עבור לתוכן

מחירי מעבדי ה core 2 duo עולים.

Featured Replies

פורסם

אל תהפכו את הנושא הזה ל INETL VS AMD.

אינטל בנתיים מובילים בשוק,כשיצאו המעבדים החדשים של AMD נדבר.

פורסם

המחיר לא ממש השתנה בימים האחרונים לא ברור איפו ראיתם שינוי

לפי פנדה המחיר צפוי לרדת ביומיים הקרובים

פורסם

טוב שיש את האופציה הירוקה ;D

אז בסוף לא הייתה עליית מחירים, לכן האופציה הירוקה נשארה לא משתלמת למי שיש 150 שקל (ותכף פחות, חכה שהE4300 יתפוס קצת וירד לאזור ה950).

קיצר אין לך על מה לקפוץ, האופציה הכחולה עדיין עדיפה.

פורסם

אתה טועה, אחי !

אינטל יצאו החוצה לפני כחצי שנה עם ה CORE ואני בטוח שהם יכנסו בחזרה למלונה שלהם אחרי יציאת ה K8L.

מספיק עם הסיפורים "שעוד חצי שנה אח שלי יהיה גיבור (AMD)"

AMD חזרה להיות מה שהיא הייתה תמיד , מייצרת מעבדים "תואמי אינטל" מוזלים

פורסם

אתה טועה, אחי !

אני שומע רבות על אלילות INTEL ו 64BIT ועל זה שה EMT64 לא מתקרב ברבע ל64 ביט של AMD.

אינטל יצאו החוצה לפני כחצי שנה עם ה CORE ואני בטוח שהם יכנסו בחזרה למלונה שלהם אחרי יציאת ה K8L.

תאמין לי, יש משהו בדברים של URIB.

urib גם טען שה-Core 2 Duo יהיו חרא של מעבדים, וגם שיהיה "Reverse Hyperthreading".

גם עניינית וגם סטטיסטית אין בדבריו מאום.

פורסם

urib גם טען שה-Core 2 Duo יהיו חרא של מעבדים, וגם שיהיה "Reverse Hyperthreading".

גם עניינית וגם סטטיסטית אין בדבריו מאום.

עוד פעם מטאפורה.

אתה קונה אוטו ספורט עם מגדש טורבו, קורע את הכביש בעיר ואז.. שאתה נוסע לכביש 6 לסגור ספידומטר, אתה מגלה שהטורבו לא עובד מעל ל-120 קמ"ש. :kopfpatsch:

תרגום:

C2D מעבד חזק ב-32 ביט, המעבר ל-64 ביט יחנוק אותו!

ואם אין בדברי מאום, אז למה הרשת מוצפת בפורומים, בלוגים ואתרים שדנים בנושא הזה ?

למה גם בתקופה שהמיחשוב עובר ל-64 ביט, אין בנצ'מרקים ל-C2D רק 32 ביט ?

פורסם

כדי שיהיה לך על מה לזיין את השכל בכל תרד שנפתח ומתעסק במעבדי אינטל.

פורסם

עוד פעם מטאפורה.

אתה קונה אוטו ספורט עם מגדש טורבו, קורע את הכביש בעיר ואז.. שאתה נוסע לכביש 6 לסגור ספידומטר, אתה מגלה שהטורבו לא עובד מעל ל-120 קמ"ש. :kopfpatsch:

תרגום:

C2D מעבד חזק ב-32 ביט, המעבר ל-64 ביט יחנוק אותו!

ואם אין בדברי מאום, אז למה הרשת מוצפת בפורומים, בלוגים ואתרים שדנים בנושא הזה ?

למה גם בתקופה שהמיחשוב עובר ל-64 ביט, אין בנצ'מרקים ל-C2D רק 32 ביט ?

נחנק, מסכן.

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-64bit_6.html

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-64bit_5.html

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-64bit_4.html

תשלח אותו אלי, אני אעשה לו תרגיל היימליך.

פורסם

מה קשה להבין, התרוממות ביצועים ב-64 ביט גרועה, ובורב המקרים ירידה בביצועים! ועוד למעבד עם ארכיטקטורה חדשה.

חוצמיזה הבנצ'מרקים האלו לא נעשו על ויסטה 64X.

פורסם

מעניין שברוב המקרים גם ל-A64 יש ירידה בביצועים.

מסקנת הכתבה היא שיש בממוצע התרוממות ביצועים של 10% תחת ה-Conroe, ו-16% תחת ה-A64. רק חבל מאוד שזה כלל לא עוזר ל-A64 לסגור את הפער הכללי שהוא מעל 20%.

מאיפה באת עכשיו עם הויסטה, ומה קשור? אם יהיו בנצ'מרקים תחת ויסטה 64bit תגיד שזה לא טוב, כי הבנצ'מרקים לא נעשו תחת SuSE 64bit. ואם יעשו ב-SuSE 64bit, תגיד אבל רגע, בכלל היה צריך להריץ את זה על FreeBSD. ואם יריצו את זה על FreeBSD, אז נראה לי שהתירוץ הבא יהיה: "אבל סבתא היתה חולה, אז היא הדביקה את ה-A64 בוירוס, ברור שזה לא משקף."

אולי מספיק?

פורסם

מעניין שברוב המקרים גם ל-A64 יש ירידה בביצועים.

מסקנת הכתבה היא שיש בממוצע התרוממות ביצועים של 10% תחת ה-Conroe, ו-16% תחת ה-A64. רק חבל מאוד שזה כלל לא עוזר ל-A64 לסגור את הפער הכללי שהוא מעל 20%.

מאיפה באת עכשיו עם הויסטה, ומה קשור? אם יהיו בנצ'מרקים תחת ויסטה 64bit תגיד שזה לא טוב, כי הבנצ'מרקים לא נעשו תחת SuSE 64bit. ואם יעשו ב-SuSE 64bit, תגיד אבל רגע, בכלל היה צריך להריץ את זה על FreeBSD. ואם יריצו את זה על FreeBSD, אז נראה לי שהתירוץ הבא יהיה: "אבל סבתא היתה חולה, אז היא הדביקה את ה-A64 בוירוס, ברור שזה לא משקף."

אולי מספיק?

הקשר לויסטה כי בסופו של דבר היא תחליף את XP, והיא תהיה מערכת המיינסטרים 32/64 ביט.

הנקודה שלי היא להראות שיש בעיה במעבדי ה-C2D במעבר ל-64 ביט, ובמבט לעתיד זה לא נראה טוב.

נ.ב.

חבל שאתה עושה צחוק מהדיון הזה.

פורסם

מזה בנצ'מרק ?

פורסם

urib, אני זוכר תגובות שלך מלפני שנה שקטלו את הקונרו עוד לפני שיצא.

בינתיים, הקונרו איתנו כבר חצי שנה והבעלים שלו נהנים מהביצועים הטובים ביותר של מחשבים ביתיים. הם ימשיכו ליהנות מזה לפחות עוד חצי שנה (עד היציאה של אינטל 45 ננומטר, שמן הסתם יהיה יותר חזק ממנו, וגם היציאה של K8L שכנראה יהיה גם יותר חזק ממנו). בשורה התחתונה, מעבד זה לא בית. לא קונים אותו ל-30 שנה. קונים אותו בידיעה שתוך שנה פלוס מינוס הוא כבר לא יהיה הכי טוב שקיים, ותוך 3 שנים פלוס מינוס הוא יתחיל להיות חלש לצרכים שלך. הקונרו עושה עבודה טובה באופן פנומנאלי, בהשוואה למעבדים לדורותיהם. די כבר לזיין את השכל על דברים תיאורטיים (ונעזוב לרגע את העובדה שהם מצוצים מהאצבע) כשהעובדות מדברות בעד עצמן - הC2D הוא המעבד הכי טוב היום למחשבים ביתיים. נקודה. אין המשך.

ואגב, העובדה שהמחירים של C2D עולים והמחירים של מעבדי AMD יורדים (נפתח על זה דיון) רק מעידה על הביקוש לכל אחד מהם ;)

YardenG, בנצ'מרק זה מבחן ביצועים. תוצאה של בנצ'מרק מראה בדר"כ גרפים של ביצועים של (למשל) מעבדים אחד ליד השני, כדי שתוכל להשוות.

אם אין לך בעיה עם אנגלית, אז:

http://en.wikipedia.org/wiki/Benchmark_%28computing%29

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים