבל שיצאו משחקי DX10

הכרטיס שלי לא יתמוך,ואם אני אקנה במאי בערך את ה- 8600 אז לא יהיה כרטיס לפסח אבל

כן תיהיה לי תמיכה לעתיד...

שיקולים :

1) יש גם שיקול של צוואר בקבוק כי יכול מאוד ליהיות שהמערכת שלי תגביל את 8600 אבל את 1950 PRO לא...

2) מה שגם יכול ליהות זה ש- 8600 יחרוג מהתקציב ואז אני בכלל ידפק כי גם לחופש הגדול לא יהיה לי כרטיס סביר.

3) יכול גם ליהיות ש 8600 יצטרך ספק תותח ואז אני אצטרך עוד כסף לספק ואז בכלל לא יהיה לי את הכרטיס

ואני סתם יחכה לו...

4) תגידו, יכול ליהיות מצב כמו ב CALL OF DUTY 2 שיש כרטיסים שתומכים DX9 אבל לא יכולים להריץ

אותו על DX9 ?

5) עוד לא ממש הבנתי מתי יתחילו ממש לצאת משחקים רציניים של DX10 (פרט לקרייסיס) ויכול ליהיות

שמתי שהם יתחילו ליהיות יותרנפוצים אני כבר לא יוכל לשחק (אני אהיה כיתה י' [כרגע ח'])

6) לפי מה שהבנתי אם הכרטיס שלי לא תומך DX10 אז אני לא יוכל להריץ בכלל את רוב המשחקים

של DX10...

7) בשביל DX10 צריך ויסטה ואין לי מספיק זכרון בשביל זה אבל שמעתי שהולכים לימצוא לזה פתרון, זה נכון ?

כרגע אני רוצה את 1950PRO אקסטרים של פאורכלור וHAC TRT 400 מ- KSP...

חשוב להזכיר שאני אבצע קנייה אחת ואני לא מוכל לקנות עכשיו 7300GS ואחרי משהו אחר...

תודה רבה רבה !!

פורסם

אני הייתי מחכה ל 8600 או 8300 (נראה תרמה )

אם אין לך סבלנות קנה X1950PRO

פורסם
  • מחבר

אמרו לי ש- 8300 יהיה יותר חלש מ- 1950PRO !

וגם אני חושב שהוא ייצא מאוחר יותר...

פורסם

אי אפשר לדעת אם 8300 באמת יהיה חלש מX1950PRO.

אני בכל מקרה אמרתי את דעתי והיא לחכות ל8600

פורסם

גם אם הוא יהיה יותר חלש הוא עדיין תומך בDX10 שזה אומר תוספת לביצועים במשחקים שתומכים בDX10.

אם ההבדל עדיין לטובת 1950P אז תקנה 8600 (אם התקציב יאפשר את זה)

פורסם

גם קח בחשבון כשהוא יצא ממש יתנפלו עליו בגלל מחירו ואז לצערי המחיר לא ירד או יותר גרוע יעלה.

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר .. אבל עדיין יש שוק ויש תחרות , ומן הסתם שמי שימכור את הכרטיסים בזול יותר יקנו יותר ממנו .. כך שאני מאמין שתוכל למצוא את הכרטיסים בזול גם כאשר הרבה ירצו לקנות אותם, וכמובן שככל שהזמן יעבור המחיר עוד יותר ירד ויצאו כרטיסים אחרים מהמתחרים .. גם של amd.

פורסם

לא יודע,במה שאני בטוח שאם יועשה סקר באתר הזה : "מי יקנה 8600 כאשר הוא יצא" אתה תראה שהמון אנשים יענו שכן.

פורסם

זה בטוח אני מסכים איתך, הוא הולך ליהיות כרטיס משתלם מאוד והרבה אנשים ירצו לקנות אותו, אבל כל הזמן יוצאים כרטיסים ואי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד ומה יהיה המחיר , צריך לחכות ולראות .. במיוחד שיש גם את אי אמדי אולי יהיה להם להציע כרטיס דומא יותר בזול? או יותר יקר ויותר חזק , ו nvidia תצטרך להוריד מחירים.. קיצר אי אפשר לדעת נחכה וניראה..

פורסם

אין מצב לכרטיסים משתלמים בקרוב מATIAMD כיוון שהם ציינו שהם יוציאו כרטיסים מוזלים רק ברבעון השלישי,אני חושש שNV לא יורידו מחירים בגלל שלא יהיו כרטיסים מתחרים בתקציב.יהיה רק את R600 בקרוב אבל לי אישית בכלל לא אכפת מה יהיה עם הזבל הזה(בחוזק של8800GTX וגם יותר יקר ומפיק יותר חום).

פורסם

לפי מה שאני יודע ה-R600 יותר חזק מ8800

פורסם

לדעתי תיקנה את הכרטיס x1950pro כי עד פסח ה' גדול וגם אתה יכול גם להתקין dx10 בכרטיס הזה ואתה לא חייב שהוא יתמוך בו אז שלא תטריד אותך הבעיה של התמיכה ואני ממליץ על הכרטיס הזה בחום (x1950pro)

פורסם

רק עוד כחודש וחצי,יותר מהר ממה שציפיתי :yelclap:

פורסם

לדעתי תיקנה את הכרטיס x1950pro כי עד פסח ה' גדול וגם אתה יכול גם להתקין dx10 בכרטיס הזה ואתה לא חייב שהוא יתמוך בו אז שלא תטריד אותך הבעיה של התמיכה ואני ממליץ על הכרטיס הזה בחום (x1950pro)

אתה חי בסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים