פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אין לי מושג איך להשתמש בפוטושופ אז לא ערכתי כלום, רק שיניתי את הגודל וככה התמונה צולמה. אם מישהו יוכל להוסיף מסגרת ולעשות את כל הקסמים שאתם עושים אני אודה לו מאד ויש גם את התמונה בגודל מקורי אם מישהו צריך.. תהנו
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים שטויות זה לא בעיה לשנות.. אבל אני לא מבין מה הקשר בין התמונה לאווירה חורפית לי זה יותר מזכיר סתיו או אביב לא חורף.. הנה בלי רעש וצבעים בהירים יותר
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר זה כבר יותר טוב ולדעתי זה מדהים והקשר לאווירה חורפית? בגלל שזה חורף X:
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים חוץ מהכביש שנראה טיפה רטוב אין שום קשר לאווירה חורפית, אתה יכול להגיד שזאת תמונה שצולמה בחורף, אבל האווירה ממש לא חורפית פה, מילא היו שמיים אפורים או שהיה יורד גשם או משהו :
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים חוץ מהכביש שנראה טיפה רטוב אין שום קשר לאווירה חורפית, אתה יכול להגיד שזאת תמונה שצולמה בחורף, אבל האווירה ממש לא חורפית פה, מילא היו שמיים אפורים או שהיה יורד גשם או משהו : זה מה שאני חשבתי מה לעשות החורף בישראל זה לא חורף..
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים זה מה שאני חשבתי מה לעשות החורף בישראל זה לא חורף..תתפלא, פשוט צריך לדעת מתי להיות מוכן עם המצלמה P:
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים התכוונתי ברוב האזורים חוץ מירושלים שיש שלג והצפון אבל איפה שאני גר אין זכר לחורף מקסימום טיפטוף פה ושם :'(
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לא יכולת לקחת עוד קצת שמאלה (או את המצלמה ימינה) ולהכניס את הפיצה האט? תמונה נחמדה....
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אני לא מצאתי משהו מיוחד בתמונה, אבל חשוב שתשים לב לחשיפה- התמונה הראשונהצולמה בחשיפה גבוהה- חשיפת יתר מה ש"שורף" אותה- נותן גוון לבן וחסר צבע בחלק השמאלי-עליוןשל התמונה. נסה להמנע מתוצאה כזו ע"י הורדת ISO, סגירת צמצם או העלאת מהירות תריס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.