פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לפני שבוע נשרפו לי באופן מוזר כל המאוררים במחשב מקפיצת מתח . קניתי גוף קירור חדש ומאורר למעבד , לאחר מכן התחשק להתחיל במוד כולל למחשב. לפני ההחלפה אחרי ההחלפה כרגע הכנתי לדים לפי מוזיקה וחסר לי רק רכיב אחד. הלדים ימוקמו במפרץ הדיסקים (הרכיב בתמונה שניתן להחלפה הוא נשרף) קניתי כבר שתי קטודות ואני חושב אייך למקם,ואיזה צורה לעשות לחלון גם צריך לקבן איזה קירור לצפסט ולמערכת בכללי ] סלבינג וראובס כנראה בהמשך מטרות המוד הם בעיקר קירור ותאורה מינורית לא שהמארז יהיה יפה אולי אחר כך.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים סליבנג זה חיוב במיוחד אם יש לך חלון (לא יודע אם יש לך) מאוורים תבדוק עוד פעם ואם לא אז תקנה 2 של artic cooling.אם תתן מפרט של המחשב אז נדע להנחות אותך יותר. אני גם ממליץ לך לקנות כבלים עגולים
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר יש לי דלת פשוט הורדתי אותה ואני רוצה לעשות בה חלון.סליבנג בטוח אני יעשה , מה זה כבלים העגוליםמפרט(פעם היה בצד , לא בקרתי פה הרבה והורידו)3000 AMDלוח K8NF ספק HEC 4006600GT512*2 של ADATAזהו זה מה שחשוב
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אז ככה קודם כל בהצלחה בפרויקט!כבל עגול זה כבל שמחליף את הכבל המסורבל הזה שמחובר מהדיסק קשיח ללוח אם.יש גם כבל עגול לכונן דיסקטים, שגם לא יש כבל מסורבל ומגעיל.אתה יכול לקנות אותם בדיי הרבה צבעים.את הקתודות אני ממליץ לך לשים אחת שוכבת על הריצפה, ואחת עומדת בפינה השמאלית (החלק האחורי של המארז), תנסה להעלים אותן כמה שאפשר.בקשר לחלון - אני מבין שאין לך.אתה רוצה לעשות?אם כן, יש לך דרמל?
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים טוב..אז עם מה אתה מתכנן לעשות חלון?דרך אגב רק שתדע - גם כשאני התחלתי את כל הסיפור של המודינג דרמל נראה לי דבר מיותר וסתמי, אבל כשראיתי מבצע עליו בהום סנטר שהוא עולה רק 129 ש"ח רצתי לקנות אותו.ותאמין לי זה משתלם, אני לא חושב שיש מכשיר שחותך מארזים בכזה דיוק.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר אין דרך אחרת?כי אני רוצה לעשות צורת ריבוע רגיל ואין לי צורך ביותר דיוק
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר העניין קצת זוחל אבל עשיתי היום מעין פד לעכבר , קבלו אם למישהו יש רעיונות בקשר לפד יאלה זרקו זה כנראה שלב הבא http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים פד מפרספקס?זה לא נראה לי טוב לעכברים אופטיים כי זה שקוף ....בכל מקרה זה יצא מאוד יפה...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר יש לי עכבר חוטי פשוט אז זה מספיק ליחשבתי לשים גם כרית ליד או משהו אבל אין לי מאיפה.הפרספקט חתכתי עם ג'קסו שהיה במעבדת רובוטיקה בבית ספר שלי.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים היה יותר יפה אם היית לוקח פד רגיל ועושה פרספקס מתחתיו ועושה לדים באמצע של הפרספקס זה היה יוצא יפה אבל מה שעשית גם נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.