עבור לתוכן

האם אפשר לנקות מחשב עם מכחול? או עם מברשת קט&#

Featured Replies

פורסם

ואם כן אז אלו חלקים מותר לנקות? אני מבין שלחץ אוויר זה הדבר הכי מומלץ לניקיון מחשב. פשוט הוא נגמר מהר מאודדד... אלו עוד אמצעים אפשר לקנות לניקיון מחשב שלא נגמרים?

פורסם

האם אפשר לקנות מחשב עם מכחול?

לרגע אחד חשבתי שהשתגעת... ;D

בקשר לשאלה, שואב אבק לדעתי גם עובד אבל מסוכן מאד... מברשת זה הפתרון הבייתי שנראה הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

אני השתמשתי במכחול עד היום. אבל עכשיו אני חושב על זה אולי זה שורט את החלקים שאני מנקה אותם וזה יכול לגרום לבעיות? או לחשמל סטטי לא רצוי?

את הסלוטים וחריצי הזיכרון הייתי מנקה עד היום עם המכחול אבל זה לא נראה לי כל כך יעיל כי זה לא ממש עושה את העבודה כמו לחץ אוויר.

אז אתה אומר שאפשר להשתמש עם המכחול בלי חשש??

עם השואב אני משתמש בשביל המארז עצמו כשאני מוציא את כל החלקים. אני משתמש בשואב של השטיחים שלנו אבל עם הפיה הקטנה :lol:

פורסם

אני ממליץ לך לקנות ספריי לחץ אוויר בחנות מחשבים לעשות ניקיון מקיף איתו על כל המחשב ובמאווררים בפנים והכל ואחרי זה לקחת מברשת שה"שערות" שלה הם חלקות ועדינות ולא קשות כאלה אני אישית ממליץ על המברשות הגדולות האלה של המריחת רוטב סטקים בקש מאימא :).

גם שואב אבק את האמת יכול לעשות את העבודה במקום הספריי לחץ אוויר אולי בפחות יעילות אבל גם יכול כמובן זה די מסוכן וחובה לשים על הרמות הנמוכות של השואב אבק כדי שלא ישאב איזה משהו בטעות (מה שקרה לי :x)

פורסם

לטעמי מכחול הוא קצת קשה.

אני מנקה באופן קבוע את המארז שלי עם שואב אבק, ומברשת קטנה שאיתה אני מנקה את האיזורים הקשים(כמו כרטיסים וכו').

זה לא פוגע, אבל שים לב שהמברשת הזאת הינה רכה ביותר. למכחול יש 'שיערות' קשות מאוד. עדיף שתשיג מברשת מתאימה יותר.

לגבי לחץ אוויר - זה הכי טוב באמת. אבל למה באמת כל פעם לקנות פחית כשאפשר לבצע את אותו ניקיון באמצעים שבבית?

פורסם
  • מחבר

אשאל את אמא שלי בקשר למברשת של המריחת רוטב. כשאני שואב אני בדרך כלל שואב את המארז בפנים ואת המאווררים אחרי שאני מוציא אותם.

את שאר החלקים אני מנקה עם המברשת עם השערות הקשות. איזה מברשת יש עם שערות פחות קשות? אפשר דוגמא? כי יש אלף ואחד מברשות.

ופחית לחץ אוויר עולה 35 שקל בDMO ונגמרת תוך 35 שניות אז בשביל מה לקנות :screwy:

פורסם

לא יודע מה הקטע של מברשות הברביקיו האלו, אני יודע שמברשות רגילות לצבע הן מספיק טובות.

יש לי אחת כזו רחבה בה אני משתמש איתה והכל אחלה. כמובן שאין תחליף ללחץ אויר.

דבר נוסף שלמדתי לפני כחודש הוא ניקוי מגעי הכרטיסים.

מגעים מלוכלכים אפשר לנקות עם מחק. מחקים איכותיים ולא הפושטים האלו שמסתובבים אצל ילדים בכתה א'.

דוגמא למחק טוב

http://www.arta-israel.co.il/sg_product~31000155~7~28.htm

פורסם

אני לא בטוח בעצמי איזו מברשת זאת, אבל מדובר במברשת רכה ביותר.

לגבי ניקוי מגעים - אפשר גם עם אלכוהול(אלכוהול בריכוז גבוה ולנקות בעדינות רבה)

פורסם

מה עם בלווור של גננים ? ;D

אם המחשב לא עף קיבינימאט אז הוא יוצא מאווד נקי :lol: :lol:

פורסם

גרניק וזהו.

פורסם

גרניק וזהו.

חחח

עם B&B בטמפרטורה של 67 מעלות :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים