פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים שלום לכולםאני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מזאת אומרת,שמות הספריות שבדיסק ? אני לא מאמין שיש תוכנה כזאת. אבל מה שאתה יכול לעשות זה לעשת Print screen שרואים את כל התיקיות ואז בתוכנה להכנת עטיפות לשם את התמונה של הספריות.
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים יש לך דיסק אודיו (מקורי כמובן) ואתה צריך דרך נוחה להדפיס את רשימת השירים ?אם כן, רוב תוכנות הRIP יצרו לך PLAY LIST כל מה שנשאר לך זה למחוק את ה MP3. ולהדפיס
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים יש כזאת תוכנה , שרושמת את הספריות ואפילו קבצים אם אני לא טועה, ראיתי פלט שלה לפני איזה 5 שנים תאמת גם אני מחפש משהו כזה, סה"כ צורב זה לגיבוי ואין תכונה יותר שימושית מזאת ביצירת עטיפה לדיסק.
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים השתמשתי לפני כמה שנים טובות בתוכנה מעולה שכזו, אך למרות מאמצי לא הצלחתי לאתר אותה. אבל - למה שלא תשתמש בתוכנה שבמקום לסרוק דיסק ולהדפיס את תוכנו על נייר -- שומרת את הנתונים בבסיס נתונים? היא הסיבה שהפסקתי להדפיס עטיפות http://www.whereisit-soft.com/
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר אחי את התוכנה הזאות יש לי כבר אני מחפש משהו שידפיס לי את זה על גבי העטיפה של הדיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.