עבור לתוכן

ההבדל בביצוים בין core dou 6300 ל-3800+ am2

Featured Replies

פורסם

משתמש ממוצע, שגולש, מוריד דברים, רואה סרטים, פה ושם משחק, איפה הוא אמור להרגיש את ההבדל בין 2 המעבדים?

מה יתן ה-core dou? זה יורגש בכל דבר (הכל יהיה מהיר יותר)? או שרוב הזמן ההבדל בין המעבדים לא יורגש בכלל?

ההבדל יורגש במשחקים?

יורגש הבדל כל הזמן או רק בזמנים שבהם המעבד מאוד מתאמץ?

פורסם

אני בספק אם תרגיש הבדל בשימושים שלך.

אבל כמובן שה-6300 חזק יותר.

אם הלו כל השימושים שלך והתקציב לוחץ,ה-AMD יהיה מעולה

פורסם

אני בספק אם תרגיש הבדל בשימושים שלך.

אבל כמובן שה-6300 חזק יותר.

אם הלו כל השימושים שלך והתקציב לוחץ,ה-AMD יהיה מעולה

כצת לא קשור, אבל איזה מוזר זה שוב לראות את AMD בתור ברירה תקציבית....

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני חופר...

אבל בשביל אילו צרכים כן מומלץ שלא לוותר על ה-6300?

פורסם

תוכנות כבדות,קידודים למניהם וכו'

פורסם

משתמש ממוצע, שגולש, מוריד דברים, רואה סרטים, פה ושם משחק, איפה הוא אמור להרגיש את ההבדל בין 2 המעבדים?

מה יתן ה-core dou? זה יורגש בכל דבר (הכל יהיה מהיר יותר)? או שרוב הזמן ההבדל בין המעבדים לא יורגש בכלל?

ההבדל יורגש במשחקים?

יורגש הבדל כל הזמן או רק בזמנים שבהם המעבד מאוד מתאמץ?

חבל על הכסף שלך, לך על AMD ההבדל ממש לא מורגש ואם אתה משחק בהגדרות גבוהות בכלל לא יהיה הבדל.

תחשוב שלוחות AM2 נותנים לך אפשרות שידרוג לדור הבא של AMD.

עוד משהו, לי יש את המעבד הזה ובויסטה 64 ביט קיבלתי שיפור של 20% על אותה חומרה, ברגע שהתוכנה תומכת 64 ביט.

פורסם

למה?

אפשר לקנות במחיר די מצחיק E4300(אם לא עכשיו אז בעוד כמה ימים), 945g-s3, וזכרונות 667.

פורסם

^^^^^

"מחיר מצחיק" זה זול כמו ה-3600? כי אם לא, אז אין טעם לקנות 4300.

הרי הוא בקושי משחק. וגם במשחקים, ה-3600 לא מגביל באופן משמעותי.

פורסם

כל שאר הרכיבים הם בעלי עלות זהה.

בשביל עוד 200-300 ש"ח, עדיף לקנות את ה-E4300 שיחזיק יותר זמן והוא בעל טכנולוגייה חדישה בהרבה.

Don't be penny wise and pound foolish.

פורסם

^^^^^

"מחיר מצחיק" זה זול כמו ה-3600? כי אם לא, אז אין טעם לקנות 4300.

הרי הוא בקושי משחק. וגם במשחקים, ה-3600 לא מגביל באופן משמעותי.

מחזק ה-3600x2 מעבד טוב בשבילו.

ותפסיקו כבר לבלבל במוח עם המהירות! 10-15% לא שווה את זה.

פורסם

בשביל עוד 200-300 ש"ח, עדיף לקנות את ה-E4300 שיחזיק יותר זמן והוא בעל טכנולוגייה חדישה בהרבה.

Don't be penny wise and pound foolish.

I rest my case.

פורסם

^^^^^

כן, אבל השאלה היא אם יש לו צורך בזה בכלל. ממה שהוא כתב, נשמע כאילו לא. אז למה להוציא עוד 200-300 שקל (שזה לא מעט כסף) בשביל משהו שלא צריך?

ואגב, רק בגלל שאני מרגיש לא בנוח עם זה שאני בצד של urib כרגע, אז:

INTEL RULEZ!!!

המעבדים הנוכחיים של אינטל שמים בכיס הצדדי של הנעל את המעבדים הנוכחיים של AMD.

כל זה חוץ מהמקרה המאוד מסויים של אנשים שלא צריכים מחשב חזק, אלא לצורך "אינטרנט וכדומה".

פורסם

מסכים עם GGuyZ. ה-E4300 הרבה יותר מתקדם טכנולוגית, מה גם שההבגל בביצועים גדול יותר מ-15% וההבדל במחיר לא יהיה כזה משמעותי ובטח שלא 300 ש"ח. יש גם את העניין של חשיבה קדימה קצת. בעוד שנתיים שלוש כשהמחשב יתחיל לקרטע להפרש ביצועים הזה תהיה משמעות לא קטנה.

פורסם

מסכים עם GGuyZ. ה-E4300 הרבה יותר מתקדם טכנולוגית, מה גם שההבגל בביצועים גדול יותר מ-15% וההבדל במחיר לא יהיה כזה משמעותי ובטח שלא 300 ש"ח. יש גם את העניין של חשיבה קדימה קצת. בעוד שנתיים שלוש כשהמחשב יתחיל לקרטע להפרש ביצועים הזה תהיה משמעות לא קטנה.

שטויות, גם לא משתלם במחיר ועוד רק 800fsb, חוצמיזה סוקט AM2 מאפשר שידרוג ל-K8L.

יש לך ערבות שהדור הבא של אינטל יתמך על הדור הנוכחי של הלוחות?

פורסם

אני לא אכנס לדיון על AM2 אבל הנסתר רב על הידוע. נכון שפיזית הוא יתמוך, אבל מבחינת הביצועים - אף אחד עוד לא יודע איך זה ייראה.

במבט קדימה, גם אם עכשיו הוא לא צריך את יכולות ה-core2duo, אין ספק שבעוד שנתיים-שלוש יהיה למחשב מסדרה מתקדמת יותר יתרון יחסי.

200-300 שקל זה הבדל זניח מאוד בהתחשב בעובדות. ותאמין לי, שאני אדם חסכן מאוד. בחיים לא תראה אצלי 'חומרה' מפוצצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים