עבור לתוכן

הכי כדאי לתקציב 1400+- ומה ההבדלים בדגמים

Featured Replies

פורסם

למה לא הצעתם את ה-VIEWSONIC VA912?

מסך 19 מצוין עם כניסת DVI,שלושה חברים רכשו בהמלצה אותו וזה מחיר מצויין,והם נהנים ממנו.

• תגובות 52
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רגע...

למסך lg l1970hr יש נתונים יותר טובים(וגם המחיר מראה את זה)

אז איך המסך הזה טוב יותר? ממנו

2. כמה זמן מייצרים את וויוסוניק את הדגם הזה(זה דגם חדש?)

פורסם

היום קנינו LG L1970HR , מסך מעולה .

קנינו אותו בשביל אבי, אבל אני אישית אם הייתי קונה לעצמי, אני הייתי הולך על CRT, הוא קנה רק בגלל הסיבה שאין לו מקום בשולחן .

אם יש לך מקום בשולחן אני חושב שכדאי ללכת על CRT במחיר של עד 1500

מה הסיבה שבגללה אתה קונה LCD ?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=4515

פורסם

בתקציב הזה אין הבדלים בין הדגמים, כולם מבוססי פאנל TN וכולם יתנו את אותה האיכות אפילו

אם הנתונים על הנייר שונים, כשאתה מחפש מסך 19" בתקציב כזה כל מה שיכול לעניין אותך זה

המחיר ואולי המותג של המסך.

אם אתה רוצה ללכת על מותג "ידוע יותר" כגון LG או סאמסונג תוכל לקחת את הדגם היותר זול

ולא תראה שום שינוי באיכות וגם תחסוך כסף (כמובן שמדובר בדגמים מהחצי שנה האחרונה ולא דגמים סופר זולים מלפני שנתיים).

אם המותג פחות חשוב לך ואתה מתחשב בביקורות מקצועיות שיש ברשת על מסכים

היונדאי מומלץ, מכל הבחינות יונדאי זה חברה ענקית שמסכים זה רק תחום קטן מאוד בשבילה,

פעם היו להם מסכים בעידן ה 20ms שנחשבו בין הטובים ביותר בתקציבם(בין הראשונים לייצר מסך 19" עם פאנל VA במחיר סביר).

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי אורך חייםשל היונדאי ביחס לאחרים?

מה שווה האחריות שלה אם קורה משהו, יש להם את אותו היחס שנותנות החברות הגדולות?

ואיפה מוכרים את היונדאי בירושלים כדי שאני אראה את האיכות שלו?

פורסם

זה אותו המסך, פשוט החליפו את המדבקה

פורסם

הוא לא שווה את ההשקעה הנוספת, עדיף ללכת על היונדאי, אתה לא מקבל כלום מזה שאתה הולך ומשלם יותר על LG.

מילא היית הולך על מסך של CMV ב 1000 ש"ח, שם עוד יש הבדל בינו לבין ה LG או סאמסונג אבל היונדאי

נראה כמסך משתלם לפי הביקורות ובתקציב נוח.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין האל ג'י ליונדאי 1932 הוא כ100 ש"ח , בנוסף גם בבאג וגם באופיס דיפו ובשקם אלקטריק לא מוכרים את היונדאי ובסיבוב קצר שעשיתי לא מצאתי את היונדאי בשום מקום כך שההפרש יורד ל50 אם מחשיבים את ההובלה. אני מוכן להשקיע עוד 50 תמורת שם.

פורסם
  • מחבר

סיכום סבב חנויות מחשבים!

מסכי 19 גרועים יותר ממסכי 17 . במסכי 19 ו17 יש את אותו מספר הפיקסלים רק שב17 הפיקסלים יותר קטנים ולכן התמונה איכותית יותר!

לכן אני חוזר בי(לבנתיים, אלא אם כן יומלץ לי אחרת) ומבקש המלצות ל17 אינץ' כגון 731bf או l1732tq .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים